Сяда на гърне и яде месно пюре -има с какво да се похвали ОКТОМВРИйското дете

• 15 090
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
И на нас ни казаха,че е по добре домашното кв.мляко и така почнах да давам,мама прави и праща,но малчо много взе да повръща,опитвах и със купешко но пак повръща и ще изчакаме да мине известно време и пак ще дам  Hug

# 196
  • Бургас
Пате разбира се, че се водим по човечетата Hug
Никол първо опита 1 лъжичка след няколко дни 4лъжички и после направо 100-120гр.
Сега го яде и чисто с лъжица,и с бисквити ,и го пие разлредено с малко водичка Grinning
Но да чукна на дърво за сега нямам проблем Peace
ААА забравих да кажа,че днес я захраних с жърлтък-беше трошичка,
щото си откраднахме от пюрето на Али на Златинабер/картофи и моркови+1/2 жълтък/
За сега няма реакцяия/дано така си и остане/

# 197
Здравейте, момичета! Аз по цял ден съм навън с г-цата и нямаме мн време за форума (въпреки, че постоянно е включен, та съм онлайн целодневно Wink)
Ние днес излизахме, че имах малко работа към10-11 и беше толкова горещо - явно съм я прегряла ли незнам, като се прибрахме към12:30 и заспа към 13. Към 13:30 се буди с рев и малко след това започна да повръща и така няколко пъти до вечерта. А не е повръщала от  началото на захранването - някъде от около 2м. Мерих температура - нямаме Дано утре е по добре.  Sad

Честити месечинки на порасналите бебчета!   bouquet
 Честит имен ден на Константина и Ели! Да сте все така готини и позитивно настроени!   bouquet

Аз малката през деня като спи я завивам с много тънка пеленка. А вечер спи по боди с къс ръкав без чорапки и я завивам с олекотена завивка, но общо взето спи отвита до около 5ч сутринта. Спи при нас, за да мога постоянно да я завивам, но пак не се получава Sad А и спим на отворен прозорец Simple Smile

С "четенето" съм се върнала в 1ви клас - мнооого сричам Simple Smile Трябва повечко да се упражнявам Wink

Относно кис. мляко немога да дам мнение, защото аз още не съм давала, но сега и аз се зачудих newsm78

Гале

Niel, честито завършване на сестричката ти! Нека пътя им в живота е осеян с много рози! Нали знаеш, че чакаме снимки Wink

А относно колажа, аз се оправям долу-горе с Фотошопа, обаче милички не ми остава време от хойкане, та и другата седмица ще ми правят операция, та в главата ми е пълна лудница. Притеснявам се за мен, и за това как майка ми и съпругът ми ще се оправят с малката... направо...  Whistling  Tired
А клипче можем да направим с Windows Movie Maker Simple Smile Адина беше правила предното със същата програма, а тя всъщност къде изчезна  newsm78

Лека и спокойна нощ от мен! Heart Eyes Отивайте да "четете", че аз тази вечер ще пропусна  Joy

# 198
  • Бургас
Денинце какво ще се оперираш мило?
Ако не е нахално де Blush
Ще стискаме палци всичко да е наред и бързо да се възстановиш  Hug
И тъй като моите постове са през пост аз ви оставям и отивам в прегръдките на Морфей,
а "сричко-четенето "ще е за друга вечер Grinning
 smile3524 newsm46

# 199
Здравейте, мацки!
С Windows Movie Maker ще се пробвам аз, ако няма желаещи. Къде да направим албумче със снимки обаче, старият бил с изчерпан лимит (четох при колежките в другата тема). Може в album.bg или в bgphoto.net
Бърз въпрос: давате ли супа и ядене на бебчовците? От млечната кухня имам впредвид.
И вече сме 8 кг. и 70.5 см. Само 200 г за месец и половина. Но тъкмо няма да му тежи дупето.
Лека и сладка от мен.

