1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 977
  • 450
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug  bouquetБраво,браво репортерке наша златна! Снимай,снимай и изпращай материала- безценен е!!! Придвижвай се на прибежки зад храстите!  Много се радвам на прекрасните новини,момичета!  Hug

# 91
  • София-Банкя
Ани, добро утро, браво за ексклузивното интервю! Професионализъм - това е! Хубав ден на теб, а на останалите приятна вечер.

# 92
Ани,супер репортаж,мила,
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 newsm51

# 93

Здравейте мили Халит и Берг!
Привет от българските ви фенове от форум Бж-мама Hug
Добре ли пътувахте?
Халит: Разбира се. Само да съм с Берг отивам и на Луната.
Аз: О не, само не и на Луната...Енгин се принесе там преди няколко дена. По добре засега да не се виждате...

Аз: Какво искате да кажете на феновете си от България и най-вече от форум Бж-Мама?
Берг: Много сме трогнати от любовта с която ни даряват и упоритоста с която следят всяка наша крачка...дори и репотьор в Пукет са пратили. Няма други такива фенове Hug Ние си мислехме че като дойдохме толкова далеч в непозната страна и журналистите ще ни оставят на мира да работим по въпроса за бебето. Ами нали това искат феновете ни?
Аз: Няма проблем. Ние ще помагаме с каквото можем Laughing

# 94
  • планетата Земя и по точно до морето
Ахх Анна ти си неуморима ! Hug  Hug Hug
Само се пази от Берг да не разбере, че сме разигравали годеника и на търг , че тя като се ядоса нали знаеш какво прави!  Peace Справка 81 еп. /кабинета на Онур/  Ако си мислиш , че ще ни се размине затова че развъртяхме Онур а не Халит? Ами нали и той е пак неин!  Joy

PS Не знам мъжа ти как издържа на такава фурия като теб ! Побъркваш ли го и него от смях ?  Joy   Hug

# 95
Ари, той мъжа ми окончателно ми е сложил етикет "Луда за връзване" и ще ме пуска и той на търг Joy

# 96
Ани!  Hug  Ти си репортер номер 1
Така и предположихме, че си отпрашила към Пукет! newsm52

# 97
Ари, той мъжа ми окончателно ми е сложил етикет "Луда за връзване" и ще ме пуска и той на търг Joy

Той ако те пусне на търг ще направи много пари, защото после ще му дават двойно да те вземе обратно !  Joy Мноого малко са тия дето издържат на "тайфуни с нежни имена"  Naughty

# 98

Здравейте мили Халит и Берг!
Привет от българските ви фенове от форум Бж-мама Hug
Добре ли пътувахте?
Халит: Разбира се. Само да съм с Берг отивам и на Луната.
Аз: О не, само не и на Луната...Енгин се принесе там преди няколко дена. По добре засега да не се виждате...

Аз: Какво искате да кажете на феновете си от България и най-вече от форум Бж-Мама?
Берг: Много сме трогнати от любовта с която ни даряват и упоритоста с която следят всяка наша крачка...дори и репотьор в Пукет са пратили. Няма други такива фенове Hug Ние си мислехме че като дойдохме толкова далеч в непозната страна и журналистите ще ни оставят на мира да работим по въпроса за бебето. Ами нали това искат феновете ни?
Аз: Няма проблем. Ние ще помагаме с каквото можем Laughing
Ами гледам че багажа не сте си разопаковали а и изморени ми се струвате. Затова ще ви оставя за малко а аз отивам в спато на хотела за масаж. Заповядайте и вие там след малко да довършим интервюто...Това е за сега от мен директно от хотела в Пукет. Очаквайте следващото ми включване с директен репортаж. чао милички   love001

# 99
Анна нямам думи,защото се заливам от смях rotfImbo rotfImao rotfImbo
Ари  Joy  Hug hahaha

# 100
Ани една лична молба ! Пусни пак линк на клипа с Онур на фона на песента "camisa negra"   Беше много хубав клипа и Онур разбира се - кадри само облечен в черно ! Не си копирах линка, ходих да го търся в старите теми, но не успях да го открия !   newsm17    Предварително благодаря !   bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=QQN5ZRugVzc

Поздрав за всички  Hug

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 19:26 от Ari888

# 101
Аз ли съм го пускала? Трябва да проверя...

# 102
  • до най слънчевия бряг
Ани Ани Ани
правиш ни те пак засмяни
ний след твойти репортажи ,
за корем държим се даже  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 103
  • София-Банкя
Ани, не разбрах само,  как ще помагаме за бебето. Ако може вместо Берг........,надали ще се получи, но няма да е лошо да опитаме.

# 104
  • София-Банкя
Трудно ми е да се откъсна от компютъра, но трябва да отивам на работа. А сега започва интересното, особено с репортажите на Ани. Прекарайте си една хубава вечер момичета. Силно ви прегръщам.

Общи условия

Активация на акаунт