Пролетно-лятна мама 2010 аз ще стана !

• 13 302
  • 420
  •   1
Отговори
# 360
Mam4e  Hug Hug Hug С вас сме, кураж за прегледите!

# 361
  • Burgas
Мам4е  Hug е значи ни следиш,дано майкати да се оправя по бързо. Значи може и да не ги спазвам тези неща толкова стриктно newsm78 може и да взема.

# 362
момичета много сте изписали,аз това с меренето на температури мисля за сега да не предприемам та да видим как ще е този месец,към края ще си покаже? newsm78
Ива как си?
 Hug Иринка къде се загуби как си мила?

# 363
  • Burgas
J_M_M дано накрая на месеца да се похвалиш EFP и да няма нужда да мериш Т,и аз се надявам че само този месец ще меря,да видим какво ще стане.

# 364
И аз не съм спазвала непиенето на вода с ову-тестовете, правих вечер към 20 часа горе-долу, като се прибера от работа и от градинките. Та доволна съм от тях, пак ще си купя след цикъла. Меренето на темп определено не е за мен, освен ако не е крайно наложително де.  Rolling Eyes

# 365
  • Burgas
Къде сте бе хора тази сутрин  Laughing Айде добро утро,наспахтели се,аз не много добре,от както меря БТ сутрин като по часовник 6 и 10 се събуждам,без часовник,направо не мога да повярвам,че това съм аз.три дена подред Т ми беше 36,4,днес е 36,5,аз си мислех че днес ще съм в овулация,но нали трябва повечко да се вдигне Т,ще видим утре какво ще е.

# 366
Здравейте!

Ние бяхме на покупки, че ни наваля един дъжд... от сутринта се редуват слънце, дъжд, слънце и така.
Ани успех с меренето на температурата. Аз не се хващам на такова нещо.
Запазих си час другата седмица за лекар doctor. Ще си направя цитонамазка.
Може да проследим и овуто на ехо.

# 367
Ани аз ставам в 5:30 всяка сутрин,без неделя но тогава имам толкова неща да свърша и не ми е до кома,сега на обяд докато стане време за сапунката съм тук.Тъкмо разглеждах списъка на не чакащите и забелязах че сме се подредили в поредни дни,аз не им там но съм на 21.06 стискам палци на всички.

# 368
  • Burgas
Кои списък newsm78 и кои се е наредил,аз съм за около 20.06 нечакаща.

# 369
  • София
Привет.  bouquet
Аз съм вече ваканция и си поспивам до по късничко. Embarassed
Сега и работа излезе, та няма да мога да влизам често, докато не приключа.
Аз съм нечакаща за 18.06, май наистина ще се окаже, че сме в поредни дни.
Успех на всички в лова и  Praynig в следващите 9 месеца лелището да ни забрави.
 Hug Hug Hug

# 370
Искам бебе,вълшебното списъче на успеха, там при прашеца
 babydust7

# 371
Каква ваканция,аз нещо съм пропуснала newsm78

# 372
  • Burgas
Да взема и там ли да се запиша,пък може и да ме огрее този месец.

# 373
Да взема и там ли да се запиша,пък може и да ме огрее този месец.
Дано имаш късмет! Peace
В началото на опитите ни и аз бях така ентусиазирана,сега уви....надежда не виждам вече. Confused
ЧУДЕСА не съществуват,който Ви говори че стават чудеса с пръчица ,или без да изминеш определен път-значи или нищо не разбира или има някаква користна цел...... Confused
Извинете песимизма ми,но днес не ми е ден,..... cry
ПП:Не е ли време за нова тема?И нека,някой с лека ръка и късмет да я пусне! Hug

# 374
Мамче, това за прашеца го казах в кръга на шегата,не съм искала са бъда лошо разбрана.

Общи условия

Активация на акаунт