Хубав слънчев ден си имаме.Шмате, много забавна тема
Също от както малката се очовечи се улавям да правя направо невъзможни идиотски физиономии и да пищя заедно с нея само и само да я разсмивам, защото много сладко се смее и мъжът ми си умира от смях с мен
Аз всяка събота на семейната закуска предлагам на любимия да му сложа млекце в кафето, натурално така да се каже, ама той не иска..да не гледал как го слагам
Пиаф, Гардения, и ние си нямаме зъбки още.., за което аз се радвам, че тя захапва като куче с венците, а не ми се мисли какво ще ме прави като се озъби

Адиктче, те всички са ти писали. Само исках да ти кажа, че и аз от Асето съм запомнила и винаги предлагам двете гърди. То на моята лакомница няма и как иначе де..

Иринии, много ми беше приятно да прочета мнението ти за повишаването на имунитета. Разсъжденията ти са чудесни.
Като цяло съм забелязала, че умееш много добре да излагаш писмено мислите си, което предполагам се дължи на творческата ти натура и професия. Това е нещо, което от както прописах във форума открих, че не ми се отдава много много...Накрая да ви се оплача, че вчера ми се разкървави една бенка, точно над гърдите под врата. Пада се точно под презрамката на сутиена. Много се притесних. Това е бенка все пак. Веднага се обадих на познатата ни дерматоложка от св. София и привечер отидох с малката на ръце да ме види. Слава Богу каза, че е 100 % доброкачествена, но я гори и чисти може би около 5 мин. с един уред и мнооого болеше
Възможно е и малката да ми я е разранила, защото докато суче постоянно ме чопли около врата и дращи. Нищо чудно да го е възбудило и да е набрало, защото нещо черничко излезе от нея освен кръв..абе мани...П.С. Само да дам рапорт, че мъжо преди малко изповяда БМВ-то..
вече официално е пешеходец..живот и здраве чакаме утре новата..
,

и Миро вече ака само в гърнето и, като сме вкъщи, често си е по голо дупе и пишка пак в гърнето. А навън колко често го изпишкваш?

, но добре си направила, че веднага си потърсила лекарска помощ. Дано не ти прави повече проблеми!
(със среден успех по укротяване на болките).

за теб и Борис!
и Любо ме драска и щипе, но като му хвана ръката или му дам да ми държи блузата или нещо друго, не се сърди. 
Освен това цистита не ме оставя, а и се поразкашлях нещо. Ако прихвана нещо още от таткото ще
Другата лекция от 14 няма да я сбъркам обаче