Хотел "Тилия " Св. Константин и Елена - МВР

• 52 773
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Ботевград
Съобщението не може да бъде изпратено. 'bacardy_girl004' е изчерпал лимита си и е запълнил кутията си за входящи съобщения.
Поради изчерпан лимит не мога да ти изпратя съобщението и затова ти го копирам в темата  Hug

Детската площадка е мужду Гранда и Рубин, остава леко встрани но определено по пътя се вижда. Точно от плажа на хотел Рубин има стълби нагоре към Гранда, качвайки се по тези стълби излизаш направо на площадката. Продължавайки напред е Гранда. А отдолу на сцената има всяка вечер от 20.30 детска дискотека  за 1/2 час, а след това забавно  шоу, от морето на моето дете все още са му останали спомените за тази площадка, за дискотеката и за шоуто, въпреки че и в морето обичаше да стои, но определено предпочиташе детската площадка и дискотеката  Grinning

Като излезеш на Гранд Хотел Варна и тръгнеш надолу към Рубин има надпис ANIMATION под надписа е площадката  Hug

Приятно прекарване, искрено се надявам площадката и съоръженията да са здрави, защото последният път като играхме  Cry дойде една жена от аниматорките, за да ни предупреди, че децата са започнали да крадат от топките, както и са счупили оградата на къщичката и ни предупреди за строг контрол. Основните проблеми се правили от руснаци, които пък там са в изобилие  :roll

# 47
Нямат места в момента за неслужители, казаха ми в края на август да се обадя пак.

Мястото е наистина страхотно. Приятна почивка на всички.

( аз само не разбрах какво са направили с плажа и защо вече не е същия)

# 48
  • Ботевград
Намерих някои снимки от площадката, на които се виждат хотел Рубин, нещо като кула и плажа на Гранд хотел Варна  Hug

Именно тук зад детската къщичка е къщичката, в която работят аниматорите, а отгоре в хотела има и детски клуб, който по принцип си е за гости на хотела, но ние го посещавахме  Whistling
Аниматорките бяха наистина любезни и приятни момичета, за миг не ни направиха проблем, аз още от вратата казах, че не сме от хотела, което е видно, защото нямахме ленти  Wink

ЕТо от детската площадка се вижда и малкият плаж на Гранда.

Също така има изглед към Рубин.

Bis-kara същият си е плажа  Hug
Приятна почивка момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт