Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 819
  • 523
  •   1
Отговори
# 255
 PeaceАйде и нашата е вече на лице Flutter -днес обаче имах много странно "изживяване" в митницата-случва ми се за пръв път Rolling Eyes.След като 2-3 така и не получих известие за пратка,взех че се занесох до там/по телефона справки категорично отказват Naughty-зависи от служителя и кефа де Close/-та отивам аз и жената на гишето ми вика-"да имате колет-от вчера е,но митничарката тук иска среща с вас и ви е изпратила покана,тя приема между 13 и 16 часа но сега ще я попитам дали ще се съгласи да говори с вас в момента или ще ви върне за 13 часа"
Обяснявам че в 13 часа трябва да съм на работа и след молби и обяснения  бях удостоена с разговор Mr. Green-попитаме кога последно съм получавала колет от 3-та страна и ме накара да попълня декларация че тези 10ц чифта обувки били за лично ползване ooooh!.Обясних и че е така,защото си обединяваме поръчките заради доставката и тя ми казва,че била абсолютно наясно,но процедурата го изисквала Crossing Arms И така-попълних и ми ги освободиха.

Така че момичета-пишете ми адреси на ЛС да ги разпратя утре,сега тръгвам за работа,но ако сте съгласни/собственичките/ довечера мога да ги наснимам и кача "за оглед" Hug

# 256
Момичета, като гледах първия пост в таблицата с номерата номер 6 отговаря на 36.
На на последния ред на поста има линк, където се преобразуват номерата. И там 6 ми го дава, че отговаря за 38
Кое е вярното  newsm78

# 257
  • София
Момичета, като гледах първия пост в таблицата с номерата номер 6 отговаря на 36.
На на последния ред на поста има линк, където се преобразуват номерата. И там 6 ми го дава, че отговаря за 38
Кое е вярното  newsm78
Аз също много се чудих кой номер да си взема, тъй като аз съм си стандартен 36 номер и си поръчах 5.5 за равни сандалки. Трябва да ги получа до няколко дни и мога да ти кажа колко см са и дали ми стават.
Сега се сещам, че миналата година моя приятелка ми прати обувки от САЩ, сандалки с ток и номер 6 ми беше точно. Така че ако са с ток номер 6 отговаря на 36 тук.

# 258
Кое е вярното  newsm78
Аз също много се чудих кой номер да си взема, тъй като аз съм си стандартен 36 номер и си поръчах 5.5 за равни сандалки. Трябва да ги получа до няколко дни и мога да ти кажа колко см са и дали ми стават.

На мен ми трябва номер 37  Rolling Eyes
Ами момичетата, които вече са получили обувките си, по кой начин си изчисляват номера и дали съвпада  Rolling Eyes

# 259
Олена, моля, разчисти си кутията за съобщения!  Peace  Simple Smile

# 260
  • сусурлево
Кое е вярното  newsm78
Гледала си UK , a трябва да гледаш US . В Англия и САЩ номерацията е различна . ПОГЛЕДНИ ПАК

# 261
  • сусурлево
Кое е вярното  newsm78

На мен ми трябва номер 37  Rolling Eyes
Ами момичетата, които вече са получили обувките си, по кой начин си изчисляват номера и дали съвпада  Rolling Eyes
37 - 6.5 взимам на ток и са ОК. Равни съм взимала едни , но тях ги поръчах 6 и също са ми ОК.
В 90% от случаите съвпада номера по таблиците в първия пост , останалите 10% са в ПРОДАВАЛНИКА . Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 262
ОК, благодаря за уточняването  Grinning Аз понеже съм си харесала идни ботуши и има само 6 и 6,5 та се чудя кои да си взема  Rolling Eyes
А по сайта за преизчисляване ми излиза, че 6 е 38 за Европа или дължина на стелката 24,5  Rolling Eyes
http://www.convertworld.com/bg/shoe-size/
Май ще е на късмет първата поръчка  Laughing
И последно поръчката не трябва да надвишава 150 ДОЛАРА или 150 ЕВРО? Защото в няколко поста чета за различни валути  newsm78

# 263
Момичета, моля за малко помощ.
Може ли някой, който има обувки 7½  да измери стелката и да каже колко см. е?
Ще съм му много благодарна.  Heart Eyes
Става въпрос за ето тези сандали: http://www.gojane.com/29651-shoes-jewel-t-strap-sandal.html
Много ми харесват, но още се колебая какъв номер да взема. Аз съм между 37 и 38.
Сега си измерих стелката на едни чехли - те са точно 25 см.
Предполагам, че 25, 25, 5 или 26 см. стелка ще ми дойдат идеално.

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 14:01 от Джей

# 264
  • сусурлево
ОК, благодаря за уточняването  Grinning Аз понеже съм си харесала идни ботуши и има само 6 и 6,5 та се чудя кои да си взема  Rolling Eyes
А по сайта за преизчисляване ми излиза, че 6 е 38 за Европа или дължина на стелката 24,5  Rolling Eyes
http://www.convertworld.com/bg/shoe-size/
Май ще е на късмет първата поръчка  Laughing
И последно поръчката не трябва да надвишава 150 ДОЛАРА или 150 ЕВРО? Защото в няколко поста чета за различни валути  newsm78
ДА НО ЗА МЪЖКИ Simple Smile отбележи САЩ И КАНАДА женски и ще излезне точно  Wink

# 265
  • сусурлево
Може ли някой, който има обувки 7½  да измери стелката и да каже колко см. е?
Ще съм му много блаогдарна.  Heart Eyes
Става въпрос за ето тези сандали: http://www.gojane.com/29651-shoes-jewel-t-strap-sandal.html
Много ми харесват, но още се колебая какъв номер да взема. Аз съм между 37 и 38.

По таблицата 7.5 е 24.5 ето виж http://www.convertworld.com/bg/shoe-size/  трети ред отгоре надолу са см.  разликата е +- 1 мм.

# 266
  • Бургас
Може ли някой, който има обувки 7½  да измери стелката и да каже колко см. е?
Ще съм му много блаогдарна.  Heart Eyes

7.5 ще ти са точни!  Peace

# 267
Мушкайте в кошниците и се не бойте Crazy
Аз направих 3 поръчки вече,а не съм получила 1 чифт,за да знам дали ще са ми добре,но пък съм щастлива и си ги чакам с нетърпение Joy
Ами ако случайно пък съм си уцелила номера каква Василиса прекрасна ще съм newsm03

# 268
Мимита не е ли 8,5? Rolling Eyes
На 8,5 стелката е 25,1 см.

# 269
  • Бургас
Мимита не е ли 8,5? Rolling Eyes
На 8,5 стелката е 25,1 см.

Аз също както Джей, нося между 37 и 38. Преди си бях поръчала 7, но са на границата да са ми малки. Сега поръчах 7.5, мисля, че ще са ми добре. Става въпрос за сандали на равна, ниска подметка.
Не искам да заблуждавам никой, пиша си собственото мнение!  Peace
А по принцип, имам щатски обувки и седмицата ми е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт