И з р а е л 36

• 15 200
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
...
Меди беше много развълнувана и горда от себе си и от произхода си. Ожънала е овации  Grinning!

Меди заслужава овации и от нас.
И ние се гордеем с нея, че така добре е представила България.
Обезателно да и предадеш нашите поздрави.
А няма да забравим естествено, че и мама Тали също заслужава адмирации.

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 121
  • Някъде там...
Тали,много се развълнувах  smile3518
Браво на мама и балеринката  smile3501

# 122
 smile3501 newsm10

"Как си ? ...не"  hahaha Mr. Green  Нека , нека ! Браво на детето ! Тали ще си трае , а детето ще  обира овациите сега  Grinning.... Вярвам мед ти капе на сърцето, а Тали Grinning  Я , кажи какви думи още  ги научи ...Имената на градове са ги хвърлили  задно салто ,но виж БОЗА биваше да научат  hahaha Свекър ми ми налетя от само начало с "боза", "чорба" ....Викам си - какви са тия воднисти изображения , какво е туй чудо .... Нямаше ли някоя  по-модерна дума да е научил ... Например - "Черешово топче" , "Бори Мечка" - тях върви преведи де ! А да видим !  Mr. Green (беър файтър  Joy и чери гън на англиски бива ли?)

# 123
  • София-България, Израел - където си поискам
Браво  Меди  newsm20
Браво  Тали Hug и двете заслужавате нашите адмирации Hug
На Меди ли се падна" честа" да е първа в представянето на темите или други деца вече са се представили? Какви са били темите им? ако е удобно да споделиш. Не се съмнявам, че темата на Меди е била без конкуренция и е доставила много емоции на всички Peace утре ще разкажа  и покажа на моята принцеса  Laughing какво правят децата Laughing.

# 124
Жаки, От началото на годината всеки петък едно дете представя тема. Имаше за шоколада, за меда, за коли, мотори, кучета, зъби, динозаври... но ние бяхме първите представили държава. Класната й е казала, че за сега тя се е справила най- цялостно и си личи че е вложила доста време и енерия (чете го в къщи поне 4 път, имаше пасажи, които ги знаеше на изуст  Laughing). Вярно, че писането и излагането на факти беше мое дело, но и тя самата научи доста имена на хора, градове и места, които никога не беше чувала, а за нас с баща й са едва ли не подразбиращи се от само себе си.
Мислих си... вие там учите вашите деца на неща за Израел, а ние тук- за България  Hug.

Пете, най- интересно е, че много добре са се справили с тивзорета. Има деца намерили всички градове. Меди обикаляла с туш и пишела "ви" на успелите и усмивка на тези намерили всички. Паказвала им картички- много са се впечатлили от Леденика и Белоградчик, от морето, Рила, Пирин, Родопи, разказвала им е за Света София... Абе и тя се чувсташе звезда. А най- мило е че и те са проявили интерес и са искали да чуят още и още.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 21:56 от Tali Dan

# 125
Наина , не съм му дала нищо, защото той и водичката повръща ... Утре ако продължава така може да идем на доктор.Междувременно се опитвам да му давам вода. Нея да  задържи - бива.

Тали, всеки има своите 15 мин. слава  ...как беше  ?Laughing Дано нейните все още предстоят , а това да е някаква репетиция за по-големи неща! Браво на детето!

От мене лека нощ!

# 126
  • На дивана, под юргана
Бравос Тали! На това му се казва добре свършена работа!

# 127
Пете, всяко чудо за три дни. Хубавото е, че пребори сценичната треска, а и ще й остане наученото, не като цифри,но като информация.

Тиги, мерси! Ма ти не си се съмнявал в нас, нали?

# 128
  • На дивана, под юргана
Тали, кой? Аз ли да съм се съмнявал? Нито за момент! Още си спомням колко сериозно започна подготовката за презентацията и обсъждането какво да се включи в нея...

# 129
ptf е нов лазарен апарат поне за бг.а общи бикини е изцяло триъгълника плюс дупето а цената е 110лв.За цици и аз съм навита но ме е страх от последствия Sadпетяра маникюра ще ми пречи заради бебка.Дано малкия до утре е добре,стискам палци

# 130
Тали,браво на детето! newsm10Толкова хубаво и умно детенце.Живо и здраво да  ви е и само радост да ви носи!

# 131
Тали- страшно много ме развълнува!
Браво на твоята звездичка Меди  Heart Eyes  smile3501
Браво и на теб, прекрасна и щастлива майчице  newsm51

Петя  Hug скорошно оздравяване на Саги и дано ви е лека ноща и детенце утре е по- добре  Praynig

Мента  Hug   bouquet

# 132
Петенце,дано да е било нещо кратко и да сте по-добре днес. PraynigТолкова е гадно да ти е болно детето ..... Confused

ТАли и тук ще те поздравя - браво и на двете .Сънародници като вас ме карат само да се гордея ....
Незнам до колко ще  е възможно ,но ако искаш може да си пишат с моята Мади по Скайп?

Момичета,чета ,чета за всички тези методи за разкрасяване ,но честно казано - много пари са това ,а като знам на колко нуждаещи се можем да помогнем с тях ....много ми  е егоистично някак си ....напоследък кореспондирам с момичетата от ДБМ и виждам какви сърца имат - големи.... и как не се спират нито за миг - все гледат някъде на някого да помогнат...А това да помагаш е заразно - като го направиш един път и те се иска все по-често и по-често ......

# 133
Танче,напълно съм съгласна с теб.Аз например пускам sms-i за биг брадър,купувам картички и доста хора го правят.Жалкото обаче е,че държавата е няма и това е жалко,много жалко Sad

# 134
Тали БРАВО вие сте нашата гордост  Hug дори и аз научих нещо покрай потготовката Ви за този проект /а именно за Байкушевата мура която е наборка на нашата държава/ какво остава за дечицата там. Сигурна съм, че им е било много интересно и тази тортааа мммммм върха на айсберга.

Пете как е малкия юнак днес?  Sad

Тигър-Мигър дай боже и твоя бор да порасне толкова!

Общи условия

Активация на акаунт