Ах, прекрасно Създание!!!

• 43 999
  • 658
  •   1
Отговори
# 510
Може би този текст е писан преди десетина години, защото ако бума е бил през 70-те,
то сега диапазона е 17-40 годишни индигота  Wink Peace

А не са ли точно такива?! Поне по мои скромни наблюдения имам много връстници в тази група Simple Smile

# 511
  • София
 Grinning аз също!

# 512
  • у дома
хехех.. и аз  Grinning  Peace

# 513
...и аз и аз  Peace

# 514
  • Русе
аз пък не познавам такива хора  Cry

# 515
A m b e r   Heart Eyes познаваш ни тук сме в темата Hug

# 516
  • Русе
  Днес синът ми на 7, ме попита защо се раждат хората. Защо ги има изобщо. Не че има нещо против, просто му било любопитно. Сега гледаме филм за ДНК.

# 517
Нашата астма също беше на психична основа.
Детето или по точно психиката му "протестира" срещу нещо.
Може да иска внимание или да не го иска , смаостоятелност, може да прави пристъпи защото мама и тате се карат и това е неговия начин да премахне напрежението м/у тях, като го прехвърли върху себе си.

Напоследък започнах много да чета и "улавям" такива взаимо-връзки. Дъщеря ми прави пристъпи, когато ми е или много трудно, или съм си "позволила" да правя някакви планове, тоест силно съм се фокусирала върху себе си. Улавям се, че понякога "страхът тя да не се разболее" е всъщност страх, че точно в момента не мога да отсъствам от работа примерно... Лошото е, че (както предполагам и в много други български семейства) физическото ни оцеляване е буквално поставено на карта и пряко обвързано с моя доход и не намирам начин да сваля цялото това бреме и притеснения от себе си, което директно рефлектира върху нея.

И понеже обсъждахте "болежките" през време на бременността, да кажа че и аз почти през цялото време лежах, пих НоШпа, Магнезий и какво ли още не, в началото се наложи и хормони да ми бият (Прегнил в болницата и Дуфастон след това)...

Споделям само, извинете ме, че се отделям от естеството на темата и спамя!

До навършването на петата си година през един месец бяхме в болницата...мине месец и следващия чакам, мине месец и аз пак чакам...мине...аз ...чакам и то наистина се случваше, бях изпаднала в ужас, бях полудяла, бях отчаяна , срината и покрусена, не можех да дишам, задушавах се, мразех живота, исках да умра, живеех за този месец спокойствие и чаках оня-черния и винаги се случваше Sad

Винаги!!!
Накрая реших да се променя, насила, едва, с мъки и много воля....и в продължение на две-три години болниците оредяха, сега вече липсват  Hug

# 518
  Днес синът ми на 7, ме попита защо се раждат хората. Защо ги има изобщо. Не че има нещо против, просто му било любопитно. Сега гледаме филм за ДНК.

Човек се ражда,за да обича,
да създава красивото с любов,
към изгрева с любов да тича
и да открива доброто всеки миг е готов.  newsm51

# 519
  • София
Изчетох цялата невероятна тема на един дъх. С тъга осъзнах, че много съм пренебрегвала това, което ми казва дъщеря ми. Ние с нея сме силно свързани една с друга. От както се е родила не признава друг човек. Много е обичлива, много мила, но към мен сякаш е пристрастена. Това го забелязват всички нейни учителки от яслата до сега (те го обличат в думата разглезване). И въпреки силната ни връзка, сякаш съм била слапа за много нейни чувства.
Дано успея да се поправя

Между другото от теста за аурата резултатът ми е син.

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 10:48 от c-mira

# 520
Намерих в Спиралата книжка за кристалните деца на Дорийн Вирчу - много ми беше полезна. Описва децата такива каквито масово ги описваме в тази тема  Heart Eyes. Но книжката ми помогна по-добре да разбера някои неща за моето дете, и да не се притеснявам от прекалената му активност и липсата на желание да говори, голямот внимание, което изисква...

# 521
"Децата на новия век ще са с по-фини физически
тела, с по-силна енергия и бързи вибрации. Все по-
често ще се раждат деца, особено след 2003 г., в
чиито гени ще има забележими ДНК маркери от не-
земен тип. След 2005 г. ще се появят първите деца
с ДНК, която няма да е двойна спирала, а тройна и
четворна.
Родените през първото и второто десетилетие на
този век ще се развиват много по-бързо от поколе-
нието на 90-те години на XX век. На 7-9 години
децата ще проявяват уникални способности на ума
и на духа. На 11 години някои вече ще учат в колежи
и университети. На 15 - 17 години други ще бъдат
млади учени и изобретатели на технологии, които
ще променят живота на Земята. В същото време тези
деца ще са много по-сетивни и чувствителни за ду-
шевните послания на различни хора, дори да са на
хиляди километри от тях, както и към информаци-
онните сигнали от растенията, животните и Космоса.
Много от децата на новата раса ще превърнат
умовете и телата си в проводници на енергията и
честотите на различни същества от някои звезди в
съзвездията Плеяди, Сириус, Голяма и Малка мечка,
Орион и Андромеда. Душите на поколението, роде-
но през периода 2010-2020 г. ще могат да посещават
Луната и близките планети от Слънчевата система.
Това ще подпомогне контактите на човечеството с
космическия разум в различните му планетарни про-
яви.

Нина Ничева   123
Новото съзнание ще се храни повече с енергий-
ните сокове на растенията, дърветата и слънчевата
светлина. Общуването с природата ще е жизнено
важно за чистотата на мисълта и силата й, чрез ко-
ято ще се проявява душата.
Тялото няма да се нуждае от познатия начин на
хранене, но още стотици години ще има хора, които
ще живеят по модела, познат от XX век. Това е в
съответствие със закона за свободната воля на душа-
та и правото на избор за формата, в и чрез която тя
се познава и проявява.

из "Подкрепа от небето"    на Нина Ничева

# 522
  • Tам през Атлантическия океан
Моето Слънчице съм забелязала че трудно се  "концентрира"  Thinking не знае наизуст нито едно стихотворение или песничка (за което аз получавам упречета от мойта майка ) но пък за сметка на това виждам как умело реди пъзели  Thinking (кедето на кутията пише 6 + )
обожава пъзели  Grinning

humanis Hug

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 20:54 от Desss

# 523
запис и после ще ви чета , че в момента е войната на таралежите у нас

# 524
Много харесвам тази тема и винаги с удоволствие чета всеки нов пост.

Понякога обаче си мисля че са много малко всъщност майките като нас които възпитават децата си по "този " начин. Много трудно ми е когато се сблъскваме с агресията на детската площадка и детенцето ни гледа неразбиращо и незнаещо как да реагира. На този етап реагира много положително, но се притеснявам какво би било в ДГ когато няма да ме има мен да се намеся.

Снощи група деца на площадката по големи от Лео с около година и половина две, го заобиколиха виждайки че има нов голям багер който кара и започнаха да му се подиграват, наричайки го Бебе. Ситуацията беше абсурдна. Казаха му -ти не можеш да караш колело защото си бебе, а караш багер - ние караме колелета защото сме големи. При което аз се приближих и спокойно им казах че само големите деца карат без помощни колела, и Лео е единствен на площадката който кара колело с две гуми без помощни колела ( без педали е), а всички те карат с помощни колела. Едното дете започна да рита багера на детето ни....просто се изумих.

Споделям го защото мисля че средата навън е толкова покварена че чак ме е страх....а ние се опитваме да възпитаме деца които да носят доброто в себе си и да отвръщат с добро.

Общи условия

Активация на акаунт