Забравих да кажа за щерките на Нинчето. Добре, че каза коя коя е. Толкова си приличат!
. Много са сладки
!
. Като беше бебе, Алекс беше със същите очи, а сега вече не изглеждат големи. Така че и Илия ще се радва на чара си още най-много 1-2 години. 
Не виждам смисъл да е в детски клуб, Дарина нищо няма да разбере от него. Едните баба и дядо не са от София, ще дойдат от Добрич и трябва да спят или у нас, или на хотел
Ще трябва да е на 2 порции, което наистина ми ликвидира всякакво желание за събиране на роднини. За приятели и не говоря. Абе чакам идеи от вас, с други думи
Решили сме да правиме рожден ден и кръщене заедно - нещо като традиция е в моето семейство. Ще го правиме в заведение, щото 30-40 човека просто няма как и прави да се всъберат вкъщи
Ако питате защо толкова много - ами родата на мъж ми е голяма и то без да говориме за далечни роднини, а и аз искам и приятели да поканиме. Абе с две думи сватба не сме правили, та този "сеир" ще е качествен

Някое заведение с малък отделен салон и за всеки случай кътче за деца (Дени и племенницата). Някой ако има идеи да казва.
Родата е много разпиляна, така че едва ли ще ги събираме точно за РД-то на детето.
). Баби, дядовци, рода - нема такива филми. Едно "честито" по телефона, скромно преводче в банковата ми сметка - и те доволни, и аз...