За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 654
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • somewhere over the rainbow
Е, вие пък. Никой не искам да се съобразява с мен Naughty /то аз преди съм намеквала, и не само аз, и който иска се съобразява, който не - живи и здрави Grinning/ Виж к'во хубаво си бъбрите.
Ронка, не е конкретна тема бре, просто някои неща ми идват вповече.

Дю, и Даяна е все с мокра глава. Аз не искам да я подстригваме, но май ще се наложи  Confused А Гергана наистина прилича удивително на баща си Crazy Hug

# 121
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!

Ех, сладки коремчета! Спомени! Аз почти нямам снимки от бременността си, да не говорим за такива на корема  Embarassed.

Нан, нищо не казваш, как мина бала?

Jorji, много хубави кумуве сте!

Хубаво е, че се разписаха момичета, които не са писали отдавна.

Какво мислите да купуватеза 3-тия рожден ден на мъниците? Аз, както винаги, съм в голяма чуденка /нали съм си везна/. Иска ми се да й вземем колело, но се чудя къде ще го кара. Да не говорим, че изборът толкова ме затруднява, че...

В нашата ясла ще има тържество за 1-ви юни на 29.05. –все още не мога да си обясня защо? Но на 01.06. моят работодател, на местно ниво в Търново, ще организира детски празник.

Ронка, дано си доволна от избора си на фотоапарат. Аз се родих откакто имам полупрофесионален - подобен е на този на Арлина. Нямам време да го разуча, все още съм пълен аматьор, чак ме е яд на мен самата.

# 122

Нан, нищо не казваш, как мина бала?

Пепи, чудно беше... Ма то за мен всяко излизане от вкъщи е чудно hahaha Забавата беше малко от селски тип, но пък от сърце. Laughing Абитуриентката беше много красива, ще ви я покажа, като ми върне апарата.

И аз нямам снимки с корем, не се понасях, не можех да се гледам в огледалото, камоли да се снимам Stop /е, имам май 2-3 снимки, колкото за форума, но не ги показвам на никой Blush/
Арлина, верноо ти е бил голям корема, като че ще да близниш Grinning На мен накрая ми беше както е на Дю сега - горе-долу де.

# 123
Арлина, бързо да оздравяваш. И се пази повече. Peace
Фотоапарата който съм харесала е точно като твоя. Калин се чуди за следващия модел 450Д.

Пепи, не знам какво ще купуваме на Ема за РД. Струва ми се далече още. Мислехме колело, но на Калин му даде негов клиент и това отпада като вариант.

Нан, радвам се, че сте изкарали хубаво на бала. И на мен много ми се ходи на такъв тип празненства. Особено на сватба, ама никой не ще да се жени...не са будали хората. Wink Mr. Green
Досещах се, че може да е това, за което и сега намекваш. Чувствам се гузна....Ама за какво да си говоря, така или иначе пишем само няколко момичета. Или може би затова останахме толкова малко? Thinking Може! Дали да не замлъкна и аз за известно време, току виж положението се пооправило.
Не го казвам с лоши чувства. Специално пък към теб питая само топли такива. Hug

Дю, моля те недей да подстригваш детето. Въпреки, че Ема е с къса косичка и не толкова гъста колкото на Гери се поти изключително много по главата. Това според мен си е до човек, не толкова до косичка.

Хайде лекичка от мен! Hug

# 124
  • Варна
Ох,НАН страшен дерт ми е,че не мога да прочета какво си написала със супер малкия шрифт.пулих се,цъклих се,не можах.Ако аз съм те обидила нещо,страшно се извинявам Praynig  bouquetНе искам с неща които пиша,да разтройвам приятелките си от години.Всички ви чувствам такива и много ви обичам Hug Hug Hug

Ронка Heart Eyes

Паднахме,много ме е яд.така исках да бият Манчестър Cry Cry Cry.....с комшийката се напихме от мъка,мъжо е на мъжко парти Laughing

Арлина,пази се Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 00:35 от jorjito

# 125
  • някъде
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
privet momi4eta, pomnite li ni ili da se zapoznavame nanovo Laughing
otnovo se vra6tam pi vas za6toto nai-nakraia imam net, izvinete za bukvite no zasega samo takiva imam
6te se vkliu4a kato moga
mnogo  HugHeart Eyes ot nas s palavnika Aleks

# 126
  • някъде
moje li niakoi da mi kaje parolata za album4etata Hug
4estito na rodilite mami i na 4aka6tite beb4eta  :bouquet:mnogo se radvam za vas Hug

# 127
  • През девет земи в десета
Дидка Hug Hug Hug Пиша на лични!

Жоржи,копваш малките букви в WORD и след това увеличаваш размера на шрифта Peace

Гледам обсъждате колела,на Цвети подариха миналата година/аз нали не си падам по купуването на играчки/и бабите гледат да наваксат,не от най малките ,средния размер,кара го перфектно с помощни колела,ще снимачм и ще покажа Peace .

За себе си какво да кажа..... Thinking зле съм,няма подобрение,няма изгледи скоро да се оправя,вече съм в дупка и така я караме,ден за ден Tired За това и не пиша тия дни да не развалям хубавото настроение  в темичката.

# 128
  • През девет земи в десета
Ама да знаете иначе,че всичките ви обичкам Hug

Нанче,вЕрно сме несъобразителни на моменти,но не е нарочно,не го приемай лично Hug

# 129
еее,Пиги,що така бе?На рехабилитация някаква ходиш ли?Лоша работа...и не с такива мисли,че няма изгледи скоро да се оправиш.Този начин на мислене хич не ускорява нещата,нали знаеш. Hug Hug Hug
Дидка:добре дошла  отново. HugРазкажи повече как сте,как я карате,свикнахтели вече?
Ронка:доволна съм от фотото,ама си трябва нов обектив,широкообхватен май ще взимаме.Иначе за следващия модел не зная,моя все пак е старичък вече.Води се огледално-рефлексен,направо  оптика си е.И аз като Пепи не съм го разучила още,все време не остава.То и за снимане толкова имам де.Несериозна работа ooooh!
Вижте сега какво,нормално е да се съобразяваме една с друга,ама колкото и да сме тактични все някой нещо ще го подразни.Извинявам се,ако някой мой пост е подтиснал някой.Питате ли ме мен, като ме подтискахте тука бременна жена с едни снимки на домашни козунаци по Великден,а аз немога да меся,аааааа? WhistlingЗаради вас ходих 2 седмици след празниците да си купувам пак и пак козунаци,ай сиктир!Ми съобразявайте се бе,бременни четат тука! Joy
И Ронка само да си млъкнала и аз млъквам! Crossing Arms
Айде отивам на лекар да ме види,лек ден на всички Hug

# 130
Ехооу

Здравейте  Hug и на завърналите се мами  Hug

Нан  Hug Heart Eyes

Хора тази вечер за първи път Юл не спа при нас Rolling Eyes от както се е родила,никъде не сме я оставяли,вчера я закарахме при майка ми че имаше рожден ден,на обяд,вечерта се върнахме на родителска среща за ДГ ,после бяхме на друг рожден ден и Юл остана там,цяла нощ не съм спала,леглото до мен празно,пусто,тихо,ужас,ревеше ми се а хем знам че е при майка ми #Crazy,гушках си възглавничката и Cry ох луда работа,сега я чух каза че искала утре да си дойдем и иска кукла  Party душичка

Аз вече приключих с ученето тази година,имам 5 изпита за които ще видим дали ще седна да уча,ще трябва де Whistling,та това беше мина 1 година #Crazy

Друго другооо аа да бе,ще имаме бебе Grinning на чичото(чакаме живот и здраве ноември -декември) Heart Eyes
Та такива работи

Много ми липсва безгрижното стоене пред компа при вас но няма начин ,ставам вече Wink

# 131
Ей, момичета много ви обичам!!!  Hug Hug Hug Всичко друго минава и заминава, тука сме от толкова години, аз дори не познавам лично никой ( с изключение на Ели - тя изчезна, ще се караме за това), но ви чувствам толкова близки!!!  Hug Hug Hug

Диди, добре се завърнала! Хайде давай снимки, че ви забравихме. Разкажи нещо повече за Италия (любимата ми страна е това, да знаеш). Ако нямаш кирилица, може да ползваш Кредора. Бутончето се намира над полето, където пишеш съобщението, до бутон ИЗХОД. То е малко правоъгълно бутонче с БГ азбуки ВР (в червено) и BG (в жълто).

Арлина да се похвалиш после, аз съм на преглед чак на 11.06.

И Гергана получи колело за Гергьовден. Средно голямо с помощни колела. Ще трябва да направя снимки и да ви го покажа. Ама аз гледам, когато сме сами да не го изкарвам, че не мога да смогна - постоянно ме вика да И помагам с нещо, още не може да се справя съвсем самичка.

Пиги, не се оставяй да изпадаш в лоши мисли, НАН и за теб важи - не се комплексирай, виж каква свежарка си!  Hug Hug

А за корема ми в момента мога само да кажа, че с Гергана такъв ми беше горе-долу в 8-я месец. Вече не мога да се понасям, тежко ми е, отичат ми краката, а имам още 3 месеца.

П.С. Ели се появи  Hug

# 132
Откраднах си малко време Grinning

Коя беше Дидка бе? Mr. Green Heart Eyes /бързо пиши подробно как сте/

Пигчо, с нещо да помогнем? Пробвала ли си с бабешки рецепти да разнесеш тая кръв? Зеле?

И мен ме е яд за Манчестър Crossing Arms Мъжът ми беше за Барселона, че мрази Бербатов /всички левскари мразят Бербатов Thinking/.

Арлина е права, все ще има някой недоволен от нещо, така че няма проблеми. Пишете си спокойно. Аз ще се опитвам да подминавам някои постове ... и готово Sunglasses

# 133
И мен ме е яд за Манчестър Crossing Arms Мъжът ми беше за Барселона, че мрази Бербатов /всички левскари мразят Бербатов Thinking/.

И аз бях за Барса, ама не че мразя Бербатов. Иначе съм левскарка.  Mr. Green

# 134

И аз бях за Барса, ама не че мразя Бербатов. Иначе съм левскарка.  Mr. Green
... е да де. Той и Павел не че мрази Бербатов... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт