Юлчетата в парка си играят и беснеят, а пък мамите слабеят(тема 101)

• 9 706
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
За градините коментираха, че момичетата и момчетата трябвало да са равен брой. Така, че ако кандидатите от единия пол са повече, шансът им бил по-малък. Предполагам, че яслата не прави изключение. Обясниха, че за децата било по-добре да е така, а не да преобладава единия пол.

Забравих да кажа за щерките на Нинчето. Добре, че каза коя коя е. Толкова си приличат!

# 241
Да бе, Нинче, аз отворих снимките преди да прочета пояснението за гащеризона и чаршафите и си помислих, че си объркала някой от линковете и си пуснала две снимки на една от дъщеричките ти Joy. Много са сладки Heart Eyes!

Мерси на всички за комплиментите за снимките Hug. Като беше бебе, Алекс беше със същите очи, а сега вече не изглеждат големи. Така че и Илия ще се радва на чара си още най-много 1-2 години.

# 242
Хора, мислите ли за първи РД на децата как ще празнувате?
Ето две неща, които сканирах за общо ползване, от Моето бебе май бяха:

http://prikachi.com/files/841417D.jpg
http://prikachi.com/files/841418K.jpg

# 243
  • София
За градините коментираха, че момичетата и момчетата трябвало да са равен брой. Така, че ако кандидатите от единия пол са повече, шансът им бил по-малък. Предполагам, че яслата не прави изключение. Обясниха, че за децата било по-добре да е така, а не да преобладава единия пол.

Забравих да кажа за щерките на Нинчето. Добре, че каза коя коя е. Толкова си приличат!

Мисля, че това не се е приело  Peace
Последно четох в темата за софийските градини, че няма да има разделение на момченца и момиченца. Ако някой се интересува много, да пита там. Мене вече ми е все тая, с този недостиг на места преливат от пусто в празно.

Ох, Дуци, мисля го  ooooh! Не виждам смисъл да е в детски клуб, Дарина нищо няма да разбере от него. Едните баба и дядо не са от София, ще дойдат от Добрич и трябва да спят или у нас, или на хотел  Confused После имаме и двамата с мъжа ми по един брат с дете. Как да съберем толкова хора у нас?  #Crazy Ще трябва да е на 2 порции, което наистина ми ликвидира всякакво желание за събиране на роднини. За приятели и не говоря. Абе чакам идеи от вас, с други думи  Blush

# 244
  • София
Хора, мислите ли за първи РД на децата как ще празнувате?

Мисля и още как, даже почвам и да се шашкам вече  ooooh! Решили сме да правиме рожден ден и кръщене заедно - нещо като традиция е в моето семейство. Ще го правиме в заведение, щото 30-40 човека просто няма как и прави да се всъберат вкъщи  Joy Ако питате защо толкова много - ами родата на мъж ми е голяма и то без да говориме за далечни роднини, а и аз искам и приятели да поканиме. Абе с две думи сватба не сме правили, та този "сеир" ще е качествен  Crazy

# 245
Хм, Пухтулка ми даде идея  bouquet Обаче ние тримата сме родени в един месец, после искам и морееее smile3511
На кое дърво са поникнали пари, да ходя да накъсам малко Laughing

# 246
  • София
Ай ся по случай идеята, като намериш дървото да ми кажеш къде е  Mr. Green

# 247
И ние искахме кръщене и РД заедно, но няма как да стане, защото точно тогава кръстницата ще кумува. За това записахме час за 28/6 в Пловдив. После ще отидем в ресторант с неговата рода и майкини. РД-то на Ния пък ще го направим в ресторант в Стара Загора само с бабите, дядовците и кумовете. Иначе за София ми се иска точно на 6/7 да събера някъде бебешорите да си поиграят, но както и да смятам 10 бебета вкъщи няма как да пълзят свободно, а честно казан не ми се дават 500лв за клуб. Така че още проучвам възможностите Simple Smile

# 248
  • Sofia
Да, мисля и вече съм го измислила даже Simple Smile
Понеже детето няма да разбере нищо ще празнуваме навън в тесен семеен кръг. Първият рожден ден с възрастните, оттам насетне само детски партита.
Само не съм решила още къде да е newsm78 Някое заведение с малък отделен салон и за всеки случай кътче за деца (Дени и племенницата). Някой ако има идеи да казва. Praynig

# 249
  • София
Възможно ли е да е по-сънлива от зъби  newsm78

# 250
Ние най-вероятно ще сме в детски клуб Peace Родата е много разпиляна, така че едва ли ще ги събираме точно за РД-то на детето.
Предпочитам в клубче с приятели, децата ще попълзят и поиграят на воля, възрастните им придружители ще пийнат и хапнат по нещо, ще си полафят и след 2-3 часа, кой от къде е Mr. Green

# 251
и аз имам да мисля рожден ден в София. Къде, с кого, баща му няма да го има, повечето хора ще са на море...

# 252
А ние пък изобщо няма с кого да празнуваме рождения ден Tired. Ще си бъдем в най-най-тесен семеен кръг, аз, мъжа ми, Алекс и рожденика.

# 253
Аз пък мисля да събера някои юлчета и техните майки удома и да апнем, пийнем и да се повеселим. Това през деня. Вечерта ще излезем някъде семейно (ще си имам скоро мъж Wink). Баби, дядовци, рода - нема такива филми. Едно "честито" по телефона, скромно преводче в банковата ми сметка - и те доволни, и аз...

# 254
Астарта, можем ние да дойдем при вас, ама после ще съжаляваш, че си го казала.
Дони, аз пък не си представям да не поканя бабите на първия рожден ден(и не само) на децата. Нали един ден и аз ще съм баба Rolling Eyes
Никой не каза нищо за сканирания материал Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт