Ах, прекрасно Създание!!!

• 43 921
  • 658
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
 Alex,аз мисля, че имаме някаква връзка с децата си на друго ниво. Ако за тебе това число е значело нещо, нищо чудно и той да акцентува на него. За развитието си мисля, че всеки символ играе някаква роля. Някъде са цифри,другаде цветове. Всеки дава израз на нещо, чрез проекция върху някакъв символ. Връзката понякога е много странна, за външен наблюдател.

Днес моят син ме попита, защо на душата и трябва тяло  Shocked. Само да кажа, че аз с него на такива теми не говоря и той по принцип е едно много живо и артистично дете. Не знам от къде му идват на ум тези неща, но много често реагира на мислите ми,въпреки, че не съм му биологична майка. Чувствам се много свързана с него.

# 556
Alex,аз мисля, че имаме някаква връзка с децата си на друго ниво. Ако за тебе това число е значело нещо, нищо чудно и той да акцентува на него. За развитието си мисля, че всеки символ играе някаква роля. Някъде са цифри,другаде цветове. Всеки дава израз на нещо, чрез проекция върху някакъв символ. Връзката понякога е много странна, за външен наблюдател.

Днес моят син ме попита, защо на душата и трябва тяло  Shocked. Само да кажа, че аз с него на такива теми не говоря и той по принцип е едно много живо и артистично дете. Не знам от къде му идват на ум тези неща, но много често реагира на мислите ми,въпреки, че не съм му биологична майка. Чувствам се много свързана с него.

Hug

# 557

Благодаря и аз си мислех нещо подобно...
Явно твоят син е с все още отворено съзнание...Казваш, че досега никога не си говорила с него за душата и въобще по тези въпроси...ами може би е време да започнеш, за да не забрави той. Аз си водя дневник като ми съобщят нещо такова интересно, за да могат един ден , ако забравят да прочетат и да се подсетят. В интерес на истината, макар, че аз чета основно езотерична литература и въпреки всичко ми е трудно да говоря с тях на тези теми, затова си намирам други начини. Напр помолих тази жена от детският кът да говори с Алекс за тези неща - за душата, за минали животи и ... се получиха някои много интересни отговори...Другият начин, е като слушам внимателно, ако ми заговорят за ангели, феи и тн...Онзи ден малката ми като си лягахме ми вика - Мами, там дето днеска подскачаха трите малки жабчета, накрая на пътечката имаше и три феички...Аз - ами може би, те ще целунат жабчетата и ще ги превърнат в принцове...А, тя смеейки се - не, бе мами това става само в приказките, тези феички са от истинските....
Една от книгите, която много ми помогна е - Децата на новото хилядолетие - на същият автор, който е писал и - Не пипай тази книга - съжалявам, но в момента не ми идва името ан автора...

# 558
  • Добрич
Една от книгите, която много ми помогна е - Децата на новото хилядолетие - на същият автор, който е писал и - Не пипай тази книга - съжалявам, но в момента не ми идва името ан автора...

Ян ван Хелсинг е автор на Не пипай тази книга

Каролина Хеенкамп на Децата на новата ера

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 00:31 от Вела

# 559

Ян ван Хелсинг е автор на Не пипай тази книга

Каролина Хеенкамп на Децата на новата ера
Да, точно така , но Децата на новото хилядолетие си е от Ян ван Хелсинг, други са книгите на Каролина....

# 560
  • Русе
  Старая се да му внуша, че ограничения няма. Едниственото ограничения е омразата и егоизмът и това се нещата, които слагат бариерите. Той мечтае да стане джедай, но още мисли, че джедаите могат да местят предметите и да се бият със светлинни мечове  Wink

# 561
Той мечтае да стане джедай, но още мисли, че джедаите могат да местят предметите и да се бият със светлинни мечове  Wink

Местенето на предметите си е напълно възможно - никой не знае достатъчно за да бъде песимист. Ето едно от доказателствата.

# 562
Абсолютно съм съгласна с yahoo  Hug
На моя син съм му казала че невъзможни неща няма.
Нали трябва да израстнат с вяра, пък дано вече те започнат да повдигат планините, защото нас ни учиха че не можело и ние нито повярвахме, нито опитахме!
Е, може!
Давайте деца, ние вярваме във вас!!! Hug

# 563
  • Варна
Абсолютно съм съгласна с yahoo  Hug
На моя син съм му казала че невъзможни неща няма.
Нали трябва да израстнат с вяра, пък дано вече те започнат да повдигат планините, защото нас ни учиха че не можело и ние нито повярвахме, нито опитахме!
Е, може!
Давайте деца, ние вярваме във вас!!! Hug
Peace Браво! Много се надявам да успея да науча детето си точно на това - да не се отказва да опитва, щом иска нещо, и да не се връзва на чужди мнения какво може и какво не.

# 564
за всички ,които не могат да си я купят,по каквата и да е причина 

http://elan.truden.com/lyubimi/knigi/pileshka_supa.htm
Hug

# 565
  • София
Благодаря ви за темата, въпреки, че я откривам едва сега Hug

# 566
# 567
# 568
  • София

Amber,  вероятно говориш за детето на снимката на аватара ти?!
То има много правилно излъчване и е духовно същество!
"Учи" се от него! То ще ти показва как да се освобождаваш от ненужните неща (не само материални)!

Peace

# 569
Amber,  вероятно говориш за детето на снимката на аватара ти?!
То има много правилно излъчване и е духовно същество!
"Учи" се от него! То ще ти показва как да се освобождаваш от ненужните неща (не само материални)!

Peace

shivani, интересно ми е какво имаш предвид под правилно излъчване както и под духовно същество. Не сме ли всички духовни същества или ти влагаш друг смисъл в тези думи?

Иначе съм съгласна, че детето на Amber има едно много спокойно излъчване. Имаш чудесно дете, Amber! Да ти е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт