Май е месец за бал,за празнуване,бивши БУРГАСки ученички стягат се за танцуване

• 17 274
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
сега на английски ..  Tired

# 196
На който му се гледкат кратки снимки т.е. на моите наследници  Laughing

каката
бЯсенчо

# 197
  • Burgas
Вери как я подържате тази коса,страхотна е.На молла има много сандали и долу горе сносни цени. Момичета някои имали инфо за НУ"Михаил Лъкатник"-базовото в Славейков,на някои детето да е записано там,изобщо някакви отзиви.

# 198
Вери, пу-пу какви са ти хубави дечицата. А каката е страхотна красавица, просто не ви завиждам като порасне  Crazy Crazy

# 199
ох, много ми е злеее
а трябва да работя  Tired
къде ми беше акъла снощи  ooooh!

явно вече одъртях или съм изгубила тренинг, но не мога да затварям барове и после да съм адекватна на другия ден

# 200
ох, много ми е злеее
а трябва да работя  Tired
къде ми беше акъла снощи  ooooh!

Mr. Green ти поне знаеш защо ти е зле.

А аз от няколко вечери,като си легна такова сърцебиене имам  Rolling Eyes Rolling Eyes направо ме задушава на моменти и ми е трудно да си взема въздух.

# 201
аХ`Не!, баща й да му мисли.  Joy
А косата как я поддържаме...мием я веднъж седмично, после баща й я реши. Аз само й правя плитката. Спи и ходи на градина с прибрана коса- плитки, опашки и т.н.  Laughing

Ками, как ще сме дърти, няма такова нещо.  Laughing

# 202
Фльор, какво само стоиш горе и киризиш? Кажи нещо  Mr. Green

# 203
Вери и аз ги разгледах. А подхранваш ли косата и с нещо?
Ками я не се излагай- не си дърта, мъничко си загубила тренинг. Hug

# 204
Дари, ама не е хубаво така, иди на лекар... сериозно

Вери , абе и аз си мисля че по-скоро е от липсата на тренинг, ама знам ли? като отидох в Адикта то само поздрав за 12в, 12д ... и подобни.

Ама много ме разочароваха с таз чалга там... добре, че вече бях на няколко и спря да ми дреме на какво се клатя  

...Ками я не се излагай- не си дърта, мъничко си загубила тренинг. Hug
хм заедно сме писали Simple Smile

# 205
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, вери-какво е това дете бе, много е красива,
аз ти бях казала нещо веднъж за очите,.............ама сега като я виждам не дегизирана зад мъничък................,ами тя е капчица роса,,,,,,,,,,,,,,,да ти е много здрава,аз също съм фен на дългите косички при момиченцата, .................
ясен ти е още сладко бебе-да му нахрускаш бузьонките Heart Eyes.
а София е още толкова постна в това отношение-за косичката де Grinning

# 206
Попи, не, напоследък с нищо не я пръскаме косата. Преди ползвахме спрей/балсам. За подхранване също нищо не съм правила.
maimp, мерси за хубавите думи. Чак ми стана неудобно. Simple Smile
Ако знаете, какво ми коства да кача снимки...Седя по нощите тука аз, а останах да работя. Повечето не ми вярват, че нямам време. Simple Smile

# 207
Вери как я подържате тази коса,страхотна е.На молла има много сандали и долу горе сносни цени. Момичета някои имали инфо за НУ"Михаил Лъкатник"-базовото в Славейков,на някои детето да е записано там,изобщо някакви отзиви.

Племенницата ми ще е първи клас там на есен. Имам впечатления и от другата страна /в смисъл карала съм си там практиката/ Аз лично не съм очарована от училището ама изобщо. Ако имаш въпроси някакви може да ми пишеш на лични. Ако мога ще отговоря  Peace

Вери пу пу големи са ти сладури децата  Simple Smile

# 208
  • Бургас
Ах,че прави си преводите,че да не ти изстине мястото,стига се разсейва с форуми. Twisted Evil

# 209
Ах,че прави си преводите,че да не ти изстине мястото,стига се разсейва с форуми. Twisted Evil

Те не са за него  Mr. Green иначе да ги бях направила вече  Joy

А и питах хората за срок, казаха вторник  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт