Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 044
  • 523
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Ако няма митница в града и не дължиш мито идват направо в пощенската станция, но не знам в този случай как се процедира, ако дължиш мито. Предполагам ще пристигне в града с най-близка митница и ще трябва да се ходи до там. Ще ти пратят известие по пощата, както за колети и писма.

# 91
А когато поръчката отиде на митница, но е под 150 евро и не се дължи мито и ДДС има ли много формалности и документи за попълване при вземането й? И колета от самата митница ли се взема или от някъде другаде?  newsm78

# 92
  • Варна
Отиваш и си го вземаш без да попълваш нищо на митница, от пощенския клон на митницата, ако няма такъв имат информация и може от там да ви опътят. Нямам идея как стоят нещата в другите градове. Във Варна има пощенски клон и от там се вземат колетите.  Peace

# 93
Привет,момичета Simple Smile  lilluu, uanda, *Tea*,  geri_koleva и tedinka1978 мога само да кажа , че на мен ми изпратили :отказ за един артикул (  на uanda ) и потвърждение  за изпращане на поръчката, надявам се че тази седмица ще пристигнат нещата Peace

# 94
Мисля, че в Бургас нямат Пощенски клон към митницата... В такъв случай май има голяма вероятност колета да си дойде направо в пощата...  newsm78 Ларедута в Бургас без значение колко тежи - може да е и 15 кг, винаги е на пощата... В другите градове знам, че ако е над 2 кг отива на митница... Докато не осъществя поръчката май няма да разбера, а явно, че няма човек от Бургас, който да е правил поръчка и да каже. Засега чакам мейл да се разберем за шипинга какво ще правим. Звънях в банката днес и парите от първия опит за поръчка (с 0.00$ шипинг) са блокирани, но не са изтеглени... Сега май ще трябва да ми ги освободят, за да направя поръчката втори път +40$ шипинг... Дано само отговарят и действат бързо, че не ми се чака...  Sunglasses

# 95
  • София
НЯКОЙ ПЛАЩАЛ ЛИ Е С ДЕБИТНА КАРТА НА ОББ (VISA ELECTRON)
защото ще ми отнеме две седмици да си изкарам ДСК, а обувките се свършват smile3512

# 96
  • сусурлево
с виза електрон мисля ,че неможе на обб

# 97
В Ларедут със сигурност не може - това е единствената Виза електрон, която не приема - на ОББ... За тук не знам....

# 98
  • сусурлево
тук казаха за виза класик на обб , че неможе ,но говорих в банката и казаха ,че нямало никакв проблем ,но не съм пробвала .
С картите не е много ясно - само ако пробваш

# 99
  • София
 Weary нееееееееееееееееееееееееееееееее  smile3518
няма ли някой за обща поръчка в София?
 Praynig

# 100
тук казаха за виза класик на обб , че неможе ,но говорих в банката и казаха ,че нямало никакв проблем ,но не съм пробвала .
С картите не е много ясно - само ако пробваш

С виза електрон не може , а не с класик.

# 101
  • Бургас
Мисля, че в Бургас нямат Пощенски клон към митницата...
Има, има .... В Старата поща има гише "Митница"  Peace

# 102
 Praynig

Ако някой прави обща поръчка за София да каже  Praynig

# 103
  • София
 Praynig

Ако някой прави обща поръчка за София да каже  Praynig
Friq какво искаш да си поръчваш .... аз бих си поръчала и сама, но картата ми ще стане чак на 1 юни, а не мога да чакааааам  smile3511 - ще полудея
Та затова искам да се направи обща - заради картата. Иначе искам обувки на стойност 58 долара, тъй че кажи дали искаш да се комбинираме

# 104
С дебитна карта Maestro на Хеброс банк някой знае ли дали става .Ако не да си извася някаква друга  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт