Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 031
  • 523
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте отново мадами!Добро утро, малко късно се включвам за поръчката за Варна,
ако ще се прави следваща поръчка или някои отпадне, моля да ме имате предвид.  bouquet
Леко съм бременна Wink пак, а обувките,които поръчах предния път са доста високи, сега ще трябва
да се сдобия с нещо по практично Confused, като това http://www.gojane.com/33161-shoes-denim-stud-slingback-wedge.html
Лек ден на всички  Simple Smile

# 121
  • сусурлево
Искам да ви питам ако си избирате обувки и сте 37 номер, какъв си избирате при поръчка - 7 или 8?  newsm78 Защото в сайта пише, че 37 европейски номер е техен 7 или 7.5, а в началото на темата е отбелязано, че е 8
Моля, помогнете  ooooh!  
37 e 6.5  , aз нося 37 и взимам 6.5 и са ми точни , погледни пак първия пост за 37 си пише 6.5 има и линк за номера и мерни единици също в първия пост .

# 122
Тео,а дръпнали ли са парите? Обувките,които поръчах при теб ги няма от известно време като артикул в сайта newsm78 Имам лошото усещане,че пак ще съм от"спечелилите" Tired

Да-парите са дръпнати още преди 2-3 дни-аз писах-докато проверя дали са блокирани,бяха направо дръпнати,но като гледам винаги може да "разчитаме на изненади" от сайта Crossing Arms
Явно съм бляла някъде EmbarassedОф,дано няма изненади Praynig

Искам да ви питам ако си избирате обувки и сте 37 номер, какъв си избирате при поръчка - 7 или 8?  newsm78 Защото в сайта пише, че 37 европейски номер е техен 7 или 7.5, а в началото на темата е отбелязано, че е 8
Моля, помогнете  ooooh! 
37 e 6.5  , aз нося 37 и взимам 6.5 и са ми точни , погледни пак първия пост за 37 си пише 6.5 има и линк за номера и мерни единици също в първия пост .
Аз също нося 37,всички маркови и скъпи обувки,които имам са с номер 37.Но по-обикновени и с не съвсем ясен произход са с номера 38,че и 39 #CrazyОт тук поръчах 7,5 и 8 и 8-цата ми е по-добре като размер.Дължината на стъпалото ми е24,5 ,25 см.По-добре измери крака и така ще решиш кой номер да поръчаш Peace-това към valmarie_p

# 123
Здравейте момичета! Днес съм получила 2 мейла от сайта. Ето ги и тях:

Thanks for your email.

Your package actually shipped today. You will be receiving a formal email later on tonight regarding your shipped package. This email will include a list of your merchandise that was shipped, as well as the tracking number to help find your package on its way to you. Your package shipped with standard shipping, which usually can take 9-11 days for you to receive. Please keep a look out for your package, as it will be arriving soon. If there is anything else I can do for you please let me know.

Monica
service@gojane.com

Re: Order Number: 710315

Go Petya !

Thank you for ordering from GoJane.com. Your order has shipped and is in
transit to your shipping address. Delivery times may vary depending on
your location and selected method of shipment. Please note that most
carriers do not ship on weekends and holidays.
Date Shipped Via
05/19/09 USPS EXPRESS MAIL
Tracking Number: EM309473496US

Please note that not all orders are shipped with a tracking number.

Доколкото разбирам, ми пишат, че поръчката е приета и шипната... Възможно ли е това, след като не съм правила допълнително плащане за шипинга още 40$? Могат ли да си ги прибавят сами и да си ги изтеглят от картата ми, без аз да потвърждавам?  newsm78 Нали бях пробвала този код за безплатна доставка и после като правих поръчката, така и не се промени това и доставката ми си остана на 0.00$... След това получих мейл от тях, че това не важи за интернационална доставка и аз им писах да откажат първото плащане, за да направя поръчката отново... А днес имам тези 2 мейла... Какво мислите, че става?  Shocked Не знам вече...

# 124
  • София
Искам да ви питам ако си избирате обувки и сте 37 номер, какъв си избирате при поръчка - 7 или 8?  newsm78 Защото в сайта пише, че 37 европейски номер е техен 7 или 7.5, а в началото на темата е отбелязано, че е 8
Моля, помогнете  ooooh! 
Аз също нося 37,всички маркови и скъпи обувки,които имам са с номер 37.Но по-обикновени и с не съвсем ясен произход са с номера 38,че и 39 #CrazyОт тук поръчах 7,5 и 8 и 8-цата ми е по-добре като размер.Дължината на стъпалото ми е24,5 ,25 см.По-добре измери крака и така ще решиш кой номер да поръчаш Peace-това към valmarie_p
[/quote]

Благодаря за отговорите!
Радвам се,че тук винаги има кой да ти помогне....По принцип обувките ми на ток са 36 номер, а имам патъчки 37 номер..Кракът ми е между 23 и 23.5. Май ще трябва да рискувам с 6 и с 6.5 за патъчките....Пък ако не стане - здраве да е! Ще ги пусна в продавалника.  Дано не се стига до там де, че няма да ми се чака пак докато дойдат smile3516

# 125
  • Варна
Пуснали са ти поръчката и дори са ти пратили номер за проследяване. Но дали са си дръпнали пари за доставка можем само да гадаем докато не видиш каква сума са ти изтеглили от сметката. Виж и ни кажи после, за да знаем за напред дали могат ей така да си дърпат сумички.  Peace

