Лате от мен за свежа сутрин:
Въпреки че мъжът ми смята, че най-гениалната напитка с кафе е фрапето. Бил е барман през студентските си години, ще науча някоя рецепта от него и следващия път е негов ред

като четох из форума добих впечатлението, че си зависи от лекаря
Ето например аз като ходих преди две години и половина за първи път при моя лекар, за профилактичен преглед, като ми гледа матката и яйчниците само възкликна: ето, имаме си доминантен яйчник, фоликулът зрее. Платих си за видеозона, защото направлението ми бе за първия път без видеозон, нямаше видеозон в поликлиниката. Обикалях да го гоня този лекар из цяла София, знаех му графика по-добре от сестрите на рецепцията
Не съм си плащала след първия видеозон, въпреки че настоявах
20 лева дадох тогава общо.
След това като видях, че няма да приключим само с един преглед, си взех направление (голяма борба беше
Но аз настойчиво обяснявах, че не съм (бях с по-широко падаща блузка, явно
).
затова ми каза: Ела без да се обясняваш на регистратурата, просто да обсъдим резултатите и да решим какво да правим
Не ми е взел и лев.
ЛИна какво да ти кажа,тука в Бургас генеколозите само за пари мислят,последния път като ходих с направление прегледа беше без пари,но видеозона си го платих 25лв,но една приятелка без направление преглед и видеозон 50лв,смятат ги отделно,незнам дали навсякъде е така,но тук за всичко пари,м....му за сме живи и здрави парите се печелят.
ЛИна какво да ти кажа,тука в Бургас генеколозите само за пари мислят,последния път като ходих с направление прегледа беше без пари,но видеозона си го платих 25лв,но една приятелка без направление преглед и видеозон 50лв,смятат ги отделно,незнам дали навсякъде е така,но тук за всичко пари,м....му за сме живи и здрави парите се печелят.
Важно е да свършат работа
Както и да е, ще я хванем тази яйцеклетчица независимо кога (сутрин, вечер, в мензис, точно преди да дойде и т.н. възможни варианти).

Нали моето е такова,че няма да откажа още една Рибка. 
(моят определено не е...)
Историите ти са ми познати,за съжаление.Пожелавам ти много кураж,а ти несъмнено го имаш,и скорошна успешна бременност! Препоръчани теми