Ах, прекрасно Създание!!!

• 44 635
  • 658
  •   1
Отговори
# 405
Meg! , много истинско и зареждащо Heart Eyes ти си позволила той да ти помогне!  Hug

# 406
Хюманис, писала съм по-напред в темата Simple Smile Често си "седяхме" с моето дете (тогава с неизвестен пол, но с такъв силен заряд, че бях сигурна, че ще е момче, не подхождаше на жена тази сила и устременост) - понякога той ме намираше, понякога аз го канех - седяхме си в едно енергийно пространство, и двамата само енергия - като яйца от бяла светлина и така си общувахме - не е разговор, нито телепати, просто едно много всеобхватно общуване. На моменти неговата сила ме плашеше. Някъде в 5-тия месец, трябваше да направя крачка, но доста се притеснявах, и тогава той ми помогна; поведе ме - съвсем видима в нашия свят енергия отваряше пространствато пред мен и ме водеше където трябваше да стигна. Ей такива неща Simple Smile

Не бях чела подобна история   bouquet

# 407
Включвам се и аз,моето момче е вече на 12 годни,но всичко ми е ясно в съзнанието,помня до най-малката подробност.За някои може да звучи всякак,но аз усещах духа на моето дете близо година преди да забременея.А когато бях в 3 месец,го видях как ми се усмихва,имаше същата усмивка на баща си.После  в болницата,когато за първи път дойде да го види баща му,спеше си съвсем спокойно и в момента ,в който баща му отвори вратата,синът ни си отвори очите.Не заплака,а се  подсмихваше леко и хитро хитро ни гледаше, знаеше кои сме Heart Eyes
Има силно развито чувство за справедливост и проговори първо на английски,макар да не сме двуезично семейство..Трябваше ми време да осъзная,че не ми се причува,че не си играе с думите,да.Дори го водих при една бивша колежка на мъжът ми,която работи половин година в БГ и половин година в Англия.Каза,че акцента му бил Лондонски.Е,не му рабирам на акцента,но е факт,че свободно разсъждава и говори  /дори на сън/английския като роден език,по-добре от българския дори.При българския особено в 1 клас имахме проблеми със словореда,който "не бил типично български" според логопедката.После и немския така,от въздуха  сякаш го учеше.
За знанията,които има не за годините си-ами на 5 години ми сподели,че Земята е живо същество,много преживяваше за състоянието и,за войните и еко- катастрофите.А как нарисува планетите-още му пазя някои рисунки-нарисува ги не както са си,а с една по-голяма оранжева между Марс и Земята.Това е за сега. Simple Smile

# 408
  • София
Звучи много интересно  Simple Smile
а как се чувства в у-щето и общува ли с връстниците си?
интересно ми е също как се отнася с учителите си  Simple Smile

ще се радвам да отговориш ако ти  е удобно  Peace

# 409
С връстниците поначало трудно общува,освен със "себеподобните" си,има едно момче,което е като него,с подобни дарби,разбират се без думи.Учителите за него са просто поредните слепци,знае повече от тях,но за съжаление системата е такава.Имали сме и конфликти с тях,когато се налагат и го тормозят.Неговото отношение  обикновено е  затваряне в собствен свят,не вижда и не чува какво става край него,когато не му е интересно,или когато са го обидили незаслужено.

# 410
  • у дома
Ралико, може ли да го попиташ за повече инфо за тази оранжева планета, която е нарисувал?  newsm78

# 411
  • Русе
  И на мен ми стана интересно raliko Много тъжно, обаче че детето се чувства изолирано.

# 412
Ралико, благодаря за този така интересен разказ!! Често се чудя дали образователната ни състема не потъпква такива деца, но явно те са по-силни от системата. Дано, дано да са повече и да я променят по-бързо отколкото сме се надявали!

Малко ОФФ: някъде преди да навърша 20 имах един от "онези" сънища, които всички знем, че не са игра на мозъка - върнах назад в преживяванията си - по дрехите съдя - с око 200 г. - в сегашна Великобритания (не мога да определя кое е от кралствата, но оттгава нещо ме влече към Шотландия). След това има три медицински интервенции под обща/пълна упойка - и при трите излизайки от упойката осъзнавах, че се намирам в България и трябва да говоря на български, но мислите ми течаха само на английски, не можеш да си спимня българските думи и макар, че разбирах какво ми казват, отговарях на английски. При последната дори предопредих за това, да не се изненадват хората...

