1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 948
  • 450
  •   1
Отговори
# 285
Мисля си, че Берг не е пожелала годежен пръстен, защото вече веднъж е била сгодена за Тан с пръстен и всички подробностги на годежа. Може би има предубеждение да не се случи нещо непредвидено и иска направо да носи венчална халка. Има основание - такъв мъж като Халит не е за изпускане.

И аз си помислих за Тан първосигнално....
А и не винаги подобен жест е мерило за голямата любов...

# 286
Добър ден на всички HugВиждам емоцията 1001 нощ продължава да ни владее с пълна сила независимо че филма свърши,той остана в сърцата и душите ни Crazy Heart EyesМишел клипчето е страхотно,благодаря ти че ни поднасяш такива приятни емоции  bouquet  bouquet  bouquet hiacint благодаря и на теб за милите думи Hug Hugдобре дошла отново при нас  bouquet Аз днес отново се събудих с приятна изненада видях че Джейда вече е на 3то място в класацията newsm44 newsm68 Party Crazy,много й се зарадвах,заслугата за това е на Мар Томова,на която благодаря от сърце newsm51,продължаваме напред пък да видим докъде ще  стигним bowuu Heart Eyes  Колкото до Берг булка тя си е красива и каквото й да облече ще изглежда добре,красива ще я прави блясъка в очите й породен от любовта й към Халит Hug Ще гледам отново серийте и по нова защото едва ли някога ще ми омръзне да гледам и коментирам този филм Peaceгеце манията си ме тресе качествено и незнам дали ще отшуми,но не ми се иска CrazyЖелая приятен ден на всички  bouquet

# 287
Къде сте бе хоораа,защо спите.... smile3514
И нов превод няма на Чучулигата,На сбогуване...
И кво д,прайм  newsm78

Заминавам за Дубай с Онур bowuu
само да ме забележи ...и скачам в леглото му без 300000 долара  Joy

# 288
Чакайки 16.30 сега се сетих,че днес не споделих най важното с вас.Днес сутринта се обади някаква в предаването на Лора и Милен,и се скара на Мелен защо си отстъпил предаването на турски филм,нова тв турска тв  ли ще става-попита тя....
А сега де???
Да беше гладала малко...Аз се сещам за себе си-изобщо не знаех какво гледам в първите епизоди,не знам колко серии минаха,сякаш 10 докато разбера че е турски...
Както си  чета из нета, а тв бе включен за обедни новини...и чух една жена да плаче че детето й умира,случайно вдигнах глава.и...оттогава съм в безтегловност... #Crazy
А тая лелека без да знае за какво става въпрос-веднага отсече-щом е турски-няма място в нашата тв...ей,затова не в Европа,ами и у Африка няма да ни искат с такова мислене,с такъв манталитет...разбрала не разбрала квалификации и мнения да дава,и в разходи влезе,"милата " бедна  Joyпенсионерка Joy

# 289
  • София
Lilims,
и аз я чух тази жена, ама не й обърнах внимание.
Хора всякакви и вижданията им - също!  Hug
Учудих се малко, защото всички бабки се прехласват по нашия сериал и въздишат по героите.
А тази трябва да е някоя опака баба - националистка и шовинистка, която като чуе "турско" и "турски език" да й става лошо.  Crossing Arms
И тук, в тази тема, в началото се появи някаква мома, която искаше да прокара политика на "мразя всичко турско! Как може да се прехласвате по турското" и т.н. от сорта, ама бързичко бе оплюта и си замина по живо - по здраво в нейните теми.  Hug

# 290
  • Plovdiv

ДАФИ,      Hug  

Шехи е готова сега да направи всичко за приятелката си Бену,
  даже, ако тябва ще и отстъпи второто място. Докато двете се търсиха,
  първите им избягаха, ама нейсе! Така е по- добре!

running running  

# 291
  • София-Банкя
Много отрицателни емоции се насложиха у българите по отношение на Турция. От една страна, заради историята/подклаждано от Атака/ и заради ДПС. Не трябва обаче да бъркаме изкуството и политиката/ някой би казал, че всичко е политика/. В този филм, а предполагам и в другите турски филми има много неща, от които да се поучим по отношение на семейните ценности и много други морално-етични норми.

# 292
Добро утро котаранки-бърборанки Hug
Абе вие големи телепатки тази сутрин...или шпионин има в групата #Crazy? Аз точно снощи се сетих за едно интервю което бях поместила преди доста теми пред Канал Д в Румъния и журналиста питаше Берг как си представя сватбата си? Цитирам по памет че при толкова много мои постове ще ми трябва един ден да намеря оригинала назад в темите. Тя казва че мечтата и е да има красива сватба на открито с рокля като принцеса. Спомняйки си това снощи докато си пиехме на бара с Халит и Берг им споделих гениалното си хрумваме....готови ли сте да го чуете? Я по високо...не чувам...аааа добре
Ами предложих им да си направим сватбата тук на Пукет. По романтично място не могат да намерят и аз ще бъда шаферка на Берг. Халит като чу веднага скочи и каза да се заемам с приготовленията. А Берг милата направо сияеше и скочи и ме прегърна. Вижте как ме е гушнала само Затова не се появих вчера че ходихме рокли да мерим, място за сватбата да търсим...А аз съм им подготвила изненада. Обадих се на Бурхан и Надиде и те казаха че веднада ще отклонят кораба и пристигат на сватбата на дъщеря си. Периде каза че хваща самолета от Париж и тя ще е тук. Бену и Керем вече са на път...но тихо защото Берг и Халит не знаят още милите. Мислят си че ще е малко тържество само с нас тримата.
Очаквайте включване с репортаж от приготовлението и снимков материал. чао милички и до скоро Hug

# 293
anna3com
 newsm51  love001

# 294
Mishel newsm51 за клипчето, браво, че си се сетила да направиш за финала, разкошно е  smile3501

Чакайки 16.30 сега се сетих,че днес не споделих най важното с вас.Днес сутринта се обади някаква в предаването на Лора и Милен,и се скара на Мелен защо си отстъпил предаването на турски филм,нова тв турска тв  ли ще става-попита тя....
А сега де???
.......
...разбрала не разбрала квалификации и мнения да дава,и в разходи влезе,"милата " бедна  Joyпенсионерка Joy

а, що се кОсите, тя сигурно е от контингента  #Crazy  afwitchна Милен, и сега и е терсене, че няма как да се обажда и да ръси бисери по ТВ-то. ама ако загледа сериала, гаранция, че Ша сА юрне да издирва телефона на Онур, на него да   phoneuu  phoneuu  phoneuu

hahaha

Anna подозирам, че би предпочела Халит да те гушне така, ама кат' няма риба, и ракът е риба  Grinning

# 295
Първо да ви покажа на кои две рокли се спряхме ама още се двуомим.

# 296
Първо да ви покажа на кои две рокли се спряхме ама още се двуомим.

Красива , елегантна и щастлива

# 297
И разбира се не може щастието им да е пълно без присъствието на шах шехриар на сватбата и затова и него транспортирах до Пукет...

# 298
    Момичета здравейте  Аз също съм баба, но много много ви обичам

Не обръщайте внимание на боклука който понякога се събира. Филма по НТВ вече ще почнец Приятно гледане

# 299
Практикувахме и финалната сцена от сватбата ама Берг трябва да я сложа на диета че ми се сви сърцето като видях как се напъваше Халит да я вдигне от земята...милият и аз ходих да помагам че много държа да му е читав кръста. Ами нали за бебе работим...така де и аз помагам с каквото мога

Общи условия

Активация на акаунт