Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 035
  • 523
  •   1
Отговори
# 105
Олена пусна ли поръ4ката-искам да вклю4а още един два 4ифта в нея??Писах ти на ли4ни днес....Сега ще ти пратя още едно

# 106
  • Варна
Teo_71, пратиха ли ти вече мейл, че са ти пуснали поръчката?

# 107
  • София
Искам да ви питам ако си избирате обувки и сте 37 номер, какъв си избирате при поръчка - 7 или 8?  newsm78 Защото в сайта пише, че 37 европейски номер е техен 7 или 7.5, а в началото на темата е отбелязано, че е 8
Моля, помогнете  ooooh!  

# 108
Аз съм 38 и поръчах 8. Много се изкушавам за нова поръчка, но ще чакам да видя дали съм оцелила  Tired

# 109
  • София
Аз съм 38 и поръчах 8. Много се изкушавам за нова поръчка, но ще чакам да видя дали съм оцелила  Tired

Драсни после да кажеш как са ти, аз така или иначе трябва  да почакам докато да ми стане картата  Rolling Eyes

# 110
Разбира се, ще кача и снимки. Но ... нека първо ме намерят  Laughing

# 111
Weary нееееееееееееееееееееееееееееееее  smile3518
няма ли някой за обща поръчка в София?
 Praynig

Ако някой прави обща поръчка за София да каже  Praynig
Friq какво искаш да си поръчваш .... аз бих си поръчала и сама, но картата ми ще стане чак на 1 юни, а не мога да чакааааам  smile3511 - ще полудея
Та затова искам да се направи обща - заради картата. Иначе искам обувки на стойност 58 долара, тъй че кажи дали искаш да се комбинираме

Харесала съм си 2 блузки общо са към 20-25 долара
За комбината съм навита  Hug

# 112
Привет Simple Smile, uanda, Хот Ели, margolin1973 и Dahlia 0.35, точни сте , златни сте Laughing, значи остана само 1 момиче утре да изпрати паричките и правя поръчката Peace

# 113
Олена писах ти на лс утре съм на линия рано рано сутринта Simple Smile

# 114
Teo_71, пратиха ли ти вече мейл, че са ти пуснали поръчката?

Crossing ArmsТц-от вчера е този само

Re: Order 687253

Go Nedka!

Thanks for the email.

Your order is currently in processing. It takes approximately 1-3 business days to process and ship out an order. Once your order is shipped out, you will receive a shipping confirmation email.

If there is anything else that we can help you with, please let us know.

Happy Shopping!

Marcel
service@gojane.com

# 115
  • Бургас
Аз пак пропуснах поръчка, с Олена...  Hug

Но, ще следя  Laughing

За моите сандалки все още се чудя дали да ги продавам, ако реша да ги продавам, ще пиша първо тук, може някоя от вас да ги хареса!  Peace

# 116
Тео,а дръпнали ли са парите? Обувките,които поръчах при теб ги няма от известно време като артикул в сайта newsm78 Имам лошото усещане,че пак ще съм от"спечелилите" Tired

# 117
Привет Simple Smile, uanda, Хот Ели, margolin1973 и Dahlia 0.35, точни сте , златни сте Laughing, значи остана само 1 момиче утре да изпрати паричките и правя поръчката Peace

Утре до 10ч ще са в сметката Peace

# 118
Тео,а дръпнали ли са парите? Обувките,които поръчах при теб ги няма от известно време като артикул в сайта newsm78 Имам лошото усещане,че пак ще съм от"спечелилите" Tired

Да-парите са дръпнати още преди 2-3 дни-аз писах-докато проверя дали са блокирани,бяха направо дръпнати,но като гледам винаги може да "разчитаме на изненади" от сайта Crossing Arms

# 119
харесах си тез сандалки нося 41 номер някои да помогне на кой номер отговарям..
http://www.gojane.com/34507-shoes-leatherette-t-strap-sandal.html
 Simple Smileи да попитам при коя майка може да се пора4а тук в софия

Общи условия

Активация на акаунт