Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 840
  • 523
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, по кой курс се смята поръчката?
Курс купува, продава или фиксинга на БНБ?

В поръчката влизат Frig, VIKI_I, Matia, alexa_di.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12519600
Вижте линка и кажете всичко наред ли е?
Ще ви изпратя на ЛС сметката ми. Моля ви да внасяте парите директно в клон на Райфайзенбанк, за да пристигат веднага при мен и да мога да пусна тази вечер, или утре най-късно поръчката.
След като получа колета ще ви ги изпратя с куриер.

Има още доста желаещи момичета. Ако искате мога да пусна още една поръчка, но на нечие друго име, и вие да си разпределите нещата. Също виждам, че Олена  ще  пуска. Ако искате пуснете на нея линковете.
  bouquet

При мен всичко е точно, писах ти на лични. Отивам да ти пратя парите по курс продава е най-честно според мен, понеже не ти пращаме парите в долари.. Още веднаж ти  благодаря   bouquet

# 226
Моята беше пусната на 19ти, на 20ти я потвърдиха, а днес куриер ги е доставил на адреса  Mr. Green Снимки след малко  Party

Ето снимките, но има и още 4 чифта, които не са при мен...
http://www.bp78.snimka.bg/album.php?album_id=381922
Тези тип ботуш много ми харесаха ... как не съм ги видяла в сайта  newsm78 , а гледам всеки ден  Laughing

Доста са височки, да видим ще изкарам ли днес със тях  Laughing Иначе са много хубави, а бяха и доста намалени - само 12 $   Money

# 227
Момичета, по кой курс се смята поръчката?
Курс купува, продава или фиксинга на БНБ?

В поръчката влизат Frig, VIKI_I, Matia, alexa_di.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12519600
Вижте линка и кажете всичко наред ли е?
Ще ви изпратя на ЛС сметката ми. Моля ви да внасяте парите директно в клон на Райфайзенбанк, за да пристигат веднага при мен и да мога да пусна тази вечер, или утре най-късно поръчката.
След като получа колета ще ви ги изпратя с куриер.

Има още доста желаещи момичета. Ако искате мога да пусна още една поръчка, но на нечие друго име, и вие да си разпределите нещата. Също виждам, че Олена  ще  пуска. Ако искате пуснете на нея линковете.
  bouquet

И при мен всичко е наред! Много благодаря Grinning

# 228
  • Варна
KIVA, при това положение доставката ти няма да е 40 $, а 45 $, защото е над 150 $.

Сега установих, че при отказан артикул и поръчка за над 150$, след като откажат артикула пак си дърпат 45 $ доставка а не както е за под 150$ - 40$ доставка.  #Cussing out Гадове, ще им пиша, не може така.

Момичета, поръчката е при мен, ще се опитам днес да пусна нещата, ако не успея утре задължително.  Peace

# 229
  • сусурлево
Момичета да ви попитам нещо от София къде си получавате нещата ? От митница или от поща? До колко работи митницата ? В събота работи ли ?
Ето това ми изписва 27.5.2009 г. 10:56:00 BULGARIA SOFIA EMS-SERVICE Receive item at office of exchange (Inb)   Значи ли , че мога да ходя да ги взимам и откъде ?
и на другата надписа е същия 27.5.2009 г. 10:57:00 BULGARIA SOFIA EMS-SERVICE Receive item at office of exchange (Inb) 
Моля кажете , че незнам какво да правя и къде да ходя !
Благодаря предварително !
   bouquet

# 230
  • Шумен
KIVA, при това положение доставката ти няма да е 40 $, а 45 $, защото е над 150 $.

Сега установих, че при отказан артикул и поръчка за над 150$, след като откажат артикула пак си дърпат 45 $ доставка а не както е за под 150$ - 40$ доставка.  #Cussing out Гадове, ще им пиша, не може така.

