LaRedoute - кодове - 29

• 44 320
  • 484
  •   1
Отговори
# 345
Разменям коктелният Сетт
ако искаш трен4 38/40  този късия

# 346
  • В La Redoute и по света
Цитат от първи пост
Цитат
49786,49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната
МЕРСИ ЩЕ ВИДЯ
За съжаление не стават, или е друг или при мен не става Sad
Първия 49786 при мен стана и с БД. Имах 4-5 чифта от новата колекция, другите мисля бяха албански.
А изобщо ли не ти се хвана кода, или само БД не ти даде?

# 347
  • В сънния Люлин, прибулен...
МОМИЧЕТА, МОЛЯ ЗА СЕКУНДА ФНИМАНИЕ!

Не мога да чета много, дребен ще се събуди всеки момент!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Не намирам къде е обсъждан номерът с покана на приятел. Как се получават 20-те ойро от акаунт 1
Накратко, направих плащане от акаунт 2 - с простия си мозък - пуснах поръчка - нещо за 10 евро, които после намалих на 0 и за финал плащам 5 евро доставка. Или са блокирани, или са изтеглени вече. В и-нет банкирането "липсват" от наличността (ПИБ)
Въпросът ми е ако не ми откажат поръчката как от акаунт 1 да ги побутна за 20-те евро

Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet

# 348
Момичета, моля ви за малко помощ. Днес се опитах да направя поредната поръчка от моя акаунт, като използвах и код, но на последната стъпка от поръчката ми изписа Nombre maximum d'utilisation de la promo déjà atteint. Отново опитах с друг код и пак това ми изписа.

Току-що прочетох в другата тема за същия проблем.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 18:04 от valito

# 349
Цитат от първи пост
Цитат
49786,49824 - БД над 30? от ненамалени П/Л 2009 + сак Жираф в бежово и бяло/SAC BEIGE/BLANC/ - към момента не се знае дали е като предишната
МЕРСИ ЩЕ ВИДЯ
За съжаление не стават, или е друг или при мен не става Sad
Първия 49786 при мен стана и с БД. Имах 4-5 чифта от новата колекция, другите мисля бяха албански.
А изобщо ли не ти се хвана кода, или само БД не ти даде?

Хваща се без проблем но с условието което е казано да имаш стока за 30 евро от ПЛ2009  Sad
Ама оляха се с тези кодове поне за БД да пуснат ,и подаръци няма вече  Sad

# 350
Помогнете ми с някакъв логичен превод на това:
Vous venez de recevoir un mail vous souhaitant votre anniversaire : il s’agit d’une erreur d’envoi de notre part. Nous vous prions de nous en excuser.

Nous avons donc décidé de vous faire profiter des avantages initialement prévus : le cadeau et la livraison offerte dès 60? d’achats avec le code 24163.
И какво означава:
MONTRE
Благодаря!

# 351
Чети от 18стр. нататък, там е описано

# 352
Илева, на кого отговаряш?
Чети от 18стр. нататък, там е описано

# 353
код 51128 до кога е валиден?

# 354
  • Ботевград
И за да не спамя само - ето още един код за куфара - 51128. Условията му са същите като при 50075. Валиден е до 31.05.

# 355
# 356
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Търся чантата за боулинг на льо кок спортив - покупка или размяна за друг подарък

# 357
МОМИЧЕТА, МОЛЯ ЗА СЕКУНДА ФНИМАНИЕ!

Не мога да чета много, дребен ще се събуди всеки момент!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Не намирам къде е обсъждан номерът с покана на приятел. Как се получават 20-те ойро от акаунт 1
Накратко, направих плащане от акаунт 2 - с простия си мозък - пуснах поръчка - нещо за 10 евро, които после намалих на 0 и за финал плащам 5 евро доставка. Или са блокирани, или са изтеглени вече. В и-нет банкирането "липсват" от наличността (ПИБ)
Въпросът ми е ако не ми откажат поръчката как от акаунт 1 да ги побутна за 20-те евро

Благодаря предварително!   bouquet  bouquet  bouquet
Заповядай:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=pm%3bf=outbox%3bstart=0

# 358

Не знам как го направи това, но ми се отвори страницата с изпратени от мен лични съобщения.

# 359
  • В La Redoute и по света
Още един код даващ  10? от 28? от П/Л 2009 + БД и куфар на колелца в сиво и резеда. Вал. от днес до 30.06.2009, но не съм пробвала дали намаля и prix mini.

Общи условия

Активация на акаунт