# 413
Момичета, незнам дали ще ви бъде интересно, но ще ви споделя част от мое скорошно, много приятно изживяване.
Чрез регресия се върнах назад във времето. Видях се в различни ситуации, но това, което ми беше най - интересно и исках да узная е, дали в мой предишен живот съм била по някакъв начин съвразана със сина си и съпруга си. Това, което видях,беше страшно интересно. Оказа се, че съм живяла в Англия, че синът ми пак е бил мой син, съпругът ми съпруг и сме били пак много сплотено и обичащо се семейство. Калоян изглеждаше по съвсем друг начин, но по изумително за мен беше, че видях и сестра ми, която ми беше дъщеря - с нея също имаме много силна връзка, а тя е пристрастена към Калоян, невероятна любов са двамата. Ситуацията, която видях, беше през 1876г. Незнам как ви звучи това, което пиша, може би много от вас ще ме сметнат за луда, но на мен ми беше безкрайно интересно, дали тази силна връзка, която изпитвам към семейството ми, крие така да се каже, дълбоки корени.
Сигурно звуча странно, описанието ми е доста объркващо, но още съм под дълбоко влияние на това преживяване.

Вени, как направи регресията? При терапевт ли отиде или сама?

# 414
Archangel -

Човекът, който ме водеше през регресията е 76 годишен лечител. Занимава се с алтернативна медицина - индийска, китайска и т.н. използва различни методи, според здравословния проблем.

На 23-та страница в темата, съм описала малко повече. Simple Smile

# 415

Тъжно е може би не точната дума-зная,че е по-различен,и това дразни околните.Но в семейството ни  той има  пълната подкрепа на мен и баща си,вярвам,че такива деца като него ще стават все повече.

Относно въображаемите приятели-като малък всяка нощ махаше с ръка някъде към звездите,където бил неговия приятел,пожелаваше му лека нощ и го наричаше с някакви смешни имена.Повечето не ги помня,но не си лягаше без това .Към 7-8 година спря от самосебе си,повече не сме говорили за това.

Ето и картината,тази намерих,но са няколко подобни.http://prikachi.com/files/1468388U.jpg 

# 416
  • Русе
  Това в долния ляв ъгъл ли е Земята, според него. На мен ми прилича на Слънцето, в такъв случай оранжевата планета може да е Венера, доста по голямшка. Но все пак това е планетата с име, свързано с любовта.

Моят син сщо е много по различен от другите деца. Визуално е много по дребен и много нежен. Прилича на малък красив елф. Много емоционален и непрекъснато играе и се превъплащава в любимите си герои. Обаче няма проблем с децата и обкръжението си. Става любимец навсякъде и всички са му приятели. Той излъчва любов и е трудно някой да му устои. Колкото и да съм му ядосана, ми се усмихва и казва "Мами, обичам те."

# 417
Слънцето е долу в ляво,Венера и Меркурий нещо липсват Grinning После идва Земята,малката със синьо и зелено,после Луната,а после незнам BlushЗелената очевидно е Марс,а червената вероятно Юпитер,така поне тълкувам аз.

# 418
  • Русе
 raliko, сигурно е много интересно да общуваш с детето си. Децата по начало имат различен поглед, а твоето, вижда още по различно.
  Но не мисли, за другите като за врагове. Децата са уникални и имат много развити рецептори. Могат да се насочат и да приемат много повече отколкото предполагаме.

# 419

A m b e r
Разбира се,че е интересно,още повече,че връзката ни е много силна и се разбираме често и  без думи.Предната вечер и двамата се събудихме към 3 сутринта и до 5 си говорихме,просто така. Далеч съм от мисълта,че може да е приятел със всички,но  съм убедена,че сега растат друго поколение деца,и не само те са други, и ние като родители учим много от тях.

Общи условия

Активация на акаунт