подсъзнанието може всичко 10

• 46 704
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
Ето ви нещо да се се развеселитеJoy  Един малък сладур  Heart Eyes
Сложила съм си го във" Фаворитките" и много често, сутрин като се събудя,  си го пускам, за да започна деня  с усмивка Laughing

# 346
  • Горна Оряховица
 Joy Голям сладиш- способен е да разсмее и най-мрачния човек Joy
Desss, новината е страхотна- винаги действа много мотивиращо. Поздравления, но моля те разкажи ни повече  Praynig, не за самото желание ,а за това как и след колко време се сбъдна. Дълго ли го чака, действаше ли по въпроса или остави вселената да свърши всико, живееше ли все едно е реалност или го беше забравила и т.н. Много се извинявам ако съм прекалено нахална, но мисля ,че за всички ще е интересно кой "метод" е проработил.  bouquet

# 347
Цитат
Сега сме в търсене на къща, и ходим с мъжа ми и разглеждаме обяви ,но  за сега нищо не можем да си харесаме.... Но аз знам, че моята къщичка е някъде там...и ме чака!  Love

ЧервеноВинце Това с къщата го минах вече,около две години ми отне докато я намерим.Само да те посъветвам да не казваш къщичка а къща,защото ние с моя винаги си казвахме без да се замисляме "Нашата къщичка"Като си намерим къщичка"Нали знаеш че вселената приема думите ни буквално?И си намерихме.Къщичка 78 квадрата с 800 квадрата двор.Казвам къщичка защото е малка,много ни е хубава и спретната и на 1 етаж такава за каквато сме мечтали,но е мъничка.Разбираш ли какво искам да кажа?Малко шантаво звучи. Mr. Greenама нали сме от отбора Hug

# 348
здравейте момичета!  Grinning
отдавна не съм писала, но си ви чета редовно.

Дессс, честито! Толкова щастие лъха от думите ти!
Пожелавам на теб и на всички много сбъднати съкровени мечти!  Flutter

Аз имам едно въпросче относно посоките в картата.
Мойта, както предполагам на повечето, е окачена на стената. Въпросът ми е вашите посоки по сектори как са? Защото при мен са както са световните. И съм завъртяла написаното от Дессс, за да съвпада със световните. т.е.

СЗ   С    СИ        приятели      кариера         знания
З              И        деца                                   семейство
ЮЗ  Ю   ЮИ        брак           репутация        пари

Правилно ли е според вас?

# 349
Bergkristall, права си за къщичката... Joy  не се бях замислила... ooooh! Вече е къща!  Hug Къщичка ще ни дойде малко малка, че сме голямо фемъли с 3 деца Sunglasses

Десс..много е хубава тази интерактивна карта, сложих  си я на десктопа. Grinning Сега като отворя компютъра и първото нещо , което виждам е  тази карта  Hug

Пит,много бих искала да ти помогна, ама  моята карта не е по сектори и посоки...така че не знам  newsm78 Другите момичета да кажат...

Моята карта си я харесах като идея от филма The Secret. Няма посоки и сектори... newsm78 само картинки налепени една до друга. Досега "работи" добре... Sunglasses

# 350
Много ми хареса руския сайт,само дето не мога да разбера къде трябва да поставя къщата...на сектора за богатството ли или на този за семейството?Извинявам се наистина,че не съм разбрала досега,но се надявам да не досаждам прекалено много.
Хубав и слънчев Ден  Hug

# 351
Винце, а как си постави картата на десктопа. Аз не мога да се справя.

# 352
  • Добрич
Аз си направих снимка на екрана докато картата беше активния прозорец. Така изображението се записва като картина и после не е проблем, ако искаш да я поставиш на десктопа. Само преди това изрязваш лентата на задачите и другите ленти с бутони, които се виждат и записваш наново вече "почистената" картина.

# 353
E4o Me4o...направих,  това, което Вела е описала  Peace Снимах и си запазих изображението като "картина".  После си го сейфнах в папка и след това от опциите на компютъра те пита какво искаш да правиш със "картината" и има опция...да се  сложи на "десктопа'...и аз ползвах тази функция.Не знам дали го обясних добре Embarassed

Вела много по-добре го е обяснила от мен  Hug

# 354
Иначе моята, която е на стената, над компа е  нещо такова,само че е без сектори......   и е коркова ето като тази... Peace

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 15:25 от ЧервеноВинце

# 355
# 356
Здравейте  Hug!

Desss ,Поздравления и от мен   bouquet!
Желая ти да си все така безумно щастлива и сбъдване на всичките ти желания  Hug Heart Eyes!

До сега не съм си правила карта на желанията .Май е време. Повечето ми желания са се сбъднали с утвърждения.
Винце , Благодаря за сайта и видеото  Hug

# 357
  • у дома
И от мен благодарности, на всички минали вече по този път, които се включихте да разясните на нас - новичките   bouquet   bouquet   bouquet

# 358
  • Добрич
tenderseducer, аз също не съм спазила точно всичките направления. Там, където поставих картинки ми трябваше повече място, но някои от утвържденията си ги оставих само с изречения. Така успях да вместя колата в картата. Важното е, когато правиш картата да имаш усещането, че всичко е както трябва. Ако се чувстваш несигурна в избора си, най - вероятно това не е подходящото място.

# 359
  • Tам през Атлантическия океан
Пит Hug

4.Юго-изт                            5. Юг                    6.Юго-зап.                  

3.Изток                            9. СРЕДА                  7. Запад            

2.Северо-изт.                   1. Север                   8.Северо-зап.

-------------------------------------------------------------------------------

пари                         репутация                              брак

семейство                                                                деца

знания                       кариера                                приятели

---------------------------------------------------------------------------------

Аз мисля че така е по-правилно  Rolling Eyes Въпреки че преди да направя картата си бях попадала и на твоя вариант , където посоките са обърнати (даже го бяхме обсъждали в тема №2)След като се порових къде ли не реших че този вариянт  е по-правилен и по-ползвания  при направата на картите  Wink

Пит
направия така че на теб да ти харесва  Hug това е най-важното  Grinning

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 20:29 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт