Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да отложа поставянето на флостерона след 32-ра гестационна седмица или трябва да се постави веднага, ако е необходимо?
Къде ще ражда и защо ще влиза в болница, ако няма индикации за раждане?
Какво е усещането по време на раждане и какви съвети могат да бъдат дадени на бъдещи майки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да отложа поставянето на флостерона след 32-ра гестационна седмица или трябва да се постави веднага, ако е необходимо?
-
Къде ще ражда и защо ще влиза в болница, ако няма индикации за раждане?
-
Какво е усещането по време на раждане и какви съвети могат да бъдат дадени на бъдещи майки?
-
Какво е усещането след раждането и какви са препоръките за кърмене?
-
Какви са предимствата и недостатъците на леглата за близнаци и има ли препоръки за конкретни модели?

При мен еднната беше успяла да се извърти по диагонал някъде последните дни, разбрах го като отидох да раждам, на предния преглед си беше още с главичката надолу. Така че не се знае на твоите седмици още не са толкова големи и може би има шанс. За влизането в болница, не можеш ли да кажеш, че предпочиташ да си стоиш у дома
Тогава в коя седмица ще си, защо им е да те приемат ако всичко върви нормално?
Докторът изобщо не спомена за такъв, а аз забравих да питам.
И въпреки, че ще раждам в Майчин дом - мога ли да ходя в друг родилен дом на записи? Тина Киркова ми е съвсем близо, за разлика от МД, не за друго.
И въпреки усложненията, никога не съм и помисляла да раждам по друг начин, освен естествения. Не знам защо се насажда мнение, че едно секцио е по-малко опасно от едно нормално раждане, било то и придружено с форцепс.
,но все пак по-добре от форцепса или вакуума.