Отговори
# 120
  • Велико Търново
ЧЕСТИТА ГОСПОЖИЦА НА БАНИ!ТЯ ГОТОВА ОТГЛЕДАНА CrazyДЕ ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА!
Дендри,за челото не съм купувала,но биберон термометър имаме.Виж кво то като има Т има,дали е една две-десети напред назад не е от кой знае какво значение.Аз видя ли Т над 37.2 и изпадам в тих ужас.Лично съм доволна от ел.термометър.

В събота имам час за фризьор при англйиски гей от Лондон,вчера бях на маникюр и педикюр,но вместо крака имам самуни,но това не попречи да се зарадвам на червените си ноктета Crazy
Божа последва светлия ми пример и е с рисувани нокти-баща и щеше да ми отреже главата Blush

# 121
  • София
vveessii...чакаме новини! Силно стискаме палци!
Таня и на теб също пожелавам здраво бебче и леко раждане!
Оличка, Пратина! Благодаря ви за подкрепата момичета! Hug

ЧЕСТИТО МАЙЧИНСТВО НА БАНИ!

Дендри, моят термометър е с пластичен накрайник и също е елекронен (Микролайф). Не съм правила тест доколко е точен, но по принцип за съжаление знам, че електронните не се славят с особена прецизност.
http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=index&manufacturers_id=16
 Купих го специално за бебета. Казаха ми, че живачните вече са забранени. А за бебета са направо опасни поради лесно счупване и изтичане на отровния живак.

Лека и спокойна нощ на всички!

# 122
  • София
  Хайде и аз в новата темичка.
  Само за термометрите да споделя, че е хубаво да не избързвате с покупката на термометър биберон. Ние се бяхме обзавали с подобно чудо предишния път, и тъй като каките така и никога не пожелаха да сучат биберон, не успяхавхме по никакъв начин да им премерим по този начин температурата и ни се наложи да си купуваме нов  Simple Smile

# 123
А Лято! къде изчезна днес  newsm78 Тя до сега не е пропускала ден, а днес я няма  Thinking Някой чувал ли се е с нея?

# 124
  • София
Добро утро от мен
Нека днес има стабилен бебевалеж,и много,ама много успех и стиснати палци за taniab fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 125
Благодаря ви момичета за стиснатите палци, май наистина ще са ми нужни , че доста ме е страх.
Ще ви уведомя за резултата.

# 126
  • Велико Търново
Добро утро!След кошмарни сънища в скандално рано за мен време да ви сервирам по кафе Heart Eyes

На всички,които ще имат днес нужда от стиснати палци -имате ги Hug
Танче,смело и безотговорно Heart Eyes

# 127
  • Plovdiv
Добро утро момичета, тази сутрин и аз май съм от ранобудните, благодаря за кафенцето Сиска БЪНИ ЧЕСТИТА ДЕВОЙКА БРАВО НА ТЕБ   bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВАМного  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover на тези на който днес им предстой срещата с малките бебоци. И аз утре имам час за фризьор, че да се боядисам преди да съм родила, че после не се знае кога ще ми остане време. Хубав ден на всички

# 128
  • София
Добро утро да всички дами в отчетната!
Аз вчера преборих колата без да родя и днес се чувствам рязко отслабнала и разхубавена Simple Smile
Днес ще преборя едно леко боядисване и малко внимание по козуначетата - ръце и крака. И съм готова да зачакам.
Ще ходя и при доки на оглед, така че довечера ще дам пълна сводка.
Пускам ви и лек поздрав за настроение, макар че може би го знаете:

Ако децата имаха свой форум, какви щяха да са темите там

"Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?"
"Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, "Дуфалак"-а, клизмата и т.н.?"
"SOS! Мама спи през цялата нощ!"
"Струва ли си столчето "Чико-Поли"?"
"Не ми дават да късам тапетите!!!"
"Как да се промъкна до котката?"
"Поход в поликлиниката. Писна ми!!!"
"Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?"
"Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим к това?"
"Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?"
"Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?"
"Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване"
"Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?"
"Някой пробвал ли е на вкус "Фастум-Гел"-а? Искам, но досега не ми се е удало..."
"Какво трябва да може мама на 27 години?"
"Цица отделно от мама: възможно ли е това?"
"А вас целуват ли ви по дупето?"
"Препоръчайте ми логопед за баба"
"Колко джиемеса сте осмукали досега?"
"Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?"
"Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва.."
"Услуги: художествено размазване на каша по лицето"
"Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?"
"Помогнете! Расте ми коса!"
"Продавам комплект мамини дрехи, размер 46"
"Помощ: мама не заспива, докато не посмуча двадесетина минути цицата й!"
"Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!"
"Какво да изям, за да акам виолетово?"
"Слънчите, зайче, миличко, сладичкият ми... Как да узнаем истинското си име?"
"Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?"
"На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?"
"Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???"
"Коремът на мама се поду. Какво значи това?"
"Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?"
"Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?"
"Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?"
"Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?"
"НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?"
"Къде ни е носленцето?", "Къде са ни очичките?"... Те наистина ли не знаят???"
"Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин"
"ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???"
"Трябва ми материална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!"
"Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел"
"На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?"
"Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?"
"Зайченцето бяло"... "Хей, ръчички"... А какъв е творческият потенциал на вашите родители?"
"Да смучем едновременно цица и палец - максимализъм?"

