Go Jane- поръчка - време е за летни страсти - тема 4

• 20 833
  • 523
  •   1
Отговори
# 405
Нашата поръчка е пристигнала днес следобед в България  newsm44 Дали утре ще е в Бургас или ще остане чак за понеделник  Rolling Eyes Praynig

# 406
Момичета, пуснах поръчката, ама ми даде следното  Rolling Eyes
The satin plaid print halterSIZE-COLOR : MED-PINK is not currently available. Please contact us for availability of this item.
The platform thong sandalSIZE-COLOR : 6.5-BLACK is not currently available. Please contact us for availability of this item.

Тва сега означава че тези неща ги няма в наличност вече, но трябва ли да правя още нещо или поръчката ми е приета?

# 407
Олена, много  ти благодаря bouquet
Сандалките са страхотни, много удобни, но и доста високи!

Dahlia, аз получих точно тези, за които питаш, само че в черно. Токът е прозрачен, като платформа е и е стабилен. След малко ще кача и снимки!

# 408
Всъщност....разбрах, не е приета все още.Някой да има координати на mime-to, че нещата са от нейната поръчка  Praynig

# 409
  • София
Здравейте  bouquet

Ако някоя от вас прави поръчка тези дни - дали ще е удобно и мен да ме включите  Hug Hug Hug

# 410
  • Шумен
Момичета, поръчката ни е в Българияяяя.  newsm44 А сега кога трябва да пристигне до мен?  newsm78
     Detailed Results:

Bullet    Arrived Abroad, June 04, 2009, 3:25 pm, BULGARIA
Bullet    International Dispatch, June 02, 2009, 10:09 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Bullet    Arrival
Bullet    Processed through Sort Facility, June 01, 2009, 6:37 pm, CITY OF INDUSTRY, CA 91715
Bullet    Acceptance, June 01, 2009, 4:17 pm, ONTARIO, CA 91761

# 411
  • Варна
Утре си я чакай, а може и днес.  Peace

# 412
Molqviii i as iskam ako moje da se vklu4a 6te otka4a za edni sandalki Praynig

# 413
  • Бургас
и аз чакам някой да организира поръчка, за да се включа  newsm78

# 414
Олена, благодаря ти и аз.  bouquet  Ето ги и моите сандалки:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/37#34

# 415
Момичета, поръчката ни е в Българияяяя.  newsm44 А сега кога трябва да пристигне до мен?  newsm78
     Detailed Results:

Bullet    Arrived Abroad, June 04, 2009, 3:25 pm, BULGARIA
Bullet    International Dispatch, June 02, 2009, 10:09 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS)
Bullet    Arrival
Bullet    Processed through Sort Facility, June 01, 2009, 6:37 pm, CITY OF INDUSTRY, CA 91715
Bullet    Acceptance, June 01, 2009, 4:17 pm, ONTARIO, CA 91761
  bigdance2 newsm68 Как се радвам кива ...супер...   bouquet Мерси Simple Smile

# 416
Момичета кажете какво да правя.... Tired..писах ЛС на mime-to да си избере нещо друго, понеже стана ясно, че нейните неща са се изчерпали.Момичето от сряда вечер не е влизало, бременно е в 8 месец, дано не се е случило нещо лошо! Praynig  да я чакам ли още, или да пускам поръчката, понеже ме е страх нещо друго да не свърши? Praynig newsm78

# 417
При положение, че поръчката е в България и днес сутринта е излязла от митница София... Просто искам да питам, когато куриер ги доставя на адреса дали ги разнасят и в събота или ще остане за понеделник??? Пуснах я на адреса на офиса, а в събота не работим. Ако дойдат утре, а е затворено, дали в понеделник ще дойдат пак? Ако не дойдат къде да си търся кашона? Не знам какъв куриер е занесъл на адреса поръчката предния път...  newsm78

# 418
Белла, има ли място при вашата поръчка за още един чифт или не?

# 419
Ми хайде пращай линка с обувките, гледай да са до 18 долара, обаче. Peace Ще ти пратя на лични сметката, на която да преведеш паричките.
Момичета, пускам я след малко!Съжалявам за Мимето, но наистина я чакам от снощи да се обади, а сме толкова момичета а като гледам бързо свършват номерата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт