Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 004
  • 523
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Към тези, които чакат поръчка, отваря ли ви се страницата за проследяване на поръчките? На мен и на на двата браузъра ми дава някаква грешка.  newsm78

# 181
# 182
  • Варна
Този на Бг пощи не се отваря, за да видя дали е пристигнала в София поръчката. Нещо се е прецакал сайта и кой знае кога ще го оправят. ooooh!

# 183
Здравейте, нова съм. Харесах си едни обувки. Може ли на лични някой да ми обясни как да се включа в обща поръчка и колко пари ще струва това. Благодаря предварително!   bouquet

# 184
Този на Бг пощи не се отваря, за да видя дали е пристигнала в София поръчката. Нещо се е прецакал сайта и кой знае кога ще го оправят. ooooh!
Когато си искат-те бърза работа нямат Mr. Green

# 185
Никой ли не иска да пусне обща поръчка... Praynig да си разделим шипинга. Бих пунала аз но имам прблеми с картата. Confused.Хайде момичета долара е паднал малко... Laughing

# 186
Май ми е пристигнала поръчката в България днес  Mr. Green

Detailed Results:

Bullet    Arrived Abroad, May 24, 2009, 9:41 am, BULGARIA
Bullet    International Dispatch, May 21, 2009, 10:04 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Bullet    Arrival
Bullet    Processed through Sort Facility, May 20, 2009, 3:12 pm, CITY OF INDUSTRY, CA 91715
Bullet    Acceptance, May 20, 2009, 3:06 pm, ONTARIO, CA 9176

# 187
  • Варна
Да, да, да и моята е в БГ. Хех, сайта на Бг пощи още не работи.

# 188
Ще чакаме да ни уведомят с бележчица Simple Smile

# 189
  • София
Да, да, да и моята е в БГ. Хех, сайта на Бг пощи още не работи.
Hug newsm44 Една добра новина понеделнишки!

# 190
  • Варна
Ще чакам направо утре да цъфнат на входа на офиса.  Mr. Green
Ако знаех дали днес ще са във Варна, още довечера отивам да ги взема, ама тъпия сайт на пощите....

# 191
Здравейте, момичета! Много ми харесват едни сандалки от тази сайт, но не съм поръчвала досега и не ми е ясно много-много.  Embarassed С радост бих се включила в обща поръчка!  Peace Смятам да поръчам поне два чифта, сериозна съм и няма да се откажа!
Моля, ако някой има интерес, да ми пише!  Hug

# 192
  • Шумен
Момичета, виждам че има доста желаещи за обща поръчка. Мога да се пробвам да пусна една, но имам едно притеснение относно митница. Прочетох първи пост и видях, че пристига в пощата при липса на митница, но все пак... Има ли някой проблеми да е трябвало да се ходи до митница, дори и да не са минати 150$, освен Авчето? Само това ме притеснява, да не се налага да ходя до Пловдив. Ако някой пък е съгласен да пусна на негов адрес - от София или Пловдив също съм съгласна.

# 193
Момичета, виждам че има доста желаещи за обща поръчка. Мога да се пробвам да пусна една, но имам едно притеснение относно митница. Прочетох първи пост и видях, че пристига в пощата при липса на митница, но все пак... Има ли някой проблеми да е трябвало да се ходи до митница, дори и да не са минати 150$, освен Авчето? Само това ме притеснява, да не се налага да ходя до Пловдив. Ако някой пък е съгласен да пусна на негов адрес - от София или Пловдив също съм съгласна.

Имай предвид че при мен проблема не е бил с обувките, а с часовници. И платих мито и ддс, защото беше регулярна пратка- получих един часовник , и след 2 дни получих още два. Ако ти не си поръчвала досега от там, няма как да ти е регулярна пратка, и да се наложи да плащаш мита и ддс. Така че не се притеснявай. Hug

# 194
къде са тея часовници???не ги намирам Shocked

Общи условия

Активация на акаунт