Нормално беше да има и обидени и разсърдени, нормално беше всичко до момента в който видях един чат и по-специално думите на една жена, която няма да спомена ...тя ще се познае ако прочете :
" S niakoi mami chesto se vijdame v borisovata, mislihme kak da konspirirame temata za da ne ia otkriete vschki," няма да довърша изречението защото звучи адски грозно.Много момичета пишеха и в двете теми и беше нормално, защото и в другата тема има хора които харесват, след това исказване се отвратих и реших че аз бях до тук.Независимо че не съм писала в другата тема просто незнам кои са тези "отбрани" майки и просто не мога да съм такава лицемерка.Нямам нищо лично към никого в двете теми.Просто реших че имам достатъчно приятелки с деца и прекарвам времето си с тях и се чувствам страхотно.Детето също.Когато ме интересува нещо се допитвам до тях и винаги са ми помагали.Още много неща мога да кажа, но няма смисъл.Чета си и си пиша във форума, защото имам доста приятели тук, но с отчетните теми приключвам.
Написах ви всичко това защото смятам че е неуважително просто така да си тръгна, а и бях обещала да правя колаж.Ако няма кой да го направи с удоволствие бих ви го направила, но моето дете няма да е там.Нито съм чела, нито смятам да чета за да не открия още някоя отровна реплика.Ако има проблем и няма кой да направи колаж пишете ми и ще го направя.
На всички които пишат тук искам да пожелая здраве на вас и семействата ви и пак казвам не вие сте причината да спра.Просто вече нямам желание ..заради станалото.Ще се радвам ако ви засичам в други теми.С момичетата с които съм по-близка си говорим по скайпа и така ми е добре.
Останете си със здраве и моля да не отговаряте на поста ми.Беше само информативен.
Довиждане