# 200
Неди благодаря ти за прекрасната музика.
Успя да приспи и Митето. Тази вечер докато пазарувахме
в Кауфланд заспа прав в баща си. Беше много смешен, но по
никое време - 19,30. Естествено сега се чудеше какво да измисли,
но музичката го приспа. Неди  Hug
Лека нощ мили мамчета.
Да не се зачетете в интересните книги- утре щури бебоци ви очакват.

# 201
Кали аз давам вече обща храна,а от понеделник сме на детска кухня.Яде всичко,което съм и приготвяла досега.

# 202
Рая е 8.200 и 71 см. мисля че сме в нормите  newsm78

# 203
Честита месечинка бебе Антония,бебе Максим,бебе Ивет,бебе Кристиан,бебе Виктор  Hug Hug Hug Hug Hug

# 204
Добро утро! Ъъъъ, нищо не съм чела, така че първо ще хвърля едно око на темата и после ще пиша.  Mr. Green
И само да се похваля, че Вероника почана да се върти като пумпал и се опитва да пълзи (пфууу, най-накрая). Свърши ми спокойствието.  Sunglasses

# 205
Здравей те мамчета - Калинчо го слагам да спи в летно чувалче с боди с дълак или къс ръкав зависи как преценя.Малкия е доста зле поне температурата я свалих ме беше няколко дни с 39 градуса с ужасно разтройство,а мойта педка нищо нурофен и панадол да давам,а то детето не яде не пие по едно време беше един такъв летаргичен - направо за тези 5 дни си изплаках очите.Накрая започнох аз да си го лекувам с ентерол и съм взела една банка глюкоза да му слагам във водата че то от детето почти нищо не остана - направо съм луднала сега чакам да излезат резултатите от урината. Малко се по закрепи дано днес е по добре.Относно киселото мляко и аз днес ще се пробвам да му дам имам домашно - доно това му хареса ,че преди 10 дни и кърмата спря и направо ужасс. Е споделих Cry

# 206
Добро утро, сладунки, я си кажете кой какво прочете Party
Честито на кръглите месечинки, здрави и весели деца да растат
Дени, каквато и да е интирвинцията да мине леко и успешно, за детенце не се тревожи - ще се справят. Ако имат проблеми да надникнат тук - ще помагаме.
И ние хапваме от време навреме кис. мляко Верея /приятел на мъжа ми работи там и гарантира качеството/
Катето, какво стана с вас, как е Калин?
И Константина не се е мяркала, дано са по-добре Praynig
Целувки на всички ви Heart Eyes Heart Eyes

# 207
Като пиша и не виждам какво става, Катето беше преди мен.
А кръвни изслевания не правихте ли?
Кате, дали сега му е времето за нова храна /киселото мляко/, а?
Искрено се надявам да се оправи момчето, та и ти да се успокоиш Praynig Peace

# 208
  • Велико Търново
Леле, ама аз много съм изпуснала бе!!! Все пак да се отчета - 6750гр, 67 см. Постоянно хайманим и не се завръщаме вкъщи по цял ден! Имаме си и другарчета в парка. Вчера Пипи бръкна в устата на едно 4-месечно момченце, голям смях падна  Laughing

# 209
За нормите - моята е 8300, 70 см, та е в нормите Laughing

Ниелче, честито завършване на сестричка ти. Дано си поживее като студентка, щото после....нали знаеш какво иде Joy Hug  bouquet  bouquet

За киселото мляко - едно време са го давали като по-добър вариант от прясното и поради липса на Хумана Peace
Ще давам след годинка. Познавам вече три доказани случая на язва при голямо дете точно поради даване ненавреме на кисело мляко, каквото и да било то. Но това си е мое мнение.

Момичета , ще направим албумче при моите в снимка бг, но ми дайте ден-два, че не мога да се добера до компютър от каката.

Музе, де си ти?

Кате, според мен не давай нищо ново като храна, щом още не е добре бебето, камо ли кисело мляко Sad....

Дени, Hug

Клото, честито ти пълзящо хлапенце. Laughing Моята още не ще, но успешно се придвижва по гръб, правейки мост #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт