Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 086
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
  Момичета , здравейте!Пиша ви за последно понеже след всички патърдии просто вече нямам желание да пиша в темата.Нито да чета, за другата още по-малко.До момента приемах всичко, което се случва, но просто вече ми е безразлично.Бях ви казала, че се наемам да направя колаж, но се случи нещо което тотално ме отврати и затова не писах до сега.Много се изненадах какви комплексирани жени има и колко жалки постъпки правят.То не беше мания кой кърми, то не беше война със захранването, но това са нормални неща нали сме различни хора и всяка прави това което смята за добро да детето си.

Нормално беше да има и обидени и разсърдени, нормално беше всичко до момента в който видях един чат и по-специално думите на една жена, която няма да спомена ...тя ще се познае ако прочете :
" S niakoi mami chesto se vijdame v borisovata, mislihme kak da konspirirame temata za da ne ia otkriete vschki," няма да довърша изречението защото звучи адски грозно.Много момичета пишеха и в двете теми и беше нормално, защото и  в другата тема има хора които харесват, след това исказване се отвратих и реших че аз бях до тук.Независимо че не съм писала в другата тема просто незнам кои са тези "отбрани" майки и просто не мога да съм такава лицемерка.Нямам нищо лично към никого в двете теми.Просто реших че имам достатъчно приятелки с деца и прекарвам времето си с тях и се чувствам страхотно.Детето също.Когато ме интересува нещо се допитвам до тях и винаги са ми помагали.Още много неща мога да кажа, но няма смисъл.Чета си и си пиша във форума, защото имам доста приятели тук, но с отчетните теми приключвам.

Написах ви всичко това защото смятам че е неуважително просто така да си тръгна, а и бях обещала да правя колаж.Ако няма кой да го направи с удоволствие бих ви го направила, но моето дете няма да е там.Нито съм чела, нито смятам да чета за да не открия още някоя отровна реплика.Ако има проблем и няма кой да направи колаж пишете ми и ще го направя.

На всички които пишат тук искам да пожелая здраве на вас и семействата ви и пак казвам не вие сте причината да спра.Просто вече нямам желание ..заради станалото.Ще се радвам ако ви засичам в други теми.С момичетата с които съм  по-близка си говорим по скайпа и така ми е добре.
  Останете си със здраве и моля да не отговаряте на поста ми.Беше само информативен.
  Довиждане Hug

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 13:19 от Kpuccu

# 226
Криси Hug, ти си знаеш Hug

Нека някой с опит направи колажа, щото аз нямам никакъв - бих го спретнала, но доста ще си играя.... Embarassed

snimi za kolaja - user  mutsunki
password - oktomvri

# 227
DennyIvanova, имам опит, и то професионално. И с Movie Maker също. Но ако има желаещи, не се натискам. И същите снимки от колажа ли да влязат в клипчето?
Криси, знам, че няма да го прочетеш, но много кофти се почуствах след поста ти. Нямам нищо общо с проблемите, които описваш, но някак си ме засегнаха думите ти. Не си струва заради малцина да обръщаш гръб на всички. Но всеки сам си избира приятелите, нали? Хайде, точка по този въпрос, щото и много други момичета "изчезнаха".

# 228
kali_k не съм искала да те засегна или подценя.  Peace Аз казах, че не ми остава никакво време напоследък и затова немога да се заема с тази задача. Иначе работя и с Photoshop, мога да работя и с Windows Movie Maker  Heart Eyes
Крисси, незнам дали ще прочетеш това, но се надявам да размислиш!  Heart Eyes

# 229
DennyIvanova,  Heart Eyes! И аз съм така с времето, но ще се опитам да намеря за тази приятна задачка.Особено след творческия труд на Музовска по одата клипосването и колажирането ми се виждат нищо работа. Laughing Чак сега прочетох за интервенцията - добре си решила, имаш стиснати палци от мен всичко да минава бързо. Бъди здрава! Hug

# 230
  • в здрача
Едни и същи снимки ли ще сложим в клипчето и в колажа? За колажа е хубаво да се поизрежат снимките, че да се вижда личицето на детето, а за клипчето - по голяма снимка, затова слагам 2 - малка и голяма.  Май направих беля - Нинче на твоята красавица ли беше първата снимка? Моля те виж, че вместо да напиша името на моята снимка го написах върху другата и само запомних Александра. Извинявам се за разсеяността.

# 231
Tsv няма нищо Hug  Кажжете имена ще слагаме ли? newsm78

Нека наистина някоя мама с повечко опит и време го направи- аз не искам в този случай, щото наистина ще се поизмъча Laughing

Току-що видях, качени са снимки за колажа и в двата албума. За да не трием качвайте и в двата за колажа, но по 1 снимка Peace

# 232
Къде ги качвате снимките newsm78 и аз да се включа ако може Laughing

# 233
# 234
Здравейте! Ние днес ставаме на 7м. Tada
Поздравявам и другите празнуващи днес!!!

# 235
  • софия
  bouquetв това време сме само навън и не ми оставя време за четене.вече всички растат много бързо.чакаме каката да свърши училище на 30,05 и да си отдем на вилата в това слънце. Hug

Последна редакция: пт, 22 май 2009, 22:23 от microelena

# 236
Добър вечер,я кажете със какво ще мажете сладурчетата като почнат комари  newsm78

# 237
Добро утро!
Честити месечинки на бебчетата Ева и Александър    Hug  newsm51
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден  Hug

Ние май сме по добре, от 2 дни и Т не вдига. Не съм я водила на лекар, само кърма и дано се оправя.Тая настинка почна от таткото мина през мен и стигна и до нея.
Константина вие как сте? Нещо се поизгуби...
На всички бебешоци многоооо  Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes

# 238
Момичета вече не издържам детенце продължава с разтройството - оставих го само на АМ и оризова каша,давам и глюкоза - място немога да си намеря - ако до обяд не се подобри ще трябва да ходя до ифекциозна болница направо полудявам.На майка не мога да кажа защото е зле и прави кризи от няколко дни и само това и трябва и на свекито и свекара немога да кажа че те пък ще й звъннат направо с мъжа ми сме се побъркали.По не температурата овладях за сега над 38 не вдига вече незнам какво да правя аман от доктори.Педката вчера консулнации по тел и пак един болюк илачи #Cussing out #2gunfire

# 239
e_kateto   Hug Hug Hug
Дано на Калинчо му мине бързо, та да не се стига до болница  Hug
Иние бяхме с разтройство, но днес май сме по добре.

Общи условия

Активация на акаунт