Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 021
  • 523
  •   1
Отговори
# 165
Абе аз чета, ама вече втора седмица не мога да разбера колко сантиметра е стелката на 9-ти номер. И накрая ще се набутам с нещо, дето няма да ми става и ще си седи като паметник.
Тъй. Оплаках се.

Аз имам два чифта номер 8,5 и стелката им е 26см и един чифт-8, на който стелката е 25см Peace
8.5 на ток стелката е 25.1

Сега ме накара да си измеря крака-25,5см.Възможно е да не съм премерила точно обувките-все пак са на ток.Единия чифт е на границата да ми е малък, така че е съвсем реално да е 25,1.Другия чифт обаче си е чисто 26см

# 166
Да споделя какво е продължението по случая с моята безплатна доставка  Confused Снощи съм получила този мейл:

Go Petya!

Thanks for the email.

You will not need to place a new order for this order. Your American Express ending in 6113 has already been charged for both the merchandise and shipping. Your order total is $180.69 USD.

Your order was shipped out on 05/19/09 and will be delivered to you through your local post office. The tracking number for your package is EM309473496US  and you can use this to track your package on www.usps.com.

If there is anything else that we can help you with, please let us know.

Happy Shopping!

Marcel
service@gojane.com

От мейла става ясно, че са си изтеглили 40$, а вчера като звънях в банката ми казаха, че имам изтеглени 140,69$... Днес отново звъннах, като обясних подробно и от банката ми казаха, че имам още едно теглене от същия търговец за 40$, което аз не съм потвърждавала ... Та просто да знаете - могат да си изтеглят парите допълнително и без потвърждение от вас...  Sick  Thinking

# 167
Аз отначалото знаех че ще ти ги изтеглят така. И при друго момиче, така бяха процедирали. Ако имаш в картата ги теглят, ако нямаш- отказват поръчката. Винаги е така.

# 168
То така не е много хубаво... Могат да си теглят колкото искат ....  Rolling Eyes

# 169
То така не е много хубаво... Могат да си теглят колкото искат ....  Rolling Eyes

Ама на никой не са изтеглили повече.  Peace

# 170
  • в града на атомното слънце :)
Аз пък се чудя с виртуална карта дали ще мога да пазарувам  newsm78. В редута става, но не знам дали американците ще се излъжат  Whistling.

# 171
  • София
Здравейте, искам да попитам кога ще правите следващата поръчка.Искам да се включа и аз.Сериозна съм и няма да се откажа.Благодаря предварително

# 172
Наблюдавай темата  Peace Има момичета от София, които поръчват и когато някоя се реши ще каже  Blush

# 173
  • София
Та просто да знаете - могат да си изтеглят парите допълнително и без потвърждение от вас...  Sick  Thinking

newsm78 Това законно ли е? Не трябва ли да чакат потвърждение от теб пък тогава да теглят? Банката как допуска такова нещо?

# 174
И аз не знам... Да предположим, че GoJane са коректни... но при положение, че иома толкова много интернет магазини, които са фалшиви... Не знам просто как е възможно, без да си вкараш сам информацията на картата и потвърдиш плащане да е възможно да ти изтеглят пари... Най-малкото според мен, от банката трябва да засичат по някакъв начин и поне да звъннат един телефон да информират картодържателя... Недай си боже някой мошеник така да ти изтегли картата... Затова май през Пейпал сии е най-сигурно...  Но GpJane нямат опция PayPal...  Rolling Eyes

# 175
Олена изчисти си кутията Praynig Praynig Praynig

# 176
Здравейте момичета, нова съм от заинтересуваните, НО ВИ МОЛЯ - НЕКА АКО СКОРО ПРАВИТЕ ПОРЪЧКА ДА МЕ ВКЛЮЧИТЕ!!!От Пловдив съм и много се надявам да се запозная с момичета,които често поръчват, за да сме си от полза...

# 177
Наблюдавай темата  Peace Има момичета от София, които поръчват и когато някоя се реши ще каже  Blush
 а  някой знае ли дали наистина има детски дрехи в този сайт,защото ми казаха,че има но аз не мога да ги открия.а ми показаха рокличка поръчана от там 

# 178
И аз не знам... Да предположим, че GoJane са коректни... но при положение, че иома толкова много интернет магазини, които са фалшиви... Не знам просто как е възможно, без да си вкараш сам информацията на картата и потвърдиш плащане да е възможно да ти изтеглят пари... Най-малкото според мен, от банката трябва да засичат по някакъв начин и поне да звъннат един телефон да информират картодържателя... Недай си боже някой мошеник така да ти изтегли картата... Затова май през Пейпал сии е най-сигурно...  Но GpJane нямат опция PayPal...  Rolling Eyes
имам една позната,която си поръчва от там постоянно,ако искате мога да я попитам как става тегленето на парите и да ми обясни по-подробно как стоят нещата.казваите ще питам,ако мога да помогна по някакъв начин.

# 179
Поръчка ще правите ли момичета да се включа  седин чифт обуща Simple Smile стига да не свършат.

Общи условия

Активация на акаунт