Момичета, поръчката е при мен, ще се опитам днес да пусна нещата, ако не успея утре задължително.  Peace

Благодаря за  уточнението. Нали съм начинаеща.  Crazy

В такъв случай се променя леко картинката.
За сега съм получила пари от VIKI_I. При нея няма проблем за 0,15 лв., надявам се другите момичета видят промяната.

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12524592

В такъв случай да не взема да мина 150 евро?
Аз като ги смятам съм 147 евро.

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 14:05 от kiva

# 231
  • Варна
Хайде и аз със снимков материял. Надявам се, че другите момичета няма да се сърдят, че съм снимала и техните обувчици.  Crazy

Ето на мацките:
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък, Цък
Цък, Цък
Цък, Цък

Хайде сега и моите:
Тези са 7 номер, Цък, Цък, Цък
Тези са 7.5 и мноОоОоОого ми харесват, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък

Искам да кажа, че в тази поръчка всички обувчици са страхотни, няма чифт, който да не ми харесва.  Heart Eyes

# 232
  • Варна
Не ми се вярва да ги минеш. Отделно на фактурата на кашона пишат сумата без доставката, а днес ми направи впечатление, че не отварят кашоните и гледат тази, която е отгоре. Не се притеснявай. А отделно може да гледаш курса на долара в банката на която ти е картата и моят съвет е да слагаш 1-2 ст. повече, а момичетата да пускат по 1-2 лв. повече. Все пак курса се променя.  Peace

# 233
Многа са яки всичките Crazy
 Пепси  супер си Heart Eyes

# 234
  • Шумен
Пепси благодаря за съветите.   bouquet
Страхотни неща си получила. Нямам търпение вече да пускам поръчката. Само че незнам кога ще стане. Две от момичетата не са  влизали във форума от както са ми писали да ги включа (от вчера). Да видим кога ще прочетат и другите ми писаници.  Rolling Eyes

# 235
Тези са 7.5 и мноОоОоОого ми харесват, Цък, Цък, Цък, Цък, Цък

Искам да кажа, че в тази поръчка всички обувчици са страхотни, няма чифт, който да не ми харесва.  Heart Eyes

Пепеси,може ли линк към тези,дето мнооого ти харесват,че и на мен мнооого ми харесаха,а нещо съм разсеяна и не ги намирам.Мерси! Всички са много готини,замислих се,че имам 20 чифта вече летни,ама може да вкарам още някой! Blush

# 236
  • сусурлево
За момичетата от София нещата които са колет , а не малък пакет са на митница . Ето няколко телефона които Пепс може да включи в първия пост.
9493280   - БГ пощи - много отзивчиви , чак да не повярваш
8317031 - сОФ.МИТНИЦА дават инфо по тел . също отзивчиви
9318023 - митница пратки EMS , както Джейн ги пращат. с тракинг номера ти дават инфо и 4 лв . не се плащат това за 4 лв. невзжи за поща EMS
Надявам се да съм била полезна !
 Simple Smile

# 237
  • Варна
Ще имам впредвид тази информация, ако правя темичката следващия път.  Peace

Ето линкче към МнОоОоОоОгОоО хубавите обувки!!!

# 238
Мерси,знаех си,че са с друг цвят на снимката и затова не ги виждам.Страхотно ти стоят и май и аз ще сложа едни в коша! Blush

# 239
Пепси благодаря за съветите.   bouquet
Страхотни неща си получила. Нямам търпение вече да пускам поръчката. Само че незнам кога ще стане. Две от момичетата не са  влизали във форума от както са ми писали да ги включа (от вчера). Да видим кога ще прочетат и другите ми писаници.  Rolling Eyes

kiva  Не се притеснявай няма как да минеш 150 евро, както ти е писала пепси , на фактурата се пише само стойността на стоката без обувките. Аз преди година бях поръчала 9 чифта обувки от   ибей и на фактурата пишеше само ценатана обувките,в това съм сигурна на 100% Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт