LaRedoute - кодове - 29

• 44 329
  • 484
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти много!Вече разбрах вси1ко! Peace

# 106
  • София
Ооо,Рали  Wink ,аз чакам  коктейлния сет,ако го получа..тези дни,съм навита на трампа за розовата раничка.  Hug

# 107
Код за безплатна доставка и от мен, който не видях да е публикуван:
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=795141ab8205ffe59e

# 108
  • Пловдив
Аз пък разменям сахаринчето 38/40 за чантичка спайдер мен или найкчето.
Макар че сега пак ще го поръчвам заради БД.
Да отбележа нещо което ми се стори странно,пробвам аз тази вечер другите кодове за сахаринчето дето са валидни до 30.05 и не ми дава бД с тази калъфка http://www.laredoute.fr/vente-taies-bulle-la-redoute-creation.as … &numberpage=1 сигурното защото я намалиха още,хваща ми се с кърпите,ама ще поровя за нещо друго че съм пълна с кърпи.Ако някой е срещал нещо момчешко изгодно да каже Simple Smile

# 109
Аз пък разменям сахаринчето 38/40 за чантичка спайдер мен или найкчето.
Макар че сега пак ще го поръчвам заради БД.
Да отбележа нещо което ми се стори странно,пробвам аз тази вечер другите кодове за сахаринчето дето са валидни до 30.05 и не ми дава бД с тази калъфка http://www.laredoute.fr/vente-taies-bulle-la-redoute-creation.as … &numberpage=1 сигурното защото я намалиха още,хваща ми се с кърпите,ама ще поровя за нещо друго че съм пълна с кърпи.Ако някой е срещал нещо момчешко изгодно да каже Simple Smile
Sis7,
Тази калъфка, която си посочила е от Аубанците!
Напиши в тръсачката на сайта (не в Аубанците) TAIES BULLE и ще ти излезе. Гледай оранж.~ или синьо-бялата!

# 110
sis7 , кой код ти лоВи БД   bouquet

# 111
  • Варна
А някой има ли за размяна Коктейлния сет  Praynig Praynig
Така го исках за малката да готви в него, а не са ми го пратили - бил свършил  #Cussing out

Може да знаеш вече, но го видях в продавалника....дано ти свърши работа http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=606845

# 112
трябва ми действаш код за БД .Пробвах всички от 1 стр. лови ми само този с куфара ама хич не ми трябва този куфар Sad

# 113
трябва ми действаш код за БД .Пробвах всички от 1 стр. лови ми само този с куфара ама хич не ми трябва този куфар Sad

И на мен само това ми се лови!

# 114
  • В La Redoute и по света
Намерих 6 нови кода за подаръци, които ги няма нито на 1-ва страница, нито в изписаните 8 до момента.

На мен ми се хващат поне 3 кода за БД от публикуваните, но при различни стоки в кошницата.

# 115
  • София
Намерих 6 нови кода за подаръци, които ги няма нито на 1-ва страница, нито в изписаните 8 до момента.

На мен ми се хващат поне 3 кода за БД от публикуваните, но при различни стоки в кошницата.
Не са ли за раничките Найк?
Изписва ми ги в кошницата по същия начин.

# 116
  • В La Redoute и по света

Незнам Евка, и на мен така ми го изписва, но в описанието което намерих пишеше само това, което съм превела. Спортен сак в бяло и черно или розово и ливало.

А някой имали снимка на тези ранички или сакове?

# 117

Незнам Евка, и на мен така ми го изписва, но в описанието което намерих пишеше само това, което съм превела. Спортен сак в бяло и черно или розово и ливало.

А някой имали снимка на тези ранички или сакове?

Затова по някога другите се ядосват. Защото снимки на тези ранички са поскани досега 100 пъти  Rolling Eyes

# 118
Получих сака на Лафума от код 54437 - бял с розови цветя. Не съм проверявала дали го има в албума със снимките на подаръци, ако го няма можете да го видите тук. Чантата е хубава, голяма, би побрала много неща.

# 119
Може ли да кажате какво да сложа в кошницата(нещо дребно) за да получа раничката със Спайдермен?
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт