С еволюцията винаги търсещи - 130та немска!

• 14 356
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Тази сутрин кантара ме изненада с приятна нова първа цифричка. Много хубаво, ще гледам скоро и нея да сменя. Wink

# 166
При нас на площадката видях майки да изпишкват децата си до оградата. Една дори го направи близо до пързалката.  #Crazy Както се пързулна детето, свали му гащите и го изпишка.  #Crazy Поне няма да се притеснявам къде ще пишка Алекс като порасне.  Joy

Сбъдваща, ако е хубаво времето май и аз ще се навия да дойда с двете деца. Дори с Вики Хриса може да се метнем на влака и да дойдем.

# 167
мгм, с какво слабеиш, довери ми се Flutter

# 168
В краен случай, и на такова сме доволни  Mr. Green

Невероятно култово съоражение Laughing Laughing Laughing.

При нас има Rettungstag. Луд екшън - гасихме коли, развивахме маркучи, детИто се прави на мед.сестра и лепи лепенки на някакво куче, после се крихме и ни търсиха с полицейски кучета, кран вдигна Сърфов на един покрив, и после пожарникарите го "спасяваха", аз "катастрофирах" и ми разрязаха кола над главата, за капак ни организираха групова спасителна операция с още 13 други доброволци в една платформа на височина 48 м. Най-накрая ударихме по 3 наденици с бира и народа се натръшка в креватите...Ще ги видя до кога ще откарат Crazy.

# 169
  • UK
Ох, ами то и моето не е хубаво, почти не ям. Но не огладнявам, просто не ми се яде, не мисля за това, намирам си други занимавки... Като съм гладна - ям, по принцип гледам да е по малко отколкото нормално бих си сложила, защото знам че и това ще ме наяде, а "количествения навик" е много кофти нещо, това е като се преместиш да живееш отделно от мама и тати и продължаваш да готвиш като за четирима, защото така си свикнал. Simple Smile Друго което правя - гледам да нося вкъщи много тесни дрехи - пък и навън, такива, с които ми се налага непрекъснато да си гълтам стомаха и се притеснявам, че не изглеждам добре. Вкъщи особено - стари дънки, които едва закопчавам а после ме боли два часа от врязването на копчето в кожата и някакви такива неща... Това е много важно, защото като напълнееш и си купиш дреха, която ти е точно, някак изключваш проблема, а като се носиш непрекъснато с нещо, което ти стяга, просто не можеш да го забравиш и да се успокоиш. Но най вече просто не ям много. Какво ям не ограничавам, винаги като реша да не ям нещо го искам искам и накрая ям много от него - един малък сладолед няма как да ме убие, а ако не го изям днес след два дни ще си купя голяма кутия и ще стане лошо. Направих си голееми снимки в цял ръст, на които се вижда идеално как точно изглеждам, не се харесах и така. Simple Smile

# 170
  • Варна
Разглезени сте вие Laughing Това щото в БГ има на всяка градинка тоалетна Grinning
Ама,Гейски поне в България никой няма да те навре на кучето в гъза,че
си си изпишкал 3 годишното дете в храстите,нали Wink

# 171
Похвал. Днес ме пуснаха гарнизон 6 часа. Кеффф, отдавна не го бях правила. Като отвързана бях, голямо ходене и блеене му направих. Накупих разни розови красоти за бебана, размазвам се по щандовете с момичешки дрешки. Купих и прежда в разкошни цветове, пак за малката. Набелязах си един куп неща за мен, като отслабна обаче. Решила съм на всеки 5 свалени кила да си купувам по нещо много хубаво. Първото вече е набелязано, имам 3 кила до него. Обаче си развалих диетата, пак. Утре или в понеделник с нови сили.

Определено пикник на шлоса ще е супер. В зоо-то няма да успеем да се видим добре, ще тичаме след децата и т.н. Пикник в зоо-то не знам дали става, макар полянки да има колкото искаш, трябва да разпитам познатите ни тук. Зоо-то е малко, но пък има разни занимавки за децата - влакче, огромна детска площадка, багерчета разни... Влакче има и около шлоса. Помислете, пребройте се, дайте дата?

# 172
  • Немция
Сбъдваща, радвам се за шопинга- има доказан лечебен ефект!

Сърф, и при нас имаше нещо подобно, но в умален вид и само за деца. Тъй като сме в центъра на града, ни се надуха главите... При вас е било много вълнуващо- дано не ви се налага никога да го изпитвате в реалния живот.

За почитателите на циничната народна песен Wink
http://www.vbox7.com/play:04473c0f  ooooh! Mr. Green

# 173
Хайде някой да направи тема в календара и да се преброим. Аз също съм навита. Сбъдваща, знаеш по добре как е положението в Зоо-то и в двореца кажи къде е по удобно според теб.  Simple Smile
СМГ никакви проблеми нямаш, все ще се справим с трите деца. Simple Smile

# 174
снощи  комшиите  ни  пак  на купонче,  само  дето  го  празнуваха  в  стаята  над  нас..., към  два  спряха  музиката  и  Зара  се  събуди  от  тишината  до  3 без  15  не можахме  да  се  приспим  отново,  а  днес  все   едно  е  минал  валяк  през  мен - и  психически   и  физически...., лошото  е  че  пак  се  разпяват  с  китара  над  нас  Sad  искам  само  да  се  наспя ,нищо  повече, за  това  Евровизията  я  отписвам и  хоризонтирам, ако  и  тази  вечер  спретнат  нещо  аз  ще  пиша  оплакване  Confused 
Лека  вечер 

# 175
Леле-мале, аз нали ви разказах случката, когато Алекс вместо в храста зад кофата за боклук се изпишка пред храста в кофата за боклук, но с лице към цялата площадка. А аз се обърнах ле-екичко с гръб към кофата за боклук, за да не ме разпознаят като майката на извършителя. Mr. Green

Каталясах днес. Бях сама с децата. Пекох обещан сладкиш, идваха ми и съседи неочаквано на гости, шетах, но не докрай. За капак автоматът за хляб започна да показва странни символи и да издава нечленоразделни звуци. Плаче за нов.

Сбъдващата, завиждам ти. Ама малко. Hug Аз имах шанса миналата седмица за един час да отскоча сама до съседния универмаг. Grinning

# 176
  • UK
О, днес ли е конкурса за трагична музика? Евровизията, това.

Днес форума и изобщо Интернет е безкрайно заспал. Не помня друг път да се е писало толкова малко. Simple Smile

# 177
И аз бях сама с децата. Пийнаха ми соса, а още 8 дена -  Crazy

Поне времето се оправи и бяхме цял следобяд навън - в резултат на което освен главоболието от недоспиване, имам и болки в краката от многото ходене ooooh!

# 178
# 179
  • Германия
Аз пекох кебапчета и наденички  Sunglasses

Чак жал ми стана за германците тази вечер, и Дита не можа да им докара повече точки.

Общи условия

Активация на акаунт