# 126
Тео,а дръпнали ли са парите? Обувките,които поръчах при теб ги няма от известно време като артикул в сайта newsm78 Имам лошото усещане,че пак ще съм от"спечелилите" Tired

TiredОпределено се оказаха основателни притесненията ти Sick -снощи /по малките часове/ са дошли два мейла почти един след друг -през 2 часа и  в първия точно ме уведомяват че е възникнал проблем при "събирането" на поръчката и точно Thanks for your recent order with GoJane.com. Unfortunately, we are sold
out of the

floral satin fabric heel 26669 8-GREEN са изчерпани и ако искам да ги заменя с други да пиша,ако не за парите свтоматично ще получа рефаунт и бла бла бла.

А следващия както вече писах е  малко след него със съобщение за шипната поръчка и тракинг номер и изброени всички останали чифтове-Date Shipped Via
  05/19/09 USPS EXPRESS MAIL
              Tracking Number: EM309363513US

Това е положението засега-пак казвам че за съжаление точно тези които бяха най-сериозни и реагираха бързо останаха ощетени. Crossing Arms

Uanda ще се свържем на ЛС или на скайп да се разберем как да ти върна паричките или да ги препратя на някой заел се със следваща поръчка.

# 127
Момичета, сега звъннах в банката и парите от картата ми са изтеглени вчера - 140,69$. Това е цената на поръчката без шипинга... Как сега ще ми вземат пари за шипинг?  Shocked В мейла им по-горе пише, че поръчката е шипната на 19.05... Дали са и тракинг номер, който обаче не показва нищо... Има ли вероятност все още да я откажат по някакъв начин след като не съм платила за доставка?  Rolling Eyes

# 128
  • Бургас
Момичета, каква е разликата в сантиметри между половин номер? Например, между 6.5 и 7?

# 129
  • София
Момичета, каква е разликата в сантиметри между половин номер? Например, между 6.5 и 7?
Виж малко по-нагоре бях питала за това
а този линк беше сложен в началото на темата - http://www.convertworld.com/bg/

# 130
  • София
Момичета, тези от вас, които са си получили поръчките и сте си поръчали обувки - как са като качество? От една страна е прекрасно, че цените са толкова изкушаващи, но от друга не се ли притеснявате, че може би качеството не е никак добро?
Моля тези, които вече са се сдобили вече с обувки, да споделят  Hug

# 131
  • Варна
Момичета, сега звъннах в банката и парите от картата ми са изтеглени вчера - 140,69$. Това е цената на поръчката без шипинга... Как сега ще ми вземат пари за шипинг?  Shocked В мейла им по-горе пише, че поръчката е шипната на 19.05... Дали са и тракинг номер, който обаче не показва нищо... Има ли вероятност все още да я откажат по някакъв начин след като не съм платила за доставка?  Rolling Eyes

Изчакай малко, в сайта за проследяване излиза пратката приблизително 1 ден след като са ти пратили мейл с тракинг номера, часовата разлика е доста голяма и затова се получава така.
Аз получих мейл на 19ти в 4 часа сутринта и сега в сайта за проследяване ми пише, че е шипната на 18.05 в 17.32ч, но това е тяхно време. Мисля, че всичко е заради часовата разлика. Щом са ти пратили тракинг номер значи са я пратили вече.
Но наистина нямам идея, как ще си вземат пари за шипинга щом са си дръпнали вече пари за поръчката. А не ми се вярва да се минат.  newsm78

Момичета, тези от вас, които са си получили поръчките и сте си поръчали обувки - как са като качество? От една страна е прекрасно, че цените са толкова изкушаващи, но от друга не се ли притеснявате, че може би качеството не е никак добро?
Моля тези, които вече са се сдобили вече с обувки, да споделят  Hug
Аз лично съм доволна, от тук съм си вземала и по-скъпи или на тази цена обувки и след 1-вото носене им е имало нещо. Не са лоши обувките, но всеки си има критерий. А и тръпката с чакането е...  Crazy

# 132
  • Бургас

Благодаря ти! Прочела съм мненията, но мен ме интересува разликата в сантиметри на стелката!  Peace

# 133
  • София
Здравейте, момичета!
Зарибихте ме и мен с този сайт.
Имам въпрос към тези от вас, които са от София - като сте поръчвали къде ви идва поръчката - в пощата или в митница. За митницата до централна гара ли става въпрос, ако идва там? Каква е процедурата на митница и сигурни ли сте, че сума до 150$ не се обмитява (имам спомени, че сумата без мито за страните извън ЕС е 45Е)?
И още един въпрос - дали ще има проблем, ако платя с картата на мъжа ми (моята не е международна), а получател да е моето име? Rolling Eyes

# 134
  • София

Благодаря ти! Прочела съм мненията, но мен ме интересува разликата в сантиметри на стелката!  Peace

В този линк при подробно преобразуване можеш да видиш и сантиметрите, но сигурно не си обърнала внимание. Отбелязано е, че 6.5 е 37 номер (в сантиметри 23.8см) , а 7 е европейския 37.5 (т.е. 24.1 см)........................Ако искаш влез и си провери. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 13:46 от valmarie

Общи условия

Активация на акаунт