LaRedoute - кодове - 29

• 44 362
  • 484
  •   1
Отговори
# 150
Някой да има идея как да намаля това:  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5073456& … ue&ksource=-1
58726 не ми действа  Sad

# 151
  • Абсурдистан
Този код 50075 е страхотен, но аз го опатках на двата акаунта и нямам карта за трети, с която да плащам. Иначе имам още 5-6 продукта за него

Ако някой знае подобен код с куфара и БД ще съм му изключително благодарна, на всичкото отгоре и намалява вече намалени цени.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 12:44 от Гери

# 152
Снощи попитах как се надува матрака.Една мама ми обясни, ама нещо не схванах.Може ли някой друг да го направи, че не мога сама да се справя  Praynig

# 153
  • Бургас
Отвиваш капачката, изваждаш отвътре бялата тапа и виждаш един отвор-слагаш си крака над него и рязко стъпваш отгоре му, после си вдигаш леко крака от отвора и повтаряш същото действие със стъпването и натискането, пак си вдигаш леко крака и т.н. - и така докато напомпаш матрака. Дали е достатъчно разбираемо? Ако не - иди в магазина и си купи помпа  Mr. Green

На мен  ми писна от дефектни подаръци- то не беше спукан матрак, после мухлясало одеалце, омазани чинии, а сега получих надран керамичен сервиз - подаръци, подаръци, ама защо все на мен се случва  Crossing Arms

# 154
Здравейте, момичета..Някой знае ли на кой адрес се изпраща сканирана фактура на получена поръчка от "поканен приятел" за получаване на ваучер от 20 евро и съответно някакъв примерен текст, с който да си поискам ваучера.Благодаря предварително!

# 155
Здравейте, момичета..Някой знае ли на кой адрес се изпраща сканирана фактура на получена поръчка от "поканен приятел" за получаване на ваучер от 20 евро и съответно някакъв примерен текст, с който да си поискам ваучера.Благодаря предварително!
След като им пишеш през формата за контакт, на сайта, ще получиш e-mail с входящ номер. Сканиратана фактура изпращаш на адреса от който са ти писали, най- добре с replay

# 156
Galle, благодаря ти много   bouquet

# 157
Момичета, изпробвах всичко от първа страница за да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5358892& … ue&ksource=-1 искам цялата им серия да си взема.Добавих калъфките, торбата и долен чаршаф, но с нищо не се намалят.Мисля че само два кода проработиха и то с по едно евро ми ти намалиха.Пробвах и да добавя нещо още в кошницата, но нищо не стана.С кодовете които са специално за бельо същата работа.Имате ли идея как да ги намаля още?На доста кодове ми се хващат подаръците, а намеление не ooooh!

# 158
Kpuccu,Ако не става и с 50075,значи няма с нищо да стане.(според мен де)То вече е намалено. Изчакай още месец до летните намаления и тогава вероятно цената ще е доста по-ниска.

# 159
Kpuccu,Ако не става и с 50075,значи няма с нищо да стане.(според мен де)То вече е намалено. Изчакай още месец до летните намаления и тогава вероятно цената ще е доста по-ниска.

И този не го хваща.Мисля да изчакам да, аз от есента съм го харесала този комплект.От края на юни ли бяха намаленията?Дано има и на спалното бельо.Много ти благодаря  bouquet

# 160
Извинете , ако е писано , но ме интересува вие за какво ще ползвате коктейлния сет в жълто- зелено?

# 161
момичета, да попитам можели да намаля още малко тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-foot-f10-trx-tf-d-ad … &numberpage=7

# 162
  • София
момичета, да попитам можели да намаля още малко тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-foot-f10-trx-tf-d-ad … &numberpage=7

Пише го на първа страница:
- червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.

# 163
# 164
  • гр.Бургас
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт