Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 087
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Създадох албумче - потребителят и паролата на лични.
Албумът е личен, та ще иска още една парола.... Качвайте на воля. Някой ако иска, да направи албумче вътре, в което обаче ще се качва само по 1 снимчица за колажа.....

# 211
Какво "четете" бе хора? newsm78

# 212
  • Бургас
Добро Утро Hug
Ние изкарахме една кажи-речи спокойна нощ.
Само към 22ч и после към 3,30ч помрънка Никол
погушкахме се и пок си заспа.
Сега вилнее с паяка и след малко ще поизлезем.
Пепеник радвам се че ви е харесамла мулодийката Hug
Гале/Барзова/ браво на Раичка Hug
и да знаеш ,че ти завиждам,че имате куФня-
при нас е след 10-ти месец.
Кло сега вече Рони ще ти разкаже играта-хихихи.
Кали напълно нормално си е качил Митанчо Grinning
от тук нататък все по-малко ще качват Peace
и на теб завиждам като на Галето Laughing
Кате мила ужасно е да ти е болничко детенцето Hug
Дано утре ни зарадваш с по-добри новини и вече почва да прави пакости мишока Hug
Тинката верно се позагуби,дано е по-добре малката Хриси Praynig
Наде видях аз снимките и съм мноооого очарована Hug
Пипи е просто прекрасна Heart Eyes
Ниноче браво за момата сладурка.
Пусни ми парола и потребител на ЛС моля.
Искате ли да сме мами + бебоци или само бебоци???
Ками пусни си скайп-а моля Peace
"четем"=Секс Joy

# 213
А какво стана със снимките за предишния колаж? Явно съм пропуснала кога сте решили, че няма да се ползва повече старото албумче..  Shocked
Нина, Вероника още не пълзи, само се опитва, но предполагам, че ще е тези дни. Мерките на нашите щерки са почти идентични. 8.500, 70 см.
За киселото мляко, аз ще го въведа след годинката, не по-рано. И със сигурност ще предложа пълномаслено. Най-вероятно няма да е домашно, защото нито мога да квася, нито има от къде да взема.
Кате, аз също те съветвам да изчакаш с въвеждането на нови храни. Стискам палци за бързо оздравяване на Калин и добри резултати от изследванията. Адаптирано мляко не иска ли да пие? Не се коси за кърменето, седем месеца е добър период, дала си му чудесен старт!

# 214
  • Бургас
Кло ще си ползваме старото албумче,
само за колажче ще съберем снимки в това на Ниночето,
за да и е по-лесно да го спретне Peace

# 215
Чудесно, тогава аз ще си изтрия снимката за колажа, който Криси щеше да прави. Ако не възразявате.  Peace Моля за парола, в такъв случай.

# 216
Супер, качвайте там само за колажа.

Може и мама и бебе, що да не може ....или пък и две дечица.... Hug

# 217
  • Бургас
Ниноче аз със две живот и здраве се надявам след 4-5г да имам снимки Hug
Честит 7-ми месец на
Тони на Джиджи Hug
Макси на Фийл Hug
Ивет на Дезирелка Hug
Крис на Ванче мамче Hug
Вики на Дани Hug

# 218
  • в здрача
Аз мога да направя колаж и клипче, само че за клипчето нямам подходяща музика.
За млякото - ще изчакам още малко и после ще давам домашно. Нямаме проблеми с набавянето, пък и ще се науча как да го подквасвам /досега с тази задачка се справяше таткото/.  

# 219
Много съм тъпа,а Blush? Къде да сложа снимки за колажа newsm78?

# 220
Здравейте,
Неди имам възел на щитовидната жлеза и ще ми го махнат Sad Да си призная - много се притеснявам, но няма как  Sad

kali_k, ако имаш опит с програми от рода на Power Point - мисля че ще ти е лесно. Логиката е същата като при Power Point, Windows Movie Maker е много лесна. Мисля, че ще се справиш отлично  Peace За албума може и в picasaweb.google.com
Относно яденето - аз още не съм им давала. Но ние сме мн назад със захранването Sad. Не сме включвали още даже и месото. Sad Но аз не бързам има време  Peace

e_kateto, мила пращам ти мн целувки и прегръдки от нас  Hug Heart Eyes Желаем ви скорошно оздравяване.  Peace

VelinaS
благодаря много за подкрепата!  Heart Eyes

barzova ние на 7м бяхме 8,800кг  и 71см и сме в норма, над оптималните и под максималните  Peace

Н И Н А за киселото мляко съм на същото мнение   Naughty Може ли парола и потребител и за мен?

Tsv относно музиката мисля, че мелодията на "Детство мое" ще е ок, но нека и другите да кажат какво мислят по въпроса  Thinking

# 221
Дени, то не страшно, но трябва ли да се махне? Братовчедка ми е с възел от 6 одини вече и лекаря каза, че не е необходима операция. А къде ще я правиш? Подкрепяме те и сме близо до теб и в операционната даже Praynig Hug

# 222
Момичета, слушам новините и казаха, че затлъстяването на децата се определя още  от бременността newsm78 И един" господин " се изказа че ако не искаме децата да са с наднормено тегло бременната не трябва да качва повече от 10-12, най много 15 кг  #Crazy. Аз качих 20...и това значи че ще имам дете с наднормено ли  #Crazy
Я коментирайте...

# 223
Мале и моето така Joy
Аз пък четох,че мастните депа се образували между 5 и 6 месец и ако тогава  детето е шишко е предразположено.И друго,че информация за структурата на тялото се получава повреме на бременноста(имало случаи детето да копира дефекти от майката,които не са и по рождение).
Малко не ми се вярва Rolling Eyes

# 224
VelinaS благодаря ти за подкрепата!  Heart Eyes Ами аз отлагам тази операция вече 2 години, от времето  преди бременността. Когато бях решила предният път се оказа, че съм бременна и се отложи във времето. Но възелът ми расте и лекарят каза, че трябва да го махна. Пък и него се увреждат бъбреци, сърцето и още мн др. органи. Дане ти казвам колко негативно се отразява на нервната с-ма и как ускорява пулса. Моят винаги е около 100, а през бременността заради таблетките за задържане се ускоряваше до 120. При, което всеки път си мислех, че няма да оживея. Защото се задушавах и като мине известно време след като съм ги пила пак ставаше около 100. Продто беше ад  Tired Може би при братовчедка ти е различно, незнам  Thinking
Ами при д-р Николай Кънев от Института по ендокринология в София. Те април-май се преместиха в Майчин дом на 11ет.

elipepova аз незнам дали има някаква връзка  newsm78 Аз през бременността бях качила 13кг. и то 9 от тях в 9м, до тогава бях качила 4кг. Въпреки,че познавам жени, качвали по 20-30кг през бременностите си, а сега децата им са слабички  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт