ЕВРОВИЗИЯ 2009 - анкета за вашият фаворит

• 24 107
  • 628
  •   1
Отговори
# 540
Мда, Burberry, струва ми се, че няма оркестър в Норвегия, който да не свири тая песен днес  Laughing
Докато гледахме шествието с мъжа ми, я чух сигурно 30 пъти и колко хора я пееха ...  Joy
Някаква истерия  Crazy
Много се радвам за Александър, защото сам си е написал текста и мелодията, така че песента и успеха са си негови  Grinning
Обаче и тримката танцьори допринесоха за цялостното представяне, а именно Frikar  smile3501

# 541
Да, явно еуфорията е започнала още след като е спечелил местния конкурс, но пък е логично, иначе нямаше толкова категорично да спечели и самата Евровизия, имам предвид, че малко или много хората предварително са решили за кого да гласуват, нали изпълнителите правят промо турове из Европа и тн за да си популяризират песните.
Аз си помислих, че специално за завръщането са разучили, а то каква била работата Simple Smile
Но е много готино, чак на мен ми стана еуфорично  Grinning

Пише, че е участвал в някое издание на норвежкия Идол, обаче не успявам да намеря коя година. Някой знае ли?

# 542
  • Норвегия
Burberry, заповядай клип от Мюзик Айдъл 2005 с негово участие: http://www.youtube.com/watch?v=4t-9Wrm_7lI&videos=cDv28IxkQv … TL&playnext=1 В дясната страна на Playlist има и други негови ТВ записи. На мен ми е любимо изпълнението му на виола в "Song from the Secret Garden".

# 543
Така днес, на националния си празник, Норвегия очакваше своя победител:
http://www.vgtv.no/?id=22500

Страхотно е smile3501

На мен ми е любимо изпълнението му на виола в "Song from the Secret Garden".

Това също е прекрасно  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 02:22 от Лилянчо

# 544
  • София
Божее, гледам клипчетата с Александър и се чудя как го говорят този език? Струва ми се много труден.

# 545
Божее, гледам клипчетата с Александър и се чудя как го говорят този език? Струва ми се много труден.

Норвежкият е толкова лесен, че си нямаш представа. Граматика фасул Laughing
Виж, ако не знаеШ български и седнеш да го учиш, тогава ще видиш какво значи труден език.

# 546
Сега гледах нашата песен,която се класира след Краси.
http://www.vbox7.com/play:d0f33ec7

Мисля си,че ако бяхме се представили с нея ,може би щяхме да сме сред 1-те 10 във финала.Вижте песента на Исландия е подобна и колко много се хареса,противно на всякакви прогнози взе 2-то място.Поли има страхотна визия и поведение на сцената...ама минало свършено.

Тази година имаше много хубави песни.От няколко години гледам Евровизия, но за първи път за мен беше истинско удоволствие.

Дано догодина да се представим достойно, да изберем хубава песен,друго е ,когато стискаш палци за собствената си страна на финала ! Hug

# 547
  • София
Наистина е по-подходяща за там от тази на човека- глас(праз).

# 548
  • На брега на реката
Някой разбра ли какво са измислили БНТ за промяна на селекцията в България, за да няма поредни издънки като КАФЕ и Красимир Аврамов? Те сякаш се опитват да измислят топлата вода и година след година сътворяват по някое чудо. Мен още ме държи за тогавашната песен на Слави и Софи.

# 549
Съжалявам, че не мога да изгледам Поло Генова. Това вбокс7.ком е ужасно просто. Нямам търпение да чакам 20 минути за една песен.
Другаде няма ли я?

# 550
Съжалявам, че не мога да изгледам Поло Генова. Това вбокс7.ком е ужасно просто. Нямам търпение да чакам 20 минути за една песен.
Другаде няма ли я?

http://www.youtube.com/watch?v=XL4t9R_GXi0

# 551
Не смятам, че промяната на правилата във вътрешния конкурс е от голямо значение. По-важно е таланливите композитори да имат хъс да сътворят нещо. А най-важното е човек да вложи душата си в песента... Точно това е направил Александър Рибак и затова е безапелационен победител. Никоя песен досега не е печелила с такъв вот Евровизия. Много талант и много душа трябват......

# 552
Другаде няма ли я?

http://www.youtube.com/watch?v=XL4t9R_GXi0

Мерси за линка Simple Smile Песента ми хареса. И повече от "шоуто" на Аврамов.

# 553
  • София
Според мен норвежката песен представена от Александър си беше просто песен в истинския смисъл на думата. Приятна за слушане без излишни филхармонични и тежки музикални прибавки, поднесена добре и бързо "усвояема".

Не отричам, че има нужда и от тежки музикални форми, но отдавна (а може би от самото му създаване) този конкурс е предназначен за популярната песен.

# 554
Да, явно еуфорията е започнала още след като е спечелил местния конкурс, но пък е логично, иначе нямаше толкова категорично да спечели и самата Евровизия, имам предвид, че малко или много хората предварително са решили за кого да гласуват, нали изпълнителите правят промо турове из Европа и тн за да си популяризират песните.

По БНТ казаха, че единствен той не е ходил на турове из страните и не е представил песента си никъде. Освен това е и единствената песен без видеоклип заради финансовата криза.

Песента на Поли е хубава, но е почти едно към едно с една песен на Филип Киркоров.

Общи условия

Активация на акаунт