Няма такъв смях!А защо другите са захранили отдавна? Сигурно нямат такава като мен да дудне постоянно

. Хайде ще ви чакаме утре с Петенцето, че нали Никола и е обещал уроци по наддаване 

Хората пак ще има да говорят, че между тях няколко месеца разлика има
Не без помощта на бебешките шумове, де и в тази връзка Иники какво пиеш душо
?
Днес пак я пробвах тази стратегия ама не ми се получи за жалост, та се приспивахме на ръце час и половина
А вече ми е адски горещо, пък и на него, та се чудя дали да не пускам климатика като напече, обаче ме е страх да не го простудя
Ей, тия моите дилеми край нямат 

При втория пентаксим аз му направих компрес от риванол и си му давах "Панадол" профилактично и не направи никаква реакция.
Доспи ли му се и почва да плаче, ако някой го държи - заспива на секундата в леглото играейки със завивката
вместо зеленчуци...
Сгъвах прането и му дадох една моя блуза да я разгледа и да сгъва увким и той
Добре, че съм му свикнала 
(Сладурчеста, само с добри чувства)
Ама Никола не го щем за снах (това може да е мъжкото на снаха
) Имаме си една Йоанка- калпазанка 

) Вярно, че разстоянието от метрото до Борисовата не е голямо, но там движението е ужасно.. Аз сама едва пресичам, а с количка и през подлези не ми се мисли
Чудя се на тези, които са правили плана на града. Явно никога не им се е налагало да бутат количка или недай си боже да е сам човек инвалид
То за всичко трябва мисъл...
Май малките бебета са по-будни и активни
Да я нацелуваш и дано се видим на Народния театър утре 
) Докторката много го хвали с любимата и реплика "Идеален е! Чудесен е!" 
Каза ми да се приготвя психически и че лесното вече свършва
Ама аз си знам това 
И аз много му се радвам

Днес влязох и даже закопчах още един чифт дънки - при това любимите ми! Абе 2-3 дена на плажа си се равняват на часове фитнес при мен, а пък ако можех и да поплувам-блазя ви, морски момичета! Мечтая си за професия-русалка.
И от 4 ден сутрин ям елда-гречка-абе бях се подготвила с отвращение да я ям, от руско училище съм и съм я пробвала като малка у дома на другарчета от смесени бракове
, та я помнех като гадост, ама сега страшно ми харесва. А тази сутрин намерих и това: http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p9478.html Много хубави неща пише. Има и добавена диета. Аз иначе не експериментирам с диети и не съм им привърженик-доволна съм си от метаболизма и не искам да си го обърквам организма, но това, което са предложили, си изглежда доста хранително и здравословно, добро впечатление ми направи
Това чак сега го разбрах!!!
Е, Сладурче, това е хит! Внимавай с копи-то!
, аз все забравях да ти дам, а се каня от повече от един месец вече