Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 037
  • 523
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, момичета!
Зарибихте ме и мен с този сайт.
Имам въпрос към тези от вас, които са от София - като сте поръчвали къде ви идва поръчката - в пощата или в митница. За митницата до централна гара ли става въпрос, ако идва там? Каква е процедурата на митница и сигурни ли сте, че сума до 150$ не се обмитява (имам спомени, че сумата без мито за страните извън ЕС е 45Е)?
И още един въпрос - дали ще има проблем, ако платя с картата на мъжа ми (моята не е международна), а получател да е моето име? Rolling Eyes

Здравей! И аз имах много въпроси относно това и понеже съм от провинцията, но в момента живея в София, се чудех къде ще е по-добре да задам адрес. Поразпитах един приятел и се оказа, че в София е по-изгодно, защото така или иначе се ходи до митницата, а в моя град няма такава и трябва да бия доста път, за да си взема поръчката. Въпросното момче често поръчва online и ми каза, че колетите пристигат на Централна Митница (зад централна автогара) и след пристигането на стоката от митницата БИ ТРЯБВАЛО ДА ТИ ИЗПРАТЯТ НЯКАКВА БЕЛЕЖКА, за да отидеш да си вземеш колета, но те не го правят и ще се наложи да си проверяваш. Може и да се поразходиш два-три пъти, но какво да се прави  Rolling Eyes
Колкото до това дали ще имаш мито и ДДС, предполагам, че доста мацки са си поръчвали и щом казват, че плащаш такива, ако стоката е над 150 евро, значи е така. Дано съм била полезна

# 136
Здравейте момичета, предлагам тези сандали ако някой проявява интерес да ми пише на ЛС. Не ги намирам вече в сайта за това слагам реална снимка. 6 1/2 или 23,5см.

# 137
Искам поръчкаааааааа  Praynig Praynig Laughing Laughing

# 138
Записвам се за нова обща поръчка с един чифт обувки

# 139
И аз ще се включа в обща с чифт сандалки Grinning

# 140
  • сусурлево

Аз лично съм доволна, от тук съм си вземала и по-скъпи или на тази цена обувки и след 1-вото носене им е имало нещо. Не са лоши обувките, но всеки си има критерий. А и тръпката с чакането е...  Crazy
И аз имам такива които след първото обуване им е имало нещо , само едни , но ходих по третоар , на които плочките бяха толкова разбити и на високи обувки е невъзможно да не ги жулнеш някъде или да се спънеш , сдобих се с много обувки и не нося едни постоянно , за да видя колко ще издържат . На пръв поглед качество като някои магазини по Пиротска и Графа само цените в сайта са по тънки

# 141
  • сусурлево
Здравейте момичета, предлагам тези сандали ако някой проявява интерес да ми пише на ЛС. Не ги намирам вече в сайта за това слагам реална снимка. 6 1/2 или 23,5см.

Има ги в сребристо и то само този номер и днес поръчах такива . http://www.gojane.com/29966-shoes-metallic-buckle-shield-heel.html   

# 142
Здравейте момичета! Ако има обща поръчка бих искала да се включа Praynig

# 143
Харесах си сандалки и ботушки,хайде да се организираме.....?

# 144
Моля ви във следващата поръчка ме включете със
http://www.gojane.com/32838-shoes-patent-peep-toe-pump.html - 8.5 червено

# 145
Момичета аз не разбирам какво ви става...не го приемайте като заяждане, но това не е нормално от 10 страници тема 8 да са с "моля ви да ме включите в поръчка" що за лудост е това.Просто следете темата.И когато някой упомене че ще пуска поръчка му пишете ЛС.. И 1000 поста да има такива не мисля че би помогнало някой да се навие да пуска поръчка при наличието на толкова несериозни хора... Peace Извинявам се за спама  bouquet Повече усмивки ви желая Hug

# 146
Мими, благодаря ти че го написа. Hug Че и моделите си пускат вече. ooooh! Беше ми омръзнало само аз да го повтарям. Май никой не я чете тази тема, влиза и - включете ме. ooooh!

# 147
Мими, благодаря ти че го написа. Hug Че и моделите си пускат вече. ooooh! Беше ми омръзнало само аз да го повтарям. Май никой не я чете тази тема, влиза и - включете ме. ooooh!

Абе аз чета, ама вече втора седмица не мога да разбера колко сантиметра е стелката на 9-ти номер. И накрая ще се набутам с нещо, дето няма да ми става и ще си седи като паметник.
Тъй. Оплаках се.

# 148

Абе аз чета, ама вече втора седмица не мога да разбера колко сантиметра е стелката на 9-ти номер. И накрая ще се набутам с нещо, дето няма да ми става и ще си седи като паметник.
Тъй. Оплаках се.

Твойто е друго. Hug Мога да се опитам да помогна. Значи на 7-ми номер стелката ми е 24,5см, а всеки следващ номер е по-голям с половин сантиметър. По тази логика 9-ти номер, трябва да е със стелка от 25,5см.
И все пак надявам се и някой друг да се включи, да потвърди.

# 149
Тъй. Оплаках се.

Аз имам два чифта номер 8,5 и стелката им е 26см и един чифт-8, на който стелката е 25см Peace

Общи условия

Активация на акаунт