Дързост и красота - 29...остави ги, Стефке! Те и сами си могат!

• 18 901
  • 445
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere near the sea
Тези хора нямат умора,ей newsm78Те вече и не спят. hahaha

Не съм много в кондиция, че ме хвана слънцето навън, обаче си мисля колко експедитивни са Брук и Ерик...лъжат нещо ми се струва..нали единствения самолет го е взел Джонатън Grinning Wink..те с какво са отишли до Лас Вегас.. newsm78, о, предполагам, че е защото могат да пътуват само със силата на мисълта Mr. Green
Предполага се,че аеропланът се е върнал,след като е пуснал адвокатина у Доминикана.Той оттам ще се обади на Стефани да й каже,че вече е отсвирена от палавия си мъж.
А пък Дричо направо посиня на няколко пъти днес.

# 121
marsia ,    bouquet     

Днес и аз не успях да гледам...Не че нещо фатално съм изтървала ,де...
Допълвам списъка:Само в ДиК може да се разведеш за един ден,в реалния живот ти трябват месеци,дори години... 

# 122

Допълвам списъка:Само в ДиК може да се разведеш за един ден,в реалния живот ти трябват месеци,дори години... 

Вече не мога да редактирам. Ще остане за другата тема. И е чудесно, че е болднато, защото иначе има да ровя.... search   bouquet

# 123
  • В средата на времето
Само в ДиК може да се разведеш за един ден,в реалния живот ти трябват месеци,дори години... 
..без въобще да подписваш каквото и да било, без даже адвоката ти да ти се обади , че смята от твое име да подпише документи за развод (това че си го упълномощил, не значи че може да си върши каквото иска без преди това да те уведоми) ooooh! Crazy

А пък Дричо направо посиня на няколко пъти днес.

Що така Mr. Green Да не би защото Хектор Тейлър по устни си целунал..или щото НикчУ пак е Брук прегръщал Mr. Green

# 124
  • Разпиляна във въображението
Що така Mr. Green Да не би защото Хектор Тейлър по устни си целунал..или щото НикчУ пак е Брук прегръщал Mr. Green

Музата отново те е връхлетяла Laughing

# 125
Еееее днес определено беше пак серия на абсурдите Whistling.......за един ден се развеждат,за един ден се женят......вообще......нямам думи.... Crossing ArmsИ защо всички организатори на партитата дето ги правят са все обратни...... newsm78Бриджитката най-сетне получи светъл лъч на разум и проумя за къкво става въпрос Crazy....А Ричо го праснаха с мокър парцал .....белкем се събуди..... Whistling

# 126
Аз имам чуството , че по трудно успяват да се оженят отколкото да се разведат Simple Smile
Определено Рич беше по позеленял заради Ник и Брук ми се струва  Peace

# 127
  • В средата на времето
Аз имам чуството , че по трудно успяват да се оженят отколкото да се разведат Simple Smile

Мдааа особена ако вземеш Брук и Ридж за пример Simple Smile ..или не..по-добър пример в момента са Бриджит и Ник Laughing..успяха след 12173249741-ия опит Wink Виж, на Ерик обаче много му връзва..За една нощ изряза тумора и се сдоби с цвете  Mr. Green На който му върви, си му върви и туй то Joy

Lana, преди малко изгледах серията от вчера. Мислиш ли, че е възможно Рик да съжалява и да се опитва да поправи стореното? Не че ще заобича Ридж, но да речем, че Стефи му е по-скъпа отколкото войната с Ридж. Аз днес изпаднах в малки съмнения.. Thinking

♥ мис арк ♥ , пропуснах да те поздравя   bouquet  за светкавичното ъпдейтване Wink Hug

Последна редакция: пт, 15 май 2009, 14:45 от Izida

# 128
♥ мис арк ♥   bouquet

# 129
  • Варна
марсиика и мис арк, огромна багодарност мили4ки! Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 130
  • София
Marsia, благодарско и от мен за преразказа Simple Smile

# 131
това че си го упълномощил, не значи че може да си върши каквото иска без преди това да те уведоми) ooooh! Crazy
Значи,значи. Имаш ли пълномощно от някой можеш да го оставиш по бели гащи дет се вика. Grinning

# 132
  • там където се случват чудеса и мечтите се сбъдват
Някой знаели къде се изгуби Djinjiari

# 133
  • В средата на времето
Значи,значи. Имаш ли пълномощно от някой можеш да го оставиш по бели гащи дет се вика. Grinning

Е да де..ама все пак това е Джонатън, не се смята, че е злонамерен..Той виж, че се опитваше да разкъндардиса Ерик от развода..Ако беше толкова загрижен, що не се обади на Стефка и да и каже " Така и така, твоят хубостник иска да те развеждам с него..Виж, поговори му там нещо..".. Rolling Eyes

# 134
Някой знаели къде се изгуби Djinjiari

Скоро ще се появи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт