Отговори
# 120
Добро утро и от мен! Най-накрая се престраших и аз да пиша...Стана ми особено приятно, че малка част от вас живеят в нашия квартал, така ще имаме компания за пясъка. Приятно и интересно ми е да ви чета, ще се включвам, когато мога.
Приятен и усмихнат ден на всички!

# 121
Здравейте! Браво на пингвините и лалетата и всички останали таланти.
Джуджавчице, да ти е жив и здрав именника! Да расте красив, здрав и щастлив!
Аз си пия кафето у дома, Румен пак е кашлял доста и вчера наобяд си го взех от ясла. Утре имаме записан час при доц. Тодоров в София, дано имам повече яснота вече по неговите неспирни кашлючкания...
Ккитео, добре дошла!

# 122
Добро утро и от мен и ЧЕСТИТО на всички именници и техните семейства! Аз живеех с 4 момичета, които се казваха Елена..голямо честитене падаше на този ден.
А звездите - ами..четвъртък е и ще се озорим днес..
Сутринта си взех довиждане с майка ми, че тя пътува следобяд и ми се дорева...не че не се чуваме ежедневно, обаче....моментите като вчера и онзи ден са рядкост и ги ценя високо..
Хубав ден ви желая

# 123
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И ПО СПЕЦИАЛНО НА МАЛКИЯТ КОНСТАНТИН НА ДЖУДЖАВКА!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Нинка, Весе и Вики е била на тържествто с баба си. И двете са направо възхитени, снощи цяла вечер само за него си приказва - как са танцували и пяли децата. Сега само пита кога и те ще имат толкова голям празник.
Джуджавка много приятно  да си изкарвате на Велинград, на кой хотел се спряхте? Laughing
Билянка на вас колко време ви се събира да сте били здрави тази година? Милият Руменчо, дано в София си свършат работата докторите както трябва. Sad
Селесте ами кани я по честичко тогава мама на  гости. Успя ли да я запознаеш със зетя. Wink
Поли ужасссс, отиде ми реномето на кино. #Cussing out То направо от последните форумски мами никой не ме познава, срамотааа. Joy
kkiteo не ти казвам добре дошла, че ти не си нова, а  си отдавна при нас.  Чувстваме си те като част от колектива.   Laughing Ама много се радвам че най-накрая се престраши и прописа. Wink Крайно време беше. Вече ни опозна всички и знаеш колко сме любопитни, затова разказвай моляте повече за себе си.  Sunglasses
Боби на рафтинг в събота ще ми е за първи път да ходя, иначе ще сме по кресненкото дефиле. Венци до сега е бил два пъти и вече е мой ред. Wink Кажи на Мартин че няма да му плаша рибата. Laughing

# 124
добро утро и от мен

и аз на отчет
децата бяха страхотни

и аз имам клипче на пингвинския танц ама къде да го сложа за да го видите
пуснах и аз емоционална сълзичка като я разпознах измежду пингвините
просто като размаха ръце и вече знаех кой пингвин е моят
тя милата за това ми показваше всяка вечер танца че да не би да се объркам  Joy
накрая я намирам в тълпата след представлениято и и подарявам едно лаленце и тя ми казва"Благодаря,мамо много ми харесва"
и после в колата ме пита "ами ти защо ми подари това красиво лале"
казвам "заради пингвинчето" а тя "ааа бешо много яко нали,мамо"
днес е с лалето на детска  Joy

снимки специално за деси  Wink пускам след малко
извинете че са размазани някои а други са тъмни

благодаря на Ели и Ивана че специално уважиха тържеството ни
на Боби и Силви също
Марси целувка за Вики  Hug
за Вики незнам но питайте Ели нейната Ивана какви мераци имаше да слиза при каките да танцува едва я удържахме  hahaha
и на другите които са присъствали но не съм успяла да видя

Веси да ти е жив и здрав малкия юнак мнага да те слуша и скоро и той да се изявява като каката че да ти е двойно по-емоционално   Hug   bouquet

а и нещо друго сутринта оставям ани в детската и се разминавам с една (по физиономия позната) жена
тръгнахме си заедно с нея от детската тя ме попита дали моето е тук аз я питах за нейното... и толкова познат глас
и започнах да се чудя от къде от къде   newsm78
пожелахме си приятен ден и тръгваме в противоположни посоки и тогава виждам личицето на малкото момиченце което беше гушнала - малката Ивана
но къде сме разговаряли друг път с майката убийте ме не мога да се сетя
баткото е в нашата детска подготвитела група
малката Ивана е толкова хубава хора и изглежда доста е помогнало ходенето в чужбина
поне от спомените които имам когато преди това съм я виждала в центъра в количката
и милото детенце дано има късмета и да има още подобрения за нейна и за радост на родителите и близките и
следващия път няма да пропусна и ще си поговоря с майката повече

весел и усмихнат ден на всички ви

п.п. kkiteo добре си дошла   bouquet  къде казваш че живееш

# 125
  • Благоевград
Здравейте!
Честит празник на всички именници и семействата им!
Да са живи, здрави и обичани!   bouquet

И аз имам именници - Баща ми е Костадин , бебчето на брат ми е Елена , приятелки
Костадинки  ( Марси имам предвид и твоята Костадинка  Wink)  .
Така ,че почерпете се от тук :

Лек и спорен ден!   bouquet

# 126
Здравейте и от мен,брей наплив тази сутрин на форумки Mr. Green
Първо честит имен ден на всички именници и именнички,живи и здрави и много щастливи  bouquet Hug  bouquet
После,много се радвам че лаленцето и пингвинчето са се справили чудесно и са успели да разревът майките си Hug  bouquet
kkiteo ,радвам се че се престраши,ти наистина отдавна си беше вечното присъствие,така че беше време и да пропишеш,че и на следващата среща да дойдеш Peace
И не на последно място черпя защото имаме годишнина от сватбата с Жужу-4 години 1dating
и по едно сокче Wink

# 127
Дани, честито и на вас!

# 128
  • 42.016399,23.101179
Дани, Честита ви годишнина!!
Нека сте все по-щастливи и все повече да се обичате. Бъдете винаги влюбени и заедно един до друг!

# 129
  • На черешата
 Честито на всички празнуващи!   bouquet
 Дани мноооого да те обичат твоите трима мъже и повечеко да те глезят.  Heart Eyes
 Аз да си похваля гарджето, на състезанието по математика моето гардже е на трето място. Днес е публично похвалена и е получила грамота, а мама е мнооого горда...  Laughing Blush

# 130
Честит ти именник Веси, да е здрав и послушничък!
Честито и на Дани, още много години семейно щастие, ви пожелавам!
Честито и на Деси за баща й!

На всичкото това, днес и мойта София има рожден ден!

kkiteo, добре дошла при нас!

Хора, вчера тържеството беше супер, дечицата страшни сладури! Ивана ме съсипа после, искаше пак да се връщаме, сутринта стана в 6.05 и тръгна да се облича, пак да ходиме да гледаме  Crazy Само за това приказва снощи. И пингвините, и лалетата бяха много готини! Чакам снимки!
Силви е станала голяма къдрокоса сладурана Heart Eyes

# 131
Момичета много ви благодаря Hug Flutter Blush
Ели честити на София от мен,че днес няма да пийнем кафенце заедно,че аз имам среща от 14ч със съдийката и до тогава ще гледам да направя нещо за хапване,мисля си за крем карамел,но пък имам много ягоди в хладилника и ми се искаше и с тях нещо да сътворя Thinking
Кате,браво на твоето гардже,то учено ще дойде Hug

# 132
  • Благоевград
kkiteo Добре дошла при нас! (по скоро престрашила).
И аз като Марси те имам за част от нас, защото най-редовно те виждах
как четеш. Затова съм сигурна , че ти си ни опознала добре и сега е ред
ние да те опознаем.
Давай подробности - от къде си, къде живееш , работиш ,
деца, семейство и т.н.  Mr. Green

Аз вчера много исках да дойда на тържеството, но не успях да изляза по-рано
от работа. Вярвам , че децата са се предтавили блестящо.
И Ана-Мария имаха две учестия в Зала Яворов и до ден днешен подължава да
говори за тези участия. Всеки път като минем покрай залата ме пита :
"мама нали тук ни беше концерта, ти помниш ли , а като мажоретки, а как танцувахме
с коланчето , нали мама  хубави бяхме и бяхме като големите" . Grinning
jinjer_78 Честита ви годишнина !
Да сте щастливи още дълги години , да постигнете заедно всичко, за което мечтаете!   bouquet
 Фантичка браво на детето , а грамотата аз искам да я видя , снимай я за нас  Wink

# 133
  • На черешата

Кате,браво на твоето гардже,то учено ще дойде Hug

Убаво като майка му и умнокато татко му... :mrgreen

:

Фантичка браво на детето , а грамотата аз искам да я видя , снимай я за нас  Wink

Ще снимам, нали трябва да се похваля.  Mr. Green

# 134
  • 42.016399,23.101179
Фантичка, поздрави малката умница и от мен. Само така да продължава с успехите детето.  Laughing
То майка му в МГ май беше учила, та може и акъла от нея да е взело, не само хубостта.  Wink
 Ели честити и от мен на София празника!
Много щастие и любов  и желая!!!
Оххх, и аз вече се изчаках с тези снимки...Нинка, Веси смилете се над нас, айде по бързичко....

Общи условия

Активация на акаунт