подсъзнанието може всичко 10

• 46 744
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
Анн Шърли, отново прекрасен избор на песен с невероятно послание!  Hug И докато я слушах (и четях превода) си помислих за илюзиите. Какво са те? Дали ни помагат в някои моменти или ни пречат? Дали човек може реално да прецени кое е илюзия и кое е реалността?  Thinking

Аз лично не се наемам да твърдя със сигурност кое е реалност и кое илюзия.  Laughing Човек никога не знае. Иначе аз съм доста податлива към илюзии . Създала съм си своя собствена реалност , която според другите може би е само илюзия , но аз съм по - щастлива така. Ако приема света сериозно в целия му "блясък" рискувам цял живот да съм депресирана. Донякъде това е продиктувано от страх. Но пък в днешно време човек има право да се страхува от заобикалящата го действителност.  Simple Smile На мен илюзиите отнасящи се  до мен самата само ми помагат , може да стане лошо само , ако си се заблуждавал за определена личност на която много държиш.

*mimoza* , elena_ , Passiflora

За рок музиката мога да говоря много , но предпочитам тя да говори вместо мен ...  Laughing  bouquet

Живот и здраве на 02.07 ще гледам за втори път на живо тези музикални гиганти...  Simple Smile http://vbox7.com/play:e319c8df

Иначе за мен Whitesnake  за са най-големите любимци , въздухът който дишам , нооо за тях по - късно.  Simple Smile

# 316
Цитат
Passiflora , виждам ,че винаги ги слушаш затова реших с всеки пост да слагам по една песен. За мен любимата музика е невероятно лекарство за душата.
Анн Шърли и аз ги слушам песничките,много са хубави благодаря  Hug
ЧервеноВинце Благодаря за числата  Hug

Радвам се ! Чувствай се и ти поздравена !  Hug Всички да се чувстват поздравени ...  Simple Smile

# 317
И тъй като сме на Ангело- рокаджийска вълна, един поздрав и от мен с любимите ми Scorpions

Scorpions - Send Me An Angel
http://vbox7.com/play:42a05491

чувствам се много заредена днес благодарение на рок- фиестата
Благодаря   bouquet
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 318
  • Семейството е винаги с мен:)
Прочетох книгата "Лечение с ангели" , покрай тази тема във форума:) По принцип доста съм чела за положителното мислене, но идеята за ангелите ми хареса Heart Eyes Дори Вадим Зеланд казва, че е добре да вярваме, че имаме ангел - хранител, защото така  няма да се възгордяваме или да изпадаме в нежеланата "телешка радост", когато ни се изпълнят желанията. Той пише благодарете му и гордостта оставете на него;)

Но сега ви пиша за моя опит с ангелите...Отняколко дена ги моля за нещо...И днес отивам да снимам едни неща в книжарницата и продавачът ми казва колко му дължа...А аз чувам съвсем друга цифра и то 3- цифрено число Grinning. Аз разбира се съм супер учудена, защото сметката трябва да е лев и някакви стотинки...Питам и отново чувам същатото 3- цифрено число Simple Smile Момчето ми показа колко му дължа...нищо общо с това, което съм чула Laughing...Викам си трябва да проверя тези цифри, макар и да не бяха еднакви...И сега чета какво означават- точно свързано с това, което моля ангелите... Heart Eyes

Иначе и с другите "методи" на положително мислене съм си изпълнявала всякакви желания- и малки и големи...Но май по ми  е забавно с ангелите, а и ми се струва, че чрез тях ще изразходвам по-малко енергия...Вие как мислете?  А и след като ми се сбъдне нещо,  дълго време не си пожелавам нищо...И вместо да ставам по-ентусиазирана, че нещата се случват, напротив губя желание....Някой да има същото наблюдение Thinking

Последна редакция: пт, 05 юни 2009, 19:31 от radosti_

# 319
ЧервеноВинце, благодаря ти за информацията!   bouquet Трябва да си я запиша някъде този път.  Laughing

Анн Шърли  Heart Eyes  , elena   Heart Eyes

radosti, на мен ми се случва нещо подобно. От известно време не искам почти нищо да си пожелавам, защото смятам, че Вселената си знае работата по-добре. Дори някъде четох една мисъл (може и в тази тема да е било, но не помня  Embarassed) , беше нещо такова "Остави Бог да удря печатите."
Днес ми се случи нещо много странно, (подобно на теб с цената на книгата) видях един джип, а на номера му беше шест шестици (666666). Нарочно ги преброих, защото друг път не съм виждала кола с шест цифрен номер. Сега разбирам, че може да се е получило нещо подобно на твоята случка. От няколко дни основно попадам на шестици. (Е днес малко разнообразих и с други числа  Joy ) И при мен на дневен ред е "Лечение с ангели", само трябва малко да остана по-свободна.

# 320
  • Семейството е винаги с мен:)
Passiflora, може би наистина това е проблемът...Затова може би е по-добре да наблегна натова какви чувства/емоции искам да ми донесе нещо, а не да си представям някакви физически детайли или факти - например за работа, случка или партньор... За да има елемент на изненада, а и да не бъдем малко разочаровани, когато това, което желаем се случи...  Може би е това- страх ме е да искам, защото знам,че ще се случи, а не всичко мога да предвидя....

# 321

Пасифлора.. Hug  Моите са сейф и в" Докумнетс" ... от там ги копнах Laughing  Интересно, на мен досега не са ми се падали шестици.... newsm78 Не знам за добро ли  е или не... Joy

Тъй като хората сме били принудени да забравим кои сме и  сега тази прекъснала се връзка с другите висши измерения се възстановява. Осъзнаваме, че не сме сами и че ни се помага. Пробуждаме се за своята идентичност, за да осъзнаем своята космическа същност.... това , че не сме само  физическо тяло обвито с мръвка, а сме същества съставени от космическа енергия и светлина.  Hug

Момичета, относно контакта с ангелите, не се страхувайте, защото връзката ви с тях   е вътрешно  осъзнаване . Тази връзка   показва , че  вие се  пробуждате , така че не се плашете.   Heart Eyes  Чрез контактите ви с ангелите, ще се чувствате по-щастливи и сигурни, защото ще знаете, че те са с вас и около вас. Вие вече сте направили връзката и от там нататък винаги , когато помолите за помощ, ще ви се помага.  Hug  Ще ви се случват" чудеса", от които ще ви се замая главата  Grinning

# 322
ЧервеноВинце, струва ми се, че шестиците се падат когато сме на някакъв кръстопът или искаме нещо много силно, а добре осъзнаваме, че не му е сега времето  Mr. Green . Поне при мен е това. Многократно ми се пращаха послания, че не е сега моментът, че някога ще се случи (да не се притеснявам  Laughing), дори имах един сън, в който ми се показ, че ако се случи това ще ми се стопира духовното развитие (но едва тези дни си го разтълкувах), но аз не та не. И както ви писах по-рано помолих пак за това Ангелите (между другото за първи път се обръщам към тях). И явно ми показват, че това което искам е по-скоро в сферата на материалното, от колко духовно. Сякаш ме молят да размисля. За това и спирам с това желание. Каквото е писано да става!

От два дни такива неща ми се случват... и се срещам "случайно" с хора, които не съм виждала от години...   Grinning

# 323
  • София
PassifloraHeart Eyes От два дни виждам хора, които не съм виждала от 13-14 години.  И при мен има нещо такова свързано - аз имам едно желание, което е материално и си давам сметката, че събитията, които ми се случват са да ми покажат, че първо трябва да се развивам в друга област и ми изпращат събития и хора свързани с духовното развитие.

Между другото напоследък си мисля нещо много "лудо", но понеже използвам всеки ден картите на Върчу, а на гърба им е снимката й, непрекъснато ми излиза тази мисъл в главата.
Виждали ли сте снимката на Върчу?  Тя изглежда като ангел.

Разгледах много нейни снимки в нета и на всички от тях виждам една слънчева и засмяна жена. Всеки път като я видя и я сравнявам с някой от ясновидците или такива дето се занимават с паранормалното ( всички са повредени - нещо им е изкривена физиономията ),  а тази жена е толкова хубава и ангелска...

И по този повод и понеже тази тема е доста ангелска ще ви пусна и две нейни медитации ( може и от темичката да съм си ги добавила в фаворити  Hug Heart Eyes )
Извинявам се ако ги повтарям   bouquet

Сутрешна: http://mail.dir.bg/~amitola/Chakra%20Clearing%20Morning%20Medita … reen%20Virtue.MP3
Вечерна: http://mail.dir.bg/~amitola/Chakra%20Clearing%20Evening%20Medita … reen%20Virtue.mp3

Много благодаря за хубавите песнички момичета!

# 324
  • Tам през Атлантическия океан
Ейййййййййййййййй  Hug момичетааааааааааа

безумно съм щастлива едно от най-големите ми желания се сбъдваааааааааа

даже го има на картата на желанията ми просто оххххххххххххххх нямам думи

Милички , бъдете благодарни за всичко и вярвайте въпреки всичко в чудесата  Hug

Благодарност, вяра и търпение това са ключовите думички.

ОБИЧАМ ВИ и БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА  Hug

# 325
Desss , честитоооо , радвам се от сърце  Hug

# 326
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug Това е само началото  Wink

и всичко почна благодарение на тази тема и вас  Hug

# 327
  • България
Desss , СТРАХОТНО  Heart Eyes

# 328
Ехаааа, браво! Честито Desss!   Hug Толкова много се радвам за  теб   bouquet