LaRedoute - кодове - 29

• 44 394
  • 484
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Мишле, и аз като другите да питам: 60 евро за кои стоки? за ненамалени? или за стоки от определена колекция?  обърни внимание на това.
В писмото не беше уточнено. Пишеше само, че подаряват доставката за покупка на стойност над 6о Е.....
Та затова не мога да разбера Thinking
Правя поръчка за първи път, но съм сигурна, че ще ставам все по-добра, както и че ще разчитам на вашата помощ, все пак тук има доста "ветерани" в бранша Hug Heart Eyes

# 376
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
И аз се присъединявам към вашите редици Mr. Green
Днес направих първата си поръчка, но има нещо, което така и не успях да разбера. По имейла получих код за безплатна доставка, който посочих, където е необходимо. Въпреки това обаче, при фактурирането на поръчката имам и 5,95 Е за транспорт.....Което ме озадачава. В мейла, с който  ми беше изпратен кода пишеше, че е за доставка над 60 Е, апоръчката ми е на стойност 96 Е, ако това има някакво значение всъщност Thinking
Може ли някой да ми обесни защо така се е получило и има ли идея защо?  newsm78 Thinking
towa ti e таксата за обработка,която е 7 % и се начислява винаги независимо от това дали имаш доставка или не (тоест с код или без),прочети 1-я пост на другата тема,а и на тази и много неща ще ти се изяснят и .....още нещо,не конкретно към теб само,хайде стига спам момичета,темата е за кодове само все пак...... Peace

# 377
  • София
towa ti e таксата за обработка,която е 7 % и се начислява винаги независимо от това дали имаш доставка или не (тоест с код или без),прочети 1-я пост на другата тема,а и на тази и много неща ще ти се изяснят и .....още нещо,не конкретно към теб само,хайде стига спам момичета,темата е за кодове само все пак...... Peace
Не е такса за обработка. Посочено е като fras de transport. Писах тук, защото въпросът ми е свързан с код за БД. Поръчвам за първи път и нека не звучи като оправдание, но всички минаваме по един и същи път все пак......
 Hug

# 378
  • Ботевград
Такса е.
Тя е допълнителна такса към доставката.
АКо не си използвала код, доставката е щяла да ти бъде 6 евро и таксата за опаковане и тегло още 6 евро.
Тя се формира като % от общата стойност на покупката.
На по-високите суми таксата съответно е по-висока, защото повече тежат, на по-скъпите също, аз пусках едни обувки, който такса беше 10 евро.

За транспорта им ще платите общо между 5 и 6 евро, както и такса обработка, която е 5% от стойността на цялата ви поръчка. Това означава, че ако поръчате един артикул, транспортните му разходи ще са 5-6 евро, ако поръчате 25 артикула, отново дължите 5-6 евро за транспорт. Транспортните разходи могат да бъдат избегнати с някой от промоционалните кодове, които изпращат от време на време. Таксата обработка в размер на 5% не може да бъде премахната и тя се заплаща винаги,  без изключение.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 10:17 от ZLATNA

# 379
Такса е.
Тя е допълнителна такса към доставката.
АКо не си използвала код, доставката е щяла да ти бъде 6 евро и таксата за опаковане и тегло още 6 евро.
Тя се формира като % от общата стойност на покупката.
На по-високите суми таксата съответно е по-висока, защото повече тежат, на по-скъпите също, аз пусках едни обувки, който такса беше 10 евро.

За транспорта им ще платите общо между 5 и 6 евро, както и такса обработка, която е 5% от стойността на цялата ви поръчка. Това означава, че ако поръчате един артикул, транспортните му разходи ще са 5-6 евро, ако поръчате 25 артикула, отново дължите 5-6 евро за транспорт. Транспортните разходи могат да бъдат избегнати с някой от промоционалните кодове, които изпращат от време на време. Таксата обработка в размер на 5% не може да бъде премахната и тя се заплаща винаги,  без изключение.
Малка забележка, 7 % е таксата, не 5 Hug

# 380
Здравейте. Имам ново кодче - http://mail60.abv.bg/app/j/openmessage.jsp?fid=10&mid=384014 … id=60&shimg=1 . Но май не дава БД.

# 381
Стана като спам. Кода е 47 473.

# 382
за б.д. още работи код 57029.А за б.д. и подарък? newsm78

# 383
  • В La Redoute и по света
за б.д. още работи код 57029.А за б.д. и подарък? newsm78
Вчера пуснах нов код за куфар и БД + 10 от 28 евро. Вече няколко мами казаха, че са пуснали с него.
А днес добавих и нов код, за 50% отстъпка от любими, ако някой го вълнува.

# 384
Да и аз пуснах в4ера с този и ми даде БД и подарък,за което съм много благодарна на  Unicorn    bouquet Само дето сигурно 6те ми е за митницата,4е са едни сандали и този куфар,какъвто е голям...,ама е много удобен,ве4е имам 2 такива.  Peace
Unicorn ,а може ли да ми каже6 дази сакове 4ерно и бяло и розов какви са,дали са на Найк рани4ките или някакви други Hug

# 385
кои пък са тези "любими" сега  Rolling Eyes

# 386
Да и аз пуснах в4ера с този и ми даде БД и подарък,за което съм много благодарна на  Unicorn    bouquet Само дето сигурно 6те ми е за митницата,4е са едни сандали и този куфар,какъвто е голям...,ама е много удобен,ве4е имам 2 такива.  Peace
Unicorn ,а може ли да ми каже6 дази сакове 4ерно и бяло и розов какви са,дали са на Найк рани4ките или някакви други Hug
Днес вече нито един код за куфара не пуска намалени цени от новата колекция.В кошницата ги слага с нормални цени и дава б.д. и подарък.Някой пробвал ли е кодовете днес?

# 387
51012 си работи. само дето иначе сайтът не работи нещо като хората  Confused

# 388
кои пък са тези "любими" сега  Rolling Eyes
Примерно, харесваш си това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-(lot-de-3).a … &numberpage=1 , под розовия бутон има сърчице с надпис Ajouter mes preferes , натискаш го и го добавяш в любими. За да видиш кои продукти си добавила в любими отиваш на Mon espace client, след това на Mes produits preferes .

# 389
  • София
а има ли все още код за чантата с жирафа който да важи.... много ми харесва ама май пак я изпуснах Sad

Общи условия

Активация на акаунт