Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 633
  • 658
  •   1
Отговори
# 360
  • у дома
А аз съм чела, че е възможна такава 'размяна' на души - даже и след като се роди детето и във възрастен човек даже.  Зависи какъв договор са сключили душите помежду си.

Вери, според мен е напълно възможно това да е душата на твоя татко.  Още повече, че интуицията ти праща подобно силно 'усещане'. От това което пишеш, имате да си оправяте отношения (напр. да се научите да се разбирате и обичате) и са се прехвърлили на друго ниво т.е. сега ти си негова майка Wink И той е поискал веднага да 'слезе' пак при теб, понеже като твой татко не е успял.. Наблюдавай поведението, чертите на характера на сина си и сама ще разбереш дали се лъжеш или не.

# 361
  • Русе
  Вери, имам много сходни усещания като твоите. Въпреки, че не съм раждала сина си, първате година физически той много приличаше на мен и както твърдят близки на баща ми като дете.  Въпреки, че чертите му са различни от моите, някак си от първата ни среща, той като че ли изкопира погледа ми и израза ми.   Който го видеше се удивяваше на приликата ни. Имаме белези на едни и същи места, еднаква кръвна група,а моята е от редките.

# 362
  • Пловдив
...
Вери, според мен е напълно възможно това да е душата на твоя татко.  Още повече, че интуицията ти праща подобно силно 'усещане'. От това което пишеш, имате да си оправяте отношения (напр. да се научите да се разбирате и обичате) и са се прехвърлили на друго ниво т.е. сега ти си негова майка Wink ...

Rolling Eyes Така погледнато има логика и е напълно вероятно  Peace

# 363
Вери, от моята "опитност" мисля, че е напълно възможно баща ти да се е преродил в Ясен, за да си изясните отношенията. Има души, които не трбява да се ражат в този свят, но за които е полезно, т.е. част от пътя им е известно време да бъдат свързани с него (това е времето на бременността), пазайки по този начин мястото на тези, които трябва да се родят.

# 364
  • София
а и в една от книжките на Коелю, имаше интересна хипотеза, че духа може да живее няколко живота наведнъж, така да се каже - да се разделя на части...и дори, че така можеш да срещнеш сродната си душа, всъщност която е част от твоя дух...

# 365
  • у дома
а и в една от книжките на Коелю, имаше интересна хипотеза, че духа може да живее няколко живота наведнъж, така да се каже - да се разделя на части...и дори, че така можеш да срещнеш сродната си душа, всъщност която е част от твоя дух...

Biliи аз съм го срещала това - ако Душата е много напреднала може да избере да се раздели на няколко части и да се всели в няколко тела по едно и също време. Интересно какво се случва ако се срещнат в нашия физически свят.  newsm78

# 366
  • Русе

Biliи аз съм го срещала това - ако Душата е много напреднала може да избере да се раздели на няколко части и да се всели в няколко тела по едно и също време. Интересно какво се случва ако се срещнат в нашия физически свят.  newsm78

Ами откриват своята Друга половинка, Сродната си душа. Simple Smile Точно това е хипотезата в книгата 'Брида' на Паулу Коелю, за която Били-сан пише.
 Нещата, които сте споделили са много интересни. Амбер, просто изумително...
 Аз имам да нареждам един пъзел, свързан с тази тема. Дано да намеря някои отговори, докато ви чета.  Hug

# 367
Точно така ги усещам и си обяснявам нещата, момичета.  Hug

# 368
Мдааа, понякога докато ви чета и цялата настръхвам  Crazy
Вери, и аз си мисля, че е напълно възможно да са верни предположенията ти  Hug
Amber, уникално е това, което споделяш за приликата  Hug Heart Eyes

Винаги ми е било противоречиво мнението за Сродните души, за Другата половинка и т.н., но откакто сме заедно с мъжа ми, нямам грам колебание - той ми е другата половинка и това е  Heart Eyes
Сега и работа ми отворихте - книга да чета  Wink Hug

# 369
  • Costa Rica
А аз съм чела, че е възможна такава 'размяна' на души - даже и след като се роди детето и във възрастен човек даже.  Зависи какъв договор са сключили душите помежду си.

Във връзка с това, да ви кажа какво странно нещо ми се случи. Преди години имах приятел, който наистина ми беше "половинката". Четяхме си мислите и си довършвахме изреченията. Един ден ми казва "Сънувах, че си бременна" Shocked Бях, но още не бях му казала. За съжаление, детето не се роди. Скоро след това се разделихме - не с лошо, просто той замина. След година се омъжих от глупост и се роди дъщеря ми. Странното е, че тя няма никаква прилика с биологичния си баща. По характер е абсолютно копие на половинката ми. Близначе, диво за четирима и чаровно за четирийсет. Довършваме си мислите и имаме много по-дълбока връзка от обичайните "тийнът срещу дъртата" отношения, които виждам всеки ден. Та си мисля, че или нероденото ми дете се върна при мен чрез нея, или... и аз не знам какво... (разделяне на душите, може би?), но ми се даде втори шанс да изживея пълноценно тази връзка.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 20:09 от Делфина фон Ю.

# 370
Делфина фон Ю. , това е чудесно, че имаш тази възможност Hug Такива неща се случват през 12 години обикновено. При теб какъв беше периода, ако не е тайна разбира се

# 371
  • Costa Rica
3 години.

# 372
  • София
за 12 годишен период, Юпитер ли визираш?
Защото при мен например, силните сърдечни изживявания и мъжете се появяват през 7 години...

# 373
  • у дома
Делфина, твоята история ми напомни нещо позабравено. Може да няма размяна на души в твоя случай.. а нещо различно.

Прочети тази статия http://data-bg.com/telegonia.htm, може би ще ти помогне да си изясниш едно-друго, колкото и невероятно да звучи  Hug

# 374
Делфина, страхотна история!! Hug

Докато бях бременна, инструктурката ни по йога обясняваше, че сега е момента да "нарисуваме" детето си, т.е. че можем да му придадем каквито искаме черти на физиката, лицето и характера. Аз нямах претенции, той като си общувах с детето и знаех какво ще бъде, но не и като физически черти. А винаги съм имала един "идеал" за физическия облик, нещо сборно, не кокнкретен човек, който познавам и.... синът ми го изпълва постепенно Simple Smile Не прилича нито на мен, нито на баща си. Единствено някаква прилика се открива с бебешките снимки на баща му...

Общи условия

Активация на акаунт