# 129
Добро утро  и от мен   food010

честито на обебилите се, леко и безпроблемно раждане на тези, на които им се ражда  Heart Eyes
А на мен си ми е добре така и хич не бързам, и без това не съм готова още с чантата за болницата и кошчето за бебето - взех едно ракитено да спи първите месеци там и сега го тапицирам, ама то не било лесно  Rolling Eyes

И ми се ходи вече мнооого на море   grinning039 .... ама друг път.

За термометрите - четох също, че електронните не отчитат много вярно, но взех един (на чико), все пак живачния е опасен а тези за ухо скъпи.
И си направих опит да сравня. първо измерих със живачния - 36.8. После с електронния - след звуковия сигнал беше по-ниска - оставих го още обаче и след още 2-3 изпищявания измери същата температура.
Явно е точен, но отчита за същото време както и живачния и звуковия сигнал не е вярна индикация, което е кофти, ако се мери Т в дупето, ама поне не е опасен.

# 130
  • Велико Търново
Ох,аз пак,ама не се стърпявам-кое му е толкова опасното на живачния термометър Rolling EyesСмисъл аз за последните 15 години не съм счупила нито един.Даже като прочетох,че ще ги спират отидох в аптеката и си купих 3-4 бр Mr. Green
Предимството за мен на електронния е,че мери единствено по-бързо.Този за ухо не го каменитрам,защото 100 лв. отидоха на вятъра BlushПък биберон-термометрите и те мерят вярно поне моя,който по спомени не струваше по-вече от 5-6 лв.

# 131
Ох,аз пак,ама не се стърпявам-кое му е толкова опасното на живачния термометър Rolling EyesСмисъл аз за последните 15 години не съм счупила нито един.Даже като прочетох,че ще ги спират отидох в аптеката и си купих 3-4 бр Mr. Green
Предимството за мен на електронния е,че мери единствено по-бързо.Този за ухо не го каменитрам,защото 100 лв. отидоха на вятъра BlushПък биберон-термометрите и те мерят вярно поне моя,който по спомени не струваше по-вече от 5-6 лв.

То е достатъчно веднъж да се счупи. Живака се пръска навсякъде на миниатюрни топченца и се завира по дупчици всякакви.  Както и да е, всеки си преценява.
А живачните още не са ги спрели - моя си го купих също наскоро за 2 лв. - руски, чиста работа.
И най-добре да не се налаг а да се ползват нито едните, нито другите  Flutter

# 132
  • о`майна лунна нощ е
Имам електронен термометър, но хич не му вярвам нещо. Най-се издразних, че нямаше описание на български, а нямам намерение да уча английски или руски заради него. Пифне веднъж - за нещо, после втори път за друго, накрая трябва да извадиш някакви десети от скалата, че да ти даде "точната Т.", която май няма да е съвсем точна, защото е взможно отклонение от 0,5 С .... и ....мамата им на термометрите.

А живачните са си супер точни. Откакто сме в новия апартамент сме потрошили два. Все още шаваме. Проблемът при тях е, че ги внасят само от една руска фирма, а самите термометри са малко кекави и лесно се чупят. Все пак количеството живак в тях е много малко и няма да изпукаме, ако строшим няколко.

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 09:15 от Бейлис в шоко

# 133
Добро утро момичета!
Хайде на кафенце...

Glum, много ме разсмя с темичките от "детския подфорум". Laughing
Сиска и аз така, ще се запася ...с още 1-2 живачни, за всеки случай дет` се вика. Mr. Green
Бейлис, имаше тема в ДиС, какво се прави като се счупи живачен термометър - сяра някаква,на прах се купува. Има специално за случая в аптеките, поръсва се... и готово. Няма опасност. thumbsup
Мацки,не знам какво ми става, но преди като заспивах в 5-6 сутринта, поне до по късно си отспивах... Сега е някакъв ад - пак заспивам в 3-4-5 ч. ( малко по-рано успявам понякога), но ставам в 8 ч. #Crazy Некомфортно ми е нещо и ми е тежко - явно за това сутрин от веднъж като отворя едни очи и туй то... А и жега ми става вече. Моята беба е еквивалент на на тежко, кожено палто през лятото. Wink Добре, че по-голямата част от бременността я изкарахме в хладен сезон, че незнам какво щях да правя с метър на декар корем и кузуначета Laughing през лятото...

# 134
  • София
Всъщност не се пръскат чак толкова. Можеш да събереш голяма част от тях с побутване. А най-правилно е да наръсиш пода със сяра на прах/ серен препарат и да изметеш резултата, който е безопасно живачно-серно съединение. Доста е отровно, не бива да оставяш дори едни, а не три-четири. Иначе за толкоз години аз имам едни счупен и го събрах почти целия (не се пръсна чак толкоз)

Сори за даскалското изказване.

Общи условия

Активация на акаунт