НОЕМВРИйската бодра смяна побърка напълно и татко, и мама!

• 13 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Честит Имен Ден на Елитата!

Честит първи имен ден на Коцетата! Да растат здравички и силнички и да слушкат мама!

Честито на порасналите бебчовци!!!

Ако има някой именник под прикритие - да се чувства поздравен  Wink

# 286
  • София
Добро утро!
Елитата - Еллеее и Елица и Коцетата на Ивето и на Феьри, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да сте  живи и здрави и все така усмихнати!

Честито и на месечинките!

Еллеее, стига травмира детето, то още не може да си стъпи на краката, ти реши че приличало на теб и то по паласките  newsm78. Остави го да расте и за моята щерка в началото майка само ме тормозеше че много й давам, че прилича на баща си и ще стане 120 кила като него  hahaha ама ги отрязах всичките, детето докато не проходи само ограничения никакви, после като започне да се движи ще мислим ако има нужда. Сестра ми на 2 години е била като топка, не е можела да си събере крачетата от дебелина а сега е 45 кг с мокри дрехи. Недей мъчи детенцето че иначе ще дойда да я взема на хранителен режим при моята да си дебелеят заедно  Mr. Green

# 287
Честит имен ден на Коцето на iveto_11 и Коцето на  Fairy!
Честит имен ден на Ели Цветкова и Еллее!
Честито на днешните месечинки!

Пожелавам на всички много здраве и любов!

# 288
Честито на всички именици! Да си носят с радост и гордост имената!
Честито и на месечинките ни!
И на всички, които имат повод да празнуват!
Болните - да оздравяват, а притеснените -  Hug, спокойно всичко ще е на ред!
За морето - за сега си мисля да се въддържим, но ще видим...до края на лятото може и друга гениална мисъл да ме осени. Simple Smile

# 289
Ние също сме с манекенски размери, на 11.05 бяхме 6.700 и 66см Simple Smile
За морето сме решили да заминем началото на юли и да поостанем поне месец и нещо.А  воденето на плаж ще е сутрин до 9-10 и вечер след 17ч.
Честит имен ден на всички празнуващи.

# 290
  • София
Мили мами, как се справяте със зъборастежа?  Tired

П.С. Извинявам се ако повтарям скорокоментирана тема, но нямам време да ви следя и да чета назад.   bouquet

# 291
Честито на месечинките днес - а те много рождениците
Даниел на мама maia, Мартин на мама DeeDee76, Димитър на мама Kinley, Симеон на мама mariana__m, Екатерина на мама Gilian, Йошуа на мама nanunana, бебе Цветелина на мама TALETO, София на мама bibabi.

Да растат здрави и послушни за радост на мама и татко.
Честито и на Ели и Еллеее, на Косето на Феъри и на Косето на Ивето. Да са усмихнати и винаги в добро здраве и настроение.

Слънчев ден на всички.

# 292
Здравейте  Hug
Честит именб ден на Elleee и на всичките ни Елита   bouquet
Честито на порасналите месечинки  Hug

Elleee вместо да заместваш още едно ядене, преди да дадеш месно пюре, давай супичка на обяд предизеленчуковото-така ще се получи един хубав обяд с нещо като първо и второ, аз поне така мисля да направя, защото на нас режима ни е като твоя горе-долу-само дето се кърмим и хапваме и по няколко лъжички каша. Peace
Мили мами, как се справяте със зъборастежа?  Tired

П.С. Извинявам се ако повтарям скорокоментирана тема, но нямам време да ви следя и да чета назад.   bouquet
Ами ние още зъбки нямаме  newsm78 но здраво се чешаме и сме доста нервни понякога, но освен да му давам нещо да дъвче и да го гушкам друго не мога да направя  Peace

А да се похваля ние сме с нов номер  newsm32 обърнахме се от количката hahaha - слава богу в скута ми Whistling - но окончателно се кандидатирам за позицията най-палаво и най-немирно дете-той даже и като яде не застава на едно място вече  Joy

# 293
  • ВАРНА
Честит имен ден на Елитата и малките Константинчовци!
Да си носите името със здраве!

Еллии, според мен си захранваш много добре бебочето нормално е 5 хранения, и аз не съм все още за кашите мисля след 7 мия месец да ги въведа и то рядко.А млякото го запази хубаво е да приема повечко мляко.
А относно зъбките все още нямаме ама се чешем където ни падне,чакаме ги вече!
Времето се очертава страхотно и на всички Ви пожелавам Слънчев и усмихнат ден!!!

# 294
  • София
То и Ида няма зъбки, но от 10 дни нощният сън е направо мираж ... Преди пак промъркваше, ама ми се събираха поне по 2-3 часа непробуден сън, а сега ...  Tired

Давах едно хомеопатично сиропче уж много добре - никакъв ефект. Мазах с Калгел - първите 2 вечери имаше мигновенен ефект, докато я намажа и заспиваше и спеше цели 2 часа непробудно. Обаче вече и това не помага, осигурява ми само 30-40 мин. спокоен сън, което за мен е просто колкото да ме раздразни  Close Като я гушна се успокоява, но не заспива. Търси си цицата и това е. Давам, заспива на мига като премлясква и предъвква от време на време. Не е гладна! Мляко има достатъчно. Като понеча да й взема "залъгалката" започва толкова жално да хленчи, да сумти, да маха с ръчички да си я намери пак, а ако не й я дам се започва един рев  ooooh! Така през максимум 2 часа си се гушим поне по 30-40 мин., докато заспи дълбоко.
На всичкото отгоре сутрин ме гони от кревата. Като се събуди към 7 и я взема да я приспа, че да поспим още малко и като се ококори и започне да ми се хили, да ме закача, рита ... ужас! Аз й се моля да ме остави да поспя още поне 30 мин, ама то диването друго си е наумило!  Twisted Evil Накрая като стана и докато мина през банята и се върна за нейната баня - тя лапнала палчето и заспала блажено. Ей я на, сега все още спи, а мен ме изрита от леглото в 8:20!!!

Хахаха, събуди се! Айде лек ден от мен!  Hug

# 295
  • София
Илка, и на нас май ни растат зъби. Аз й взех от дентинокса, но сутринта една баба ми каза, че преди са мазали венците на бебетата с аспирин, по-лесно избивали зъбките и били по-спокойно нощем, а нали аспиринът не се дава под 6 год и аз се ококорих???? Някой давал ли е?

А ако я оставиш сутрин в леглото не си ли играе сама?

# 296
  • Бургас
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КОНСТАНТИНОВЦИТЕ И ЕЛЕНИТЕ, ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО

ЧЕСТИТО И НА ПОРАСНАЛИТЕ МЕСЕЧИНКИ, ДА РАСТАТ МНОГО ОБИЧАНИ ОТ МАМА И ТАТИ

Днес ударих на камък с колектора, бе то трудна работа било това да се изпишка в точно определеното процепче на торбичката. Бе казаха ми те да си купя няколко и да се пробвам по отранко, ама не ми увря главата, сега ще я чакам като се събуди ще правим наново тоалет и пак ще лепим на дудито дано този път стане. Пожелайте ми късмет Praynig

Боцнаха ни и пръстчето, тати я държа, че аз бях пред нервна криза, ако можеше мен да ме боли вместо нея Cry и детето така жално плачка. А ванпирката( лаборантката си беше добричка)каза, какви бузки имала малката пък една такава малка не приличала на 6 месечно бебе smile3516

Зъбки още нямаме, ама нещо като чели венеца и отдолу е надут, може скоро и ние да се tooth

За моренцето - ние сме морски чеда, ще ходим на плаж и още как, само че ще видим кога, най вероятно след обед, хем тати ще кара кайт, хем ние ще папкаме пясък newsm48, но първо да се научим хубаво да си стоим на Д-то

# 297
  • Burgas
Привет, Привет, Привет
Забравих Ви
40 дни имах гостенка (майка ми - баба на инвалидна количка), дори и навън не сме излизали, но сега ще щурмуваме на ново Морската градина
Днес ставаме на половин годинка  smile3510 cook beer3
Много бързо ръстем Sad. За къде бързат толкова. Тежим 7700 и сме дълги 64

Надявам се вече да имаме време и за Вас Grinning

# 298

Общи условия

Активация на акаунт