За море мечтаем всички,Юлски мами и душички!

• 21 621
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • някъде
Честит празник на милите ни де4ица!Да са ни много здрави4ки, послушни и щастливи!!!   Hug Hug Hug

Нанни, този пластелин като се играе с него не става ли един цвят или малкия не го меша Thinking защото го гледам и по телевизията и там го ма4кат на едно и после казват 4е пак се правят фигурки от него Rolling Eyes
Беб4о много прили4а на батко си Simple Smile

И ние искаме второ, но кога ли ще го донесе щьркела Rolling Eyes

Пепи, много е сладко мишленцето ти Hug Нетуно, градьт в които живеем се намира на около 50-60км на юг от Рим, то4но на брега на морето.а ние сме на 3 мин пьт от плажа Wink Мьжа ми работи в строителството, слагат ока4ени тавани в момента е нещо като гипсаджия /не знам то4но как се казва/. Аз лятото работя в един хотел, а като трьгне Але на детска ще тьрся нещо.
Мам4ета голям проблем ми е тази детска, много ми е притеснено, а и като знам моето колко се заседява на едно място Tired

При нас вали и засега няма разходки, добре 4е баба е тук и си играят двамата Party
засега това е от мен, целувки на вси4ки Hug

# 196
Ронка, и аз не я виждам на Ема лентичката. Сигурно е от сайта. За пластилина - ами след това по чехлите и пантофите има залепени топчета, по пода също, но се почистват лесно.

Дидка, не се притеснявай за градината, ще свикне Алекс.

# 197
  • somewhere over the rainbow
И аз не виждам лентичка на Ема. Вероятно ти е бил голям подписът и някой мод го е клъцнал. Те така действат - по свое усмотрение Mr. Green Мисля, че трябва общо 200 пиксела да е висок подписът.

# 198
Дю, Нан, Мерси! Най-вероятно е от сайта откъдето ми е лентичката. Подписът ми беше в норми, 2 лентички една до друга. А си видях в профила, че ми е там кода за първата лента. Laughing

Дидка, споко, в ДГ не е като вкъщи. Там има ред и дисциплина. Аз като ходих да записвам Ема в самото училище директорката ни прие доста радушно. Но ми каза, че на 1 учебен ден детето трябва да влезе вътре само с учителката. ooooh! Как ще я докараме незнам. Не искам да докарвам детето си до истерии, а и с болния си бременен мозък сигурно няма да ме спрат да вляза, ако не, си тръгвам с нея. Уж са за плавната адаптация. Crossing Arms

# 199
  • някъде
Ронка знам 4е там е по-разли4но, но не мога да свикна с тази мисьл 4е друг ще ми гледа детето и то не само моето а още 20 палавника като него Confused но поне се надявам да е с някое от неговите приятел4ета, защото има няколко балгар4ета записани там Praynig
при нас гьрми и Але се крие под завивките и казва на баба си да влизат отдолу да се крият в палатката 4е навьн е страшно Laughing
 забравих да кажа 4е си има нова при4еска от снощи bowuu
отивам да се мь4а с един саит

# 200

Ние бяхме на куклин театър ,нарисуваха ни Валери е "сташен тъгъ" ,а Марти естествено спайдърмен. Получиха си подаръците сега реанимират пред телевизора.
Диди много се радвам ,че вече си пак сред нас.  Heart Eyes Hug
Лек , усмихнат и слънчев ден  bouquet

# 201
Честит празник на всички дечурля!

Дани не меша пластилина, или ако го меша- не го натиска така, че да се слепи напълно. После лесно се отлепва. Дала съм инструкции да не ръси по пода и засега нямаме проблеми с килима и пантофките. Иначе този модел хич не е лепкав и дори не се налага дъска да се ползва, за разлика от обикновения, след който после ходя с мазни сиво-сини ръце и едва се отмива.

Днес го подстригахме, с много уговорки и малко рев накрая, после го водихме на "ресторант" - откриха пицария 'Дон Домат' до нас. Имаше балони с хелий, като за първи работещ ден нямаше и хора, та не беше задимено, Кико спа през цялото време. После ще кача и снимчици, мислим привечер да го водиме до цирка. Нали има въртележки и т.н. та да се повозиме с него на блъскащите колички.

Лягам, докато героите са уморени и не бръмчат около мене. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Споменахте, че Кико ви прилича на батко му. Наистина има голяма прилика, особено като облека дрешки, които Дани е носел. Все едно него гледам.  Simple Smile

# 202
Липсата на лентичка си е от сайта. Изобщо не ме пуска да вляза. Crossing Arms

Абе момичета, имам чувството, че полудявам...Ще споделя с риск да ме помислите за луда, но имам чувството, че започнах да мириша на мляко. По-точно на кърма, точно така смърдях след като родих Ема в жегите. Crazy А не ми тече коластра. Сигурно си въобразявам, но и след баня този аромат продължава да ме преследва. Докато бременеех с Ема не беше така.

Ема заспа преди малко на земята върху одеала, на които снощи аз спах, че ми беше много жега.(поредната лудост от моя страна, ама това роди бременния ми мозък. Добре е така да имам с какво да се оправдавам. Mr. Green

Хайде и аз ще се възползвам от намалението и ще полегна. Че после кончета, игри и емоции ни чакат.

# 203
Ние бяхме на Детски празник днес.Една фирма го организира и раздаваха сладоледи и още някой дребни подаръчета за децата.Похвално.
От яслата също са имали празненство и са им дали подаръчета 2 от тия сламки ,дето са с разни вкусове.Едната е ягода,другата шоколад.На Гали много му беше интересно и нямаше търпение да ги изпробваме и изпи 1 чаша прясно мляко одеве с ягодовата  Joy А иначе не пие мляко  Rolling Eyes

Имаме си метър за височината,високи сме 90см  Shocked Мислех че сме повече,не сме ходили на консултация от 2-те годинки  ooooh!

Рони сега ти се вижда лентичката  Wink

Нани мерси за инфото за клоуна  Peace

Дидка дай да видим новата прическа на Алекс.И ние Гали го подстригахме по-късичко сега.

# 204
 baloni baloni baloniЧестит празник на всички дечица !Да са ни живи ,здрави и послушни!
baloni baloni baloni

baloniЧестит имен ден и на Ема/на патерици/!Да расте много здраво,щастливо и обичано дете baloni

На Зоя днес и се размина воденето някъде,че се водихме след градина при педи да  я види.Сополи има вече седмица,поне са бистри,ама сега и кашлица се появи,та се притесних да не слезе надолу.Добре е,нищо и няма според нея.Те цялата им група болни бяха.Моята настинка е със същите симптоми.Вече седмица се влача,няма оправия. Rolling EyesПосле минахме през бабаи дядо и за малко на гости да я видят,че отдавна не бях я водила.Подаръци не сме и взимали, само лакомства.От градината пък ни дадоха шоколад на тръгване.То какво да и купувам играчки,като не си играе с тях.От 2 дни си играе с едни бъркалки за коктейли,навсякъде ги разнася.Освен цял пакет да и купим. ooooh!Забавлява се детето. Mr. GreenЕвтинко ни излиза все още,будале. Wink
Много са ни сладки дечицата,разгледах на всички снимките Heart Eyes
Ронка:аз на мляко не усещам да мириша ,а и коластра така и не ми тече през бременността,ама предния път на мъжо му миришех към 8 месец на мляко.За сега още не е казал,че усеща такава миризма,може би защото е рано.
Много сте писали тези дни,а аз все нямам време.Сега отивам да мия глава.Лека Hug

# 205
  • Варна
Честит празник на всички дечица!Нека да растат здрави,усмихнати и послушни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes baloni baloni baloni

Честит празник и на всички като мен,които още носят детското в себе си Hug Hug Hug  4uu

Днес имах Тройно критичен ден,и няма да пиша Naughty

Лека вечер на всички  bouquet

# 206
  • София
Честит /вече отминал/Празник на всичките ни дечица!
Да са ни здрави и усмихнати!

Жоржи-що така,бре дУшо?Малкия избухна на празника ли? Grinning
Пепи-разкошни къдрици има Вяра! Heart Eyes
Изобщо всичките ни  дечица са страхотни!
Нанни-много са ти сладки момченцата!И на мен много ми хареса пластелиновия палячо,а кой е този хубав пластелин,който хвалите?Днес гледахме на"Кафе" как  правят формички за торта от цветно тесто-беше като пластелин-и децата в студиото,и Влади много се радва.Реших и аз да му взема.
Ронка-аз виждам лентичката ти,или вече мина проблема newsm78?
Иначе ние днес бяхма в Южния Парк,на Владката много му хареса.Дивя яко,качи ни с татко му на Виенско колело,ние си умирахме от страх,той се кефеше и смееше и ме изнуди втори път да се въртим и то искаше да седи сам!Татко му и дядо му го изненадаха с паркинг/пинк-панк/ и кола с дистанционно.Паркинга е вече на парчета,дистанционното-също...
Пиги-надявам се,че си малко по-добре!
Ето малко снимки от днес:
http://vladislav2006.multiply.com/photos/album/39#1

# 207
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит празник на всички малчугани!

Jorji, наспи се, почини си! Има и такива дни  Hug!

На мен ми беше не тройно, ами осморно критичен, направо ми идеше да тегля една  на всико и всички  #Cussing out.
Вечерта покрай малката ми се пооправи настроението.

Нанче, има пластилин и пластилин. Специално този на Play Doh е не цапа изобщо, много е мекичък, по-скъп е но си струва. Ето няколко разновидности:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.bs.ca01.14/1599636
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.bs.ca01.14.05/1025678
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.bs.ca01.14.05/1033207
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.bs.ca01.14.05/1639236
Виждала съм такива в Хиполенд. Цените са почти същите като в този сайт.
Иначе има комплекти с инструменти. Сега се поразрових и видях какъв беше онзи отвратителния , за който ви писах вчера -  - производител е Естрела – Варна.

Мерси за комплиментите за Вяра!

Уау, Диди, терасата ви е станала страхотна!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 23:18 от pepi111

# 208
Джорди:какво стана с градината?Приети ли сте?Да не е заради това? newsm78
Анет,Тиция,Сузи а вие?

# 209
  • някъде
това са снимки от втория рожден ден до днес    http://www.album.bg/alekspetkov/albums/87505/
тези дни ще кача от пристигането в Италия до втория рд
а тук новата при4еска и предупреждавам аз сьм "майстора" Simple Smile       http://www.album.bg/alekspetkov/images/14476848/87505

Ронка не мога да помогна за мириса на мляко Rolling Eyes
Джорджи, Пепи Hug ако искате споделете да олекне малко на душите Hug

Днес щях да ходя да тьрся пластелин но много валя, но сьм решила да му взема предполагам ще му хареса Peace

много са хубави вси4ки дечица Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт