LaRedoute - кодове - 29

• 44 365
  • 484
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
И аз бих искала да видя снимка на чантата за плаж и тн.

# 181
  • София
Ами,на първа страница,в албумчето на МамаВ с подаръци от кодове има снимки..... ooooh!

# 182
Ами,на първа страница,в албумчето на МамаВ с подаръци от кодове има снимки..... ooooh!

Явно ние не можем да го видим и да разберем кое от всички е !Може ли да го покажеш?

# 183
# 184
  • София, Дружба 2
Здравейте! Grinning

Използвах код за награда детска раничка. В мейла с потвърждението на поръчката ми, пише Mes cadeaux и е написана раничката, но в графата Mon mode de livraison ми пише адреса и артикулите, които съм поръчала, но не пише подаръка раничка. Имате ли представа при това положение дали ще получа подарък? Предварително Ви благодаря! 

# 185
# 186
  • Бургас
А като тегло как е куфара с код 50075, дали ще може да се получи по пощата поръчка с него и дамски чехли?
Получих го днес на поща точно с дамски чехли-пратката тежеше 1,805кг  Peace

# 187
момичета когато ползвам -този код 50075 - 10?/28? от П/Л 2009 + БД + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/.Намалява и prix mini - вал.до 30/06/2009   цените трябва ли да са не намалени от п/л

# 188
  • Ботевград
момичета когато ползвам -този код 50075 - 10?/28? от П/Л 2009 + БД + куфар на колелца в сиво и резеда/VALISE gris et anis/.Намалява и prix mini - вал.до 30/06/2009   цените трябва ли да са не намалени от п/л

Да, такова е и условието на кода. Намалява от колекция П/Л 2009 или от стоки с prix mini.
Каквото и да сложиш дава БД и куфара, но ако са ненамалени или prix mini приспада 10 евро от тяхната стойност  Peace
Ако сложиш обаче нещо много намалено наблюдавай да не му скочицената, при мен така стана с един бански - от 12 е ми го направи 17 някъде и го махнах, след което си го пуснах с друг код.

# 189
благодаря ZLATNA

# 190
Днес получих куфара и сахарина . Поръчки от 13 Май  Peace
Куфара е много хубав , напълно си заслужава . С мъжка риза +калъвка = 1 200 кг
Захарина не ме впечетли ама никак . Твърд плат , не окантен , ще се мачка и глади трудно.....взех го за подарък , но ще ме досрамее да го подаря .

# 191
и аз получих днес поръчка от 13ти, с чантата-жираф. само една дума - СТРА-ХОТ-НА! колежките по колички посиняха от завист и нервно хапеха устни  Mr. Green още повече като разбраха, че е подарък Shocked
огромна е, с два странични джоба за шишета, преден джоб с капак, затварящ се с лепки, малка дръжка като на куфар и дълга дръжка за през рамо(количка). подложката е малка, но за под бебешко дупе става Peace
мерси момичета   bouquet, сега отивам да метна и куфара в мон паниера Grinning

# 192
и аз получих днес поръчка от 13ти, с чантата-жираф. само една дума - СТРА-ХОТ-НА! колежките по колички посиняха от завист и нервно хапеха устни  Mr. Green още повече като разбраха, че е подарък Shocked
огромна е, с два странични джоба за шишета, преден джоб с капак, затварящ се с лепки, малка дръжка като на куфар и дълга дръжка за през рамо(количка). подложката е малка, но за под бебешко дупе става Peace
мерси момичета   bouquet, сега отивам да метна и куфара в мон паниера Grinning
Добре де,една снимчица няма ли да пуснеш Laughing
Същата като тази ли е?  Grinning 
Да си ползваш със здраве и да си й се радваш.И от тук нататък все така да си ощастливена  Laughing

П.П. Снимки на чантата с пареото има и точно срещу кода в първия пост  Peace

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 00:42 от mamaB

# 193

Добре де,една снимчица няма ли да пуснеш Laughing
Същата като тази ли е?  Grinning

П.П. Снимки на чантата с пареото има и точно срещу кода в първия пост  Peace
същата! Peace
нямам си албумче, за да покажа реални снимки Sad, но не мога да и се нарадвам Crazy (досега се мъчех с Паладиума, не че не върши работа, но... ooooh!) за капак и съпровождащите я артикули бяха отлични - като цена-качество-материя-размер, та сега съм пре-пре-пре-доволна, като охранена хлебарка в тъмна кухня Mr. Green

# 194
  • Абсурдистан
Кой код е активен сега
за чантата Жираф?

Тези ли

49786,49824 - БД над 30€ от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/

Общи условия

Активация на акаунт