Ах, прекрасно Създание!!!

• 43 867
  • 658
  •   1
Отговори
# 90
  Всъщност,тази тема не е ли за Нашите Деца? Thinking

# 91
Повечето деца днес се раждат кристални или индигови. Темата си е много точна, нещата са преплетени взаимно обусловени. Simple Smile

# 92
Повечето деца днес се раждат кристални или индигови. Темата си е много точна, нещата са преплетени взаимно обусловени. Simple Smile
Dani Avramova ,същото исках да кажа и аз,но нямах смелост  Blush Същото мисля и аз. Hug

# 93
 Hug хайде да споделя последната случка от тези дни Simple Smile с моят почти 3 годишен син,който вижда охапано от комар на ръката на дядо си и казва; "Дядо,седни тук!"слага си ръката върху охапаното и казва"Не се плаши това е малко ток,излиза ми от ръката и сега ще ти мине.Не е страшно и не боли!Само ей от тук малко ток ще ти пусна бял и жълт и минава...!"

# 94
Dani Avramova , и аз мисля по този начин Peace

dennis , това е прекрасно, миличкия той една малка електроценралка Heart Eyes и наисттина бялото лекува всичко...

# 95
  Преди ,често сънувах един сън: започвам да се въртя около оста си по-бързо и по-бързо и изведнъж излитам! afwitch
  Скоро с малкия ми син бяхме в събора Александър Невски.Точно под централния купол на събора,в центъра на помещението ,на пода е очертан един кръг.По едно време моят син застана точно в центъра на този кръг и започна да се върти бързо-бързо около своята ос.И след малко си разтвори ръцете все-едно започна да лети! People Angel
  Е!Няма да ви зарадвам сега ,че извърши обичайния си полет,но......ме подсети за онзи моят сън! Wink
  Може би,и той сънува нещо подобно? Thinking

# 96
А, може би е знак, че е нужно човек да се върти преди всичко около своята ос. Да слуша себе си, да усеща себе си, своите желания и радости. Детето го е показало- мъдростта, която извира от него се е проявила. Simple Smile

# 97
  • Варна
Момичета,страхотна тема  bouquet

Случайно я открих и я изчетох на един дъх.Определено се замислих за много неща,отсносно общуването с моят малък разбойник.Откривам грешки,мноооооого грешки....мда
Не му давам да се изкаже на детето.сега като ви чета,че той си е направо Индиго.отвсякъде Thinking

Ще ви следя с интерес Hug

# 98
Много силна книга, която дава много отговори за това как възпитаваме своите деца, как ги 'дресираме' и 'променяме'  е http://zashto-kak.hit.bg/sporazumeniq.htm

# 99
Много хубава тема.  Peace С интерес я изчетох до тук и се надявам да споделяте още.

# 100
темата наистина е страхотна, накара ме да се замисля за неща, които досега съм подминавала с лека ръка  Embarassed

когато забременях с малкия, попитахме голямото ни момченце как иска да се казва бебето (чийто пол не беше известен до 7-ми месец), и Оги твърдо и упорито все повтаряше, че бебето трябва да се казва "на тати Ники", още преди да се потвърди, че е момче, повтаряше го и докато обмисляхме други имена  Simple Smile  послушахме детенце и малкото му братче се казва Ники...

напоследък Огнян много лесно се разстройва, плаче, плаче, плаче, а когато се успокои и го питаме защо е плакал, казва: "Защото нямам цвете"... и досега все му отговаряхме "Глупости," обаче вече не съм толкова сигурна, че са глупости...

# 101
напоследък Огнян много лесно се разстройва, плаче, плаче, плаче, а когато се успокои и го питаме защо е плакал, казва: "Защото нямам цвете"... и досега все му отговаряхме "Глупости," обаче вече не съм толкова сигурна, че са глупости...

Ах, това е много интересно!!! Какво ли цвете има предвид?! Дали е истинско цвете или нещо друго, което той като усещане свързва с цвете?!
Аз продължавам да се изумявам колко точно говорят децата - сигурно защото още не са се научили да мислят и говорят заобиколно, да премислят и пресмятат...

# 102
  • Варна
Моят син пък от няколко дни все твърди, че вкъщи плаче бебе. Понякога верно се чува детенцето на комшиите, което е доста гръмогласно, но напоследък не плаче и съм сигурна, че не е то, още повече че слухтя и не чувам нищо. Ама детето сочи коридора и вика "Мамо, бебе ааааа" (това аааа е трудно да го предам  Laughing но имитира как плаче).

Ray, защо не го попиташ следващия път какво цвете иска да има?

# 103
Днес му обещах като отида да го взема от занималня да му взема цвете и го попитах какво цвете иска. Отговори ми: "Червено."

не знам какво има предвид, и на мен ми се струва, че е нещо абстрактно, в мислите му, преди известно време все рисуваше своята "градинка," където има много цветя и пеперуди, където има много животни и той си говори с тях, все говореше за тази своя градинка, все искаше да ни заведе там... Отдавахме го на това, че въображението му започва да работи на тази възраст, сега разказите за градинката затихнаха, но остана това цвете...

Мисля си, колко чисти създания са децата...

# 104
ray  , по всяка вероятност детето има нужда от червено и иска да си го набави чрез цвят. Преди много години преди да навляза в материята, моя приятелка все ми подаряваше разни неща в различен цвят и  винаги ми казваше имаш нужда от лилаво /пример / или от зелено и т.н. и наистина това ме хармонизираше. сега вече зная, че в определен период имаме нужда от различен цвят. Има и цветотерапия.

Общи условия

Активация на акаунт