Честит първи имен ден на Коцетата! Да растат здравички и силнички и да слушкат мама!
Честито на порасналите бебчовци!!!
Ако има някой именник под прикритие - да се чувства поздравен
. Остави го да расте и за моята щерка в началото майка само ме тормозеше че много й давам, че прилича на баща си и ще стане 120 кила като него
ама ги отрязах всичките, детето докато не проходи само ограничения никакви, после като започне да се движи ще мислим ако има нужда. Сестра ми на 2 години е била като топка, не е можела да си събере крачетата от дебелина а сега е 45 кг с мокри дрехи. Недей мъчи детенцето че иначе ще дойда да я взема на хранителен режим при моята да си дебелеят заедно
, спокойно всичко ще е на ред!

но здраво се чешаме и сме доста нервни понякога, но освен да му давам нещо да дъвче и да го гушкам друго не мога да направя 
обърнахме се от количката
- слава богу в скута ми
- но окончателно се кандидатирам за позицията най-палаво и най-немирно дете-той даже и като яде не застава на едно място вече
Като я гушна се успокоява, но не заспива. Търси си цицата и това е. Давам, заспива на мига като премлясква и предъвква от време на време. Не е гладна! Мляко има достатъчно. Като понеча да й взема "залъгалката" започва толкова жално да хленчи, да сумти, да маха с ръчички да си я намери пак, а ако не й я дам се започва един рев
Така през максимум 2 часа си се гушим поне по 30-40 мин., докато заспи дълбоко.

и детето така жално плачка. А ванпирката( лаборантката си беше добричка)каза, какви бузки имала малката пък една такава малка не приличала на 6 месечно бебе 

, но първо да се научим хубаво да си стоим на Д-то

. За къде бързат толкова. Тежим 7700 и сме дълги 64