Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви храни мога да опаковам за децата от детската градина за екскурзия?
Какви са процедурите и законите относно издръжката за децата при развод в Германия и България?
Какви са процедурите за запазване на детски надбавки при преместване в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви храни мога да опаковам за децата от детската градина за екскурзия?
-
Какви са процедурите и законите относно издръжката за децата при развод в Германия и България?
При развод в Германия, издръжката за децата се определя по таблица от I. Според закона, обикновено бащата е този, който трябва да изплаща издръжка на детето си. Обикновено това е 40% от заплатата му. Ако лицето се премести в България, може да осигури издръжка чрез запазване на родителските права или чрез споразумение с другия родител. В България съдът определя всички аспекти на издръжката. Препоръчително е да се консултирате с адвокат или нотариус за повече информация.
-
Какви са процедурите за запазване на детски надбавки при преместване в България?
-
Какви са изискванията за приравняване на образованието на децата при преместване в България?
-
Какви са процедурите за запазване на социалните осигуровки при преместване в България?
Колкото повече обяснявам, че не разбирам, нямам представа, пътувала съм два пъти и изобщо не съм се занимавала с билети, толкова повече въпроси ми се задават.

Много ми е тъжно.....

Когато го търсих, не го намирах