Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 21 067
  • 523
  •   1
Отговори
# 285
Казвайте кой ще пуска скоро поръчка. Чета ви от седмица насам, но не съм прочела някой категорично да е казал, че ще пуска поръчка. Едни сандалки за около 20 долара ще добавя.

# 286
  • Варна
Някой се е справил и без мен.  Hug

Страхотни са, белите са убиец, а на другите тока.  Mr. Green

# 287
  • Шумен
lilluu страхотни са, ама и много високи.  Shocked Как ходите на такъв ток? Колко см. е платформата на белите? Поне на платформа мога да ходя.  Laughing

# 288
Мерси  Flutter и аз си ги каресвам много

На белите платформата им в най-високата част, т.е. отзад на тока е 11см. но отпред е 3 см., което реално означава, че са около 8см. високи, но са мнооого удобни.
Кафевите не ги премерих, но и те имат малка скрита платформа и не са чааак толкова високи

# 289
Момичета вижте какво открих:
http://www.urbanog.com/
Мисля,че доставката е колкото от GoJane,така,че няма да е лошо да заформим един шопинг newsm53

# 290
Привет момичета Hug, искам да ви попитам: някой ли правил поръчката от  Go Jane за сума над 150 долара( обаче по малко от 150 евро), и когато е пристигнала плащали ли сте мито?
Защото искам да пробвам този път да направя поръчката на сума 180 долара и много се притеснявам да не ми накарат да плащам мито тука. Embarassed
Писах ти лс,не мога да пусна парите докато не разбера има ли вероятност да се обмитява,защото 15.40$ доставка и ако има мито вече ми става много.Звънях ти на тел но не ми отговаряш.

# 291
  • сусурлево
Мисля,че доставката е колкото от GoJane,така,че няма да е лошо да заформим един шопинг newsm53
А този го знаеме ,но разгледай обувките същите като в Джейн ,но на по -високи цени . За дрехите незнам

# 292
Привет момичета Hug, искам да ви попитам: някой ли правил поръчката от  Go Jane за сума над 150 долара( обаче по малко от 150 евро), и когато е пристигнала плащали ли сте мито?
Защото искам да пробвам този път да направя поръчката на сума 180 долара и много се притеснявам да не ми накарат да плащам мито тука. Embarassed
Писах ти лс,не мога да пусна парите докато не разбера има ли вероятност да се обмитява,защото 15.40$ доставка и ако има мито вече ми става много.Звънях ти на тел но не ми отговаряш.

Момичета, дано по-бързо да се разберете, че да се пуска поръчката. Иначе и аз ще се откажа и ще си правя сама. Номерата много бързо се изчерпват  Confused

# 293
Сандали, който в Джейн струват 13-14 $, в този сайт са по 23-24 $.
Иначе има и много модели, който ги няма в Джейн, ама все се надявам, че може и да ги пуснат.
Ако се заформи обща поръчка пишете ЛС. Ще се включа с нещичко.

# 294
Привет момичета Hug, искам да ви попитам: някой ли правил поръчката от  Go Jane за сума над 150 долара( обаче по малко от 150 евро), и когато е пристигнала плащали ли сте мито?

Момичета, дано побърза да се разберете, че да се пуска поръчката. Иначе и аз ще се откажа и ще си правя сама. Номерата много бързо се изчерпват  Confused
Ние се разбираме бързо,просто не мога да се свържа,а момичето се е заело с нашите поръчки,помага ни така,че нека сме търпеливи.може да има работа.А като можем сами защо не си го направим.Просто казах,че ако има мито,просто няма смисъл.

# 295
Написах го като алтернатива-има наистина неща,които ги няма в другия. Peace
А само не видях колко е доставката до БГ,просто една позната ми каза,че е като на GoJane,а аз така и не я намерих Rolling Eyes

# 296
В този сайт, тези които си бях харесала са с долар по ефтини от джейн  Mr. Green
Джей, питай Олена дали може да те включи в поръчката днес  Peace

ПС. http://www.urbanog.com/ сайта е много полезен, защото можеш да видиш обувките как стоят на крака  Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:53 от maimunche

# 297
Джей, питай Олена дали може да те включи в поръчката днес  Peace
Пратих и ЛС.  Peace

# 298
Привет момичета Hug, в крайна сметка поръчката ще бъде на сума 151.69$, без доставката, и предполагам че няма да плащам мито Peace, ако ivet се отказва на нейното място ще дойде джейн и всичко ще се нареди, за това тази вечер пускам поръчката с тези който изпратил парите(пратих съобщения на лични на Ивет и на Джейн)  bouquet
И благодаря на всички който ми отговори за митото  bouquet

# 299
  • Варна
Привет момичета Hug, в крайна сметка поръчката ще бъде на сума 151.69$, без доставката, и предполагам че няма да плащам мито Peace, ако ivet се отказва на нейното място ще дойде джейн и всичко ще се нареди, за това тази вечер пускам поръчката с тези който изпратил парите(пратих съобщения на лични на Ивет и на Джейн)  bouquet
И благодаря на всички който ми отговори за митото  bouquet
Нали знаеш, че доствката е 45 $?

Общи условия

Активация на акаунт