Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 990
  • 523
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Мацки, получих си обувките, но са ми малки  Cry Не мога да се побера в кожата си от яд.... За съжаление ще ги продавам  Confused Ако някой ги иска, нека ми пише! Размерът е 7.5, но според не отговаря на 38, а по-скоро на 37.
Ето снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367303&pid=12603537

# 331
Ели, розови ли са или червени. Много са готини. Аз тази седмица си чакам моите, поръчала съм 6,5 за 37 номер, та силно се надявам да ми станат. Моите са равни обаче, че много ми се уморяват краката от високи обувки.

# 332
  • София
Получих си обувчиците  Grinning Много съм доволна и са ми точни. Много благодаря на Пепси   bouquet
Ето снимчици: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12605550

# 333
danaqv,

а кой размер са и дали си отговарят? И удобни ли са?

# 334
  • София
danaqv,

5.5 са и двата чифта. Аз нося стандартен 36 номер тук и са ми точно по мярка. Стелката я премерих 24 см. Да на мен са ми удобни. И на живо изглеждат определено по-добре Simple Smile

# 335
  • сусурлево
Някой ако има такива обувки 6.5 номер и не му стават , бих искала да ги купя , за съжаление докато направим поръчката се свършиха , а бяха за една приятелка .Единствено черни не ми трябват.

# 336
Мацки, получих си обувките, но са ми малки  Cry Не мога да се побера в кожата си от яд.... За съжаление ще ги продавам  Confused Ако някой ги иска, нека ми пише! Размерът е 7.5, но според не отговаря на 38, а по-скоро на 37.
Ето снимки:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=367303&pid=12603537

Аз до колкото разбрах са умалени,тези няма ли да и станат newsm78

# 337
  • София
Джулиана, стелката (като съм мерила по извивката) е 25см. Не вярвах, че тези няма да ми станат, още ми се плаче...

# 338
  • сусурлево
Хот Ели моите са 6.5 , за момичето за което искам такива мери моите и й стават , компромис с номера може но надолу - 6 , защото е с много слабо краче .
И мен много ме е яд ,че твоите няма да станат , цвета е този който тя искаше .

# 339
  • Хасково
Някой ще прави ли поръчкаа !
Искам да се включа!

# 340
Искам да се включа!

Аз моята я приключих. Утре трябва да получа паричките и да я пусна. Съжалявам!

# 341
  • Хасково
Искам да се включа!

Аз моята я приключих. Утре трябва да получа паричките и да я пусна. Съжалявам!

Охх няма нищо , става ли като правиш другият път да ми пишеш Wink

# 342
  • София
Ще правя поръчка, имам възможност да включа някой до 50 долара. Simple Smile

# 343
danaqv,

5.5 са и двата чифта. Аз нося стандартен 36 номер тук и са ми точно по мярка. Стелката я премерих 24 см. Да на мен са ми удобни. И на живо изглеждат определено по-добре Simple Smile

Много благодаря за отговора   bouquet

# 344
Здравейте мацки  Grinning
Аз от доста време ви дебна, даже в предишните теми исках някой да ме включи към поръчката си, но след дълго щурмуване из сайта реших аз да се пробвам да пусна поръчка.Засега съм се спряла на 2-3 чифта, на стойност около 50 долара, ако някой иска да се обединим-да заповяда! HugЩе говоря и с още една-две приятелки, че така доставката излиза много солена... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт