Ако сте имали спонтанен аборт, в коя седмица загубихте бебчето?

• 128 218
  • 430
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета записвам в темата.31.07.2013 най-черния ми ден в живота .Бях в 21г.с с близначетата  ми уж всичко вървеше добре хванаха ми селни болки получих разкритие и се наложи да ги родя но бяха мн малки за да живеят.Болката е толкова голяма,година и половина се мъчим с мъжо да забременея а сега вече тях ги няма.

# 301
Здравейте момичета записвам в темата.31.07.2013 най-черния ми ден в живота .Бях в 21г.с с близначетата  ми уж всичко вървеше добре хванаха ми селни болки получих разкритие и се наложи да ги родя но бяха мн малки за да живеят.Болката е толкова голяма,година и половина се мъчим с мъжо да забременея а сега вече тях ги няма.

Hug Hug Hug Няма какво да кажа, освен да имаш кураж...Думите не помагат в такъв момент...

# 302
Прегръщам те силно.Напълно разбирам болката и мъката ти - моите близначета се родиха в 24 г.с. и пак бяха много малки ,за да живеят.И при мен всичко беше повече от идеално.Бъди силна и не се отказвай от борбата за дете  Hug Ще се научиш да живееш с болката, аз родих преди година , но постоянно мисля за тях.Трябва да продължиш. Ако имаш нужда да споделиш - насреща съм.

# 303
Здравейте момичета! Включвам се и аз в темата. С два спонтанни аборта съм- миналата година в 12г.с., втория на 11 май т.г.- в 7 г.с. Всяка от нас има своята тъжна история, която се опитва да преодолее. Може би споделяйки я с хора преживели същото е по-лесно.  Радвам се, че ви намерих.

kasa_poli4ka, разбирам мъката ти. Кураж.

# 304
Мимата_79 благодаря ти миличка наистина ми е много тежко,и сега само мисля да минат месеците и да почна на ново с опитите дано не се вманиячавам.Все си мисля че догодина ще стане

# 305

Миличка НЕ СИ САМА.  Hug Имаш нашата подкрепа. Само жена, която не го е изпитала не може дори да си представи колко е голяма мъката. И не е вярно, че времето лекувало всичко!!! Просто свикваме с болката... Поне така е при мен. Не може да се забрави живот, който си носел в себе си и си очаквал с такова желание, а след това просто спира.....

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:16 от LUCKY_STAR

# 306
kasa_poli4ka, аз също изгубих близнаци в 25 г.с. При нас едното живя два дни, а другото 5 месеца и 11 дена. Много е тежко.
Имам близнаци сега, живи и здрави, но отново недоносени.
Искам само да ти кажа да си направиш изследвания, да се види причината и да се проследяваш често при втора бременност.
Желая късмет.

# 307
Здравейте момичета,
Аз съм Теди.   Hug
Съжалявам за загубите на всички нас, но трябва да сме силни и с надеждата, че един ден ще успеем.
Писала съм и преди в тази тъжна тема, пиша и сега защото имам няколко въпроса!
Може ли да споделите дали открихте причините и какви са те?
Аз след вторият спонтанен направих почти всички изследвания и горе-долу открихме причините, но все ме е страх, че има нещо което пропускам!!!

Благодаря,
  bouquet
п.с Извинявам се, ако не е тук мястото за подобни въпроси.  Embarassed

# 308
teri_sun при мен се оказаха няколко неща, които водят до преждевременно раждане. Първото и най-основно е, че съм с двурога матка, която не позволява износване до по-късни седмици.
Тромбофилия, за която първият път пиех аспирин, но вторият си слагах Фраксипарин инжекционно. Също така съм предразположена да вдигам кръвно.

Това са няколко основни причини да не мога да задържам бебетата.

# 309
При мен първия път се оказа, че имам завишени NK - клетки. Направих няколко вливания преди да подновя опитите. Имах и миома, която тогава ми каза, че е малка и не е опасна за плода. При втората бременност миомата беше нараснала и така....тя беше основната причина. След това направих лапароскопия, при която са премахнали две миоми.

# 310
Да споделя и аз!
Като заключение до момента съм с Хашимото, лека тромбофилия, не усвояване на фолиевата киселина и естествено гадните Нк клетки. Чакам резултатите от последната спермограма и антиспермални антитела и при двамата.
Лечението вече ми е изписано : Еутирокс (пия го от 2 години), по 6 неофолик мета, аспирин протект, витамини и минерали, утрогестан, при започване на опитите Преднизолон, а при положителен тест фраксипарин и вливане на интралипид (аз съм против имуновенин и подобните му).   newsm78  #Crazy  ooooh!
Дано нещо не съм забравила, но и това е прекаленооооооооооооооо, но се надявам този път да има щастлив край, че ще се  #2gunfire вече.
 Hug  Praynig

# 311

Дано нещо не съм забравила, но и това е прекаленооооооооооооооо, но се надявам този път да има щастлив край, че ще се  #2gunfire вече.
 Hug  Praynig
[/quote]
Пожелавам ти щастлив край  Simple Smile

# 312
 Hug  Praynig
От мен за всички вас.

# 313
  • в сърцето на един мъж...
а при положителен тест фраксипарин и вливане на интралипид (аз съм против имуновенин и подобните му).

А защо си против? Аз имам правена терапия с имуновенин и интралипид и изкарах благодарение на това доста прилична бременност. Успях да прехвърля 14та седмица, стигнах до 24, преди да направя кръвоизлив. Но смятам, че благодарение на терапията успях да изкарам поне до 33та и да родя сравнително голямо бебе.

# 314
  • София/Стара Загора
Мисед - 9 г.с. - 18.12.2012 г. - сърчицето беше спряло няколко часа или най-много ден преди прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт