90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема №53

• 16 956
  • 445
  •   1
Отговори
# 285
  • София
и при мен беше същото, вчера правихме барбекю и аз си хапвах плодове и салатка,
Направила съм една зеленчукова супа - морков, чушка, гъби, лук, домати  и тиквички, отделих 1 купичка /за днес/ и после добавих грах и царевица и така става и за белтъчния ден.

# 286
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Сисимиси , чудесен резултат , браво и успех.  Hug

Верабел , надявам се да почне кантарЯ надолу да смъква.  Peace
И ти си герой , устояла си на изкушението.  Hug

# 287

Някой да знае кка се прави това чудо  Embarassed Embarassed

# 288
добро утро

ей за вас няма ли разходки бе, разписали се в почивните дни  Crazy

Руми, честита ти рожденничка! да е жива и здрава и много послушна кака!   bouquet  bouquet  bouquet
Вчера се сетих за теб и щях да питам къде си, искаме пълен отчет после!
Петко, потресаващо  Shocked
оначе бузите ще се стопят, и аз съм така но всички ми казват че в лице много съм отслабнала
рецептата я има в сайта под снимката
Жани, добре завърнала се, прегрешението ти не е чак толкова голямо, а и при мама няма как иначе май  Hug
Памси мерси за закуската и кафето, липсваха ни твоите закуски  Hug
Миме честит шампион, още много медали да спечели а малкия и той като батко си да ви радва   bouquet
Добре дошли на Мия и Даная, успех момичета!

Днес пак няма раздвижване, въглехидратка съм, утре плодова, хайде вече да мръдне таз стрелка че ще я гръмна
в края на седмицата чакам МЦ, може пък от сега да задържам течност и затова да не свалям,
страхотно ми се получи, няма що, първо зацикляне и аха да изляза и .. МЦ ей не е работа да си жена
мрън-мрън хайде стига вече

на всички много минуси
днес последно решаваме задачи с една матуристка, да видим утре какво ще направят децата

# 289
She_R, честита ти рожденичка  bouquet Много здраве и късмет й желая!
Ти как си?

Памси, разкажи повече за живота по китайско. Със сигурност на всички ще им е интересно!

За всички Hug

Жабоууу, а Wink

# 290
  • София
[quote author=♥ ЖаБкА ♥
Верабел , надявам се да почне кантарЯ надолу да смъква.  Peace нали има раздвижване в посока надолу /по-назад в темата мисля, че прочетох, че имаш добър резултат/
"И ти си герой , устояла си на изкушението" - на мен ми се налага на балкона сме си направили барбекю и почти всяка събота или неделя си правим, ако не сме някъде извън София, често ходим на палатка и там положението не е по-различно.
В италия открих, че доста добре става и замръзена пица на барбекю /първо я размарих/ и я сгънах, като калцоне, също и зеленчуци - тиквички, чушки /даже пълнени и със сирене/ и гъби /малко бланширани предварително/ и в шапчиците има слагам малко зехтин, а пък лука на шишчета е супер.

Петко, това ми прилича на сладкиш с ябълки и стафиди, това ли е?

# 291
  • СОФИЯ
 Hug Благодаря за добрите думи момичета  Grinning Дано успея да устискам до края  bouquet

# 292
  • Стара Загора

Ето това са мъфините...мммм как ухаят само Crazy още не съм ги опитала,но синът ми изяде две за отрицателно време,каза че са страхотни.Рецептата не е моя-видях я в интернет  : 1ч.ч -200мл  1ч.ч вода,1ч.ч мед и 5 с.л олио завират,докато се разтопи захарта и оставяме да изтине.Цмесваме в купа 2ч.ч брашно,2с.л кокосови стърготини,50 гр стафиди/вместо тях аз сложих смелени орехи/ и разбъркваме.В тегната смес слагаме 1 ванилия,1ч.л сода,1/2 ч.л бакпулвер и разбъркваме.На масляваме формичките за мъфини и изсипваме по малко ,след това слагаме обезкостени и разполовени череши/аз сложих ягоди,че нямах череши/ и отгоре пак слагаме тесто.Печем в загрята фурна на 180градуса,до порозовяване.Още горещи се ръсят с пудра захар

# 293
Памси страхотно изглеждат...днес ако ми остане време ще ги направя защото съм на въглехидрати Crazy
Петко ето рецептата за която питаш...сладкиша е постен и се прави много лесно и бързоhttp://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#12

# 294
  • Стара Загора
Сега да ви кажа-страхотни са-изядох 4  Blush ама много са вкусни.
Птица какво да ти кажа-Китай трябва да се види  Peace
Тук е много красиво-има невероятни места.Китайската кухня е отврат-няма нищо общо с храната,която готвят в китайските ресторанти в Бг.Тук почти всичко е лютиво и с една подправка,от която ти става Sick Има много евтини неща и много скъпи. Много е чисто по улиците-чистачите работят през ноща,а не през деня.Тук няма правила за движението-всеки кара както му падне,няма зелено,няма червено-ще минат през теб ако не се оглеждаш.Иначе китайците са ужас-пърдят и се уригат постоянно  Laughing
Наистина си заслужава да се видят забележителностите им Peace

# 295
привет момичета и Петко,еее много вкусни работи виждам тази сутрин торти,мъфини she_r да ти е жива и здрава рожденничката   ura ,честито на всички минусови,браво на вас,аз съм в застои още,а по принцип съм била по-дълго време на 58 кг,би трябвало тогава да имам застой,а аз още на 60 зациклих,остава ми да чакам и без това не ми тежи режима,мога така да си карам дълго време,днес съм белтъчна и ще си хапна задължително млечна салатка/petko ти си виновен само за нея говориш/  Wink за всички  Hug

# 296
Здравейте любими мои фиданки Simple Smile
А,сега отивам да чета,защото вие сте се поуляли Sad
После ще пиша,ако ми остане време,но пък за всички по Hug x3

# 297
Памси миличка, благодаря за рецептата ще се опитат спор няма в някой въглехидратен ден. Обаче да ти кажа аз как се заблудих за момент, виждам писала си в 11,56 че вече си хапнала 4 на брой и тъкмо да размятам бухалката, че преди 12,00 само плодчета и се усеферих в часовата разлика.
dani*ela все някога това зацикляне ще премине, пък и както ти самата каза това си е режим за правилно и рационално хранене и не е тежък за спазване, просто трябва да си следиш дните по ред.
Даничка1979 то малко човек да изпусне края и се изписали доста страници  Peace При теб как е положението?
Нати, joanina, Иринка и ред други фиданки скивтарила ги на балкона, що не пишете.
Нати я подшушни днес Яворчо как е?
Аз ви оставям сега, готвих почти три часа и хапнах за има няма 20 минути. Това женската работа няма край и справедливост.
Отивам да се правя на красива  Peace

# 298
  • Панагюрище
Ехо здравеите,аз вчера на косъм хванах водата успях да се окъпя и спря.Починах си хубаво след вчерашният"фитнес".
Петко,нищо де сега заради една леща ли ще си скапваш настроението Hug.
she_r,да ти е жива и здрава рожденичката и много да ви радва.
Жани добре си си дошла,дано да си си отпочинала.
Честито на всички с минуси.На останалите кураж и при вас ще се появят.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugза всички.

# 299
  • София
Памси, много апетитво изглеждата и доста леснички, ще ги опитам непременно! Благодаря за сладката идея.
Аз днес съм белтъчна пахнах 170гр печена сьомга, 100-тина гр маринована/направо си е сурова,  Mr. Green/ и салата домати и краставици за довечера същото но половината.
Днес при Гала гостуваше една диетоложка и тя каза, че когато приемаш една и съща храна през деня след първия прием, организма не я задържа и я изхвърля директо /може би това е идеята на еднаквите обяд и вечеря/

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 13:31 от verabel

Общи условия

Активация на акаунт