1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 982
  • 450
  •   1
Отговори
# 225
Haber: Ergenç ve Korel Nişanlandılar
Моля милите ни преводачки могат ли да преведат това ако е нещо ново и интересно.То е от днес   

Resmi büyütmek için tıklayın

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Aile Arasından Ufak Bir Törenle Nişanlandılar..

Bergüzar Korel VE HALİT ERGENÇ AİLE ARASINDAN UFAK BİR TÖRENLE NİŞANLANDILAR..

Binbir Gece dizisinin çiçeği burununda sevgilileri Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in ilişkilerinin evlilik yolunda gittiği söyleniyordu. Ancak ikiliden bu konuda herhangi bir açıklama gelmemişti. Ama olaylı aşıklar çoktan ilişkilerini resmiyete dökmüşler bile. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aile arasında nişanlanmışlar. Ergenç, Berguzar Korel'i istemeye gitmiş ve çift çekirdek ailelerin katıldığı ufak bir nişan töreni düzenlemişler. Berguzar Korel, nişanlısından kendisine tek taş takmamasını istemiş.Bu yüzden çift sadece alyans takıyorlarmış. Bergüzar Korel İLE İLGİLİ DİĞER HABERLERHALİT ERGENÇ İLE İLGİLİ DİĞER HABERLER

# 226
Момичета, може ли да ми дадете линк към темата на румънките, че не ми се рови назад в темите да търся.
Благодаря предварително.  Hug

# 227
  • В тъмната гора.

С дудактан калбе, няма да е така, този филм го няма в ютуб и въобще не можах да го открия освен  10-15 серии. Така че ще се радваме и на дублажа.
Явно и отделна тема трябва да се пусне.
Според мен от 28,05 интереса към 1001 нощи спадне драстично, въпреки, че ще са последователни сериите.

# 228
  • София
Аз сто пъти се опитах да се регистрирам в Лапаче-то и с най-безумни имена и не иска да ме регистрира.
Някой може ли да ми каже колко са големи сериите с бг аудио в лапачето? Или да си ги тегля от бгshare...

Може би в Лапаче не приемат регистрации вече. Или пък опитваш да се регистрираш от една и съща поща и това да е причината. Дай поща, която не си давала досега. Регистрацията в Лапаче изисква време. Ще ти изпратят отговор на запитването на пощата и линк за влизане обратно в Лапаче, за да се потвърди регистрацията. Имай търпение и не избързвай, докато не ти пратят линк за потвърждение. Дори и няколко дни да е.

А като пуснат сериите от 3-я сезон л БГшаре-то и в лапаче - ще видим колко са големи. Тогава си преценявай .....  Hug
Между другото серии се качват и в Замундата. Rolling Eyes
Все още не са качени сериите от тази вечер никъде в торентите.  Hug

# 229
Момичета, може ли да ми дадете линк към темата на румънките, че не ми се рови назад в темите да търся.

http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1809.new#new

# 230
  • В тъмната гора.

За мен този клип е един от най-добрите...поздравявам ви.
http://www.vbox7.com/play:c156cbb4
Особено Керем и  Бенну....как се закачат на сватбата, в края на втори сезон

# 231
И на мен ми е едно от любимите клипчета, и песента е страшна!

# 232

http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1809.new#new

Цвети, много благодаря.  Hug   bouquet

# 233
Ето и превода-
Ергенч и Корел се сгодиха!
Бергюзар Корел и Халит Ергенч се сгодиха сред малко семейно тържество.
За героите от 1001 нощи -Бергюзар Корел и Халит Ергенч се носеха слухове че ще се женят.Обаче двойката не сподели нищо по темата.
влюбените отдавна са обявали официално връзката си.Сгодили са се сред малка семейна среда..Халит Ергенч е поискал ръката на Бергюзар Корел и са организирали малко семейно тържество.Берг не е искала от годеника си годежен пръстен/с един камък/,затова двойката носи халки

момичета последно време много много не ви чета че съм в темата за детските градини.Стискайте палци да приемат синът ми в детската градина Peace

# 234
  • В тъмната гора.
Ето и превода-
Ергенч и Корел се сгодиха!
Бергюзар Корел и Халит Ергенч се сгодиха сред малко семейно тържество.
За героите от 1001 нощи -Бергюзар Корел и Халит Ергенч се носеха слухове че ще се женят.Обаче двойката не сподели нищо по темата.
влюбените отдавна са обявали официално връзката си.Сгодили са се сред малка семейна среда..Халит Ергенч е поискал ръката на Бергюзар Корел и са организирали малко семейно тържество.Берг не е искала от годеника си годежен пръстен/с един камък/,затова двойката носи халки

момичета последно време много много не ви чета че съм в темата за детските градини.Стискайте палци да приемат синът ми в детската градина Peace

Ще стискаме палци, а дано се похвалиш....скоро.

# 235
Благодаря за превода и стискаме палци! Hug

# 236
  • Там някъде......
Добър вечер,извинявам се ,че нахлувам в темата ,но понеже съм почитател на тоя филм,а и съпругът ми и той го гледа покрай мен искам да питам знаете ли линк на днешната серия преведена на български да я има качена някъде из нета,че беше на работа и не може да го гледа!Благодарности

# 237
  • до най слънчевия бряг
Привет и от мен и аз  гледах днес серията ,малко закъснях но все пак си я хванах Като картина ми харесва повече по нова защото големия екран си е голям екран ,но като звук повече ми хареса разбира се със субтитири Така свикнах със езика ,че даже понаучих няколко думи вече
Но главното е че пак сме в нашата приказка ,и с любимите хора
  love001

# 238
  • София
Добър вечер,извинявам се ,че нахлувам в темата ,но понеже съм почитател на тоя филм,а и съпругът ми и той го гледа покрай мен искам да питам знаете ли линк на днешната серия преведена на български да я има качена някъде из нета,че беше на работа и не може да го гледа!Благодарности

Още не са качени!  Sad
Изисква време. Елинка обеща, че ще ги качва в Лапачето.  Peace

# 239
  • планетата Земя и по точно до морето
Emely и аз благодаря за бързия превод !  newsm51 Детенце ще го приемат !!!  newsm17  Нали знаеш тук има добри орисници и вълшебни феи   babydust7  , които сбъдват желания ! Така, че ще чакаме да ни кажеш добрата